perjantai 22. huhtikuuta 2016

Granny-lookia kohden

Halusin tehdä nopean pikapostauksen aiheesta nimeltä granny-look. Eli harmaat hiukset. Mielestäni maailman vaikein asia toteuttaa. Olen jo teini-iästä asti tykännyt harmaista hiuksista, niissä on vain mun mielestä jotain tosi siistiä. Lukemattomat kerrat olen pyrkinyt saamaan harmaita hiuksia erinäisillä värjäysoperaatioilla. Tarkoitan nyt nimenomaan harmaita hiuksia, en niitä perus hopean/tuhkanvaaleita. Suomen markkinoilla en ole törmännyt hyvään harmaaseen hiusväriin, jolla saisin sen tuloksen mitä mielessäni on. Lopputulos on aina ollut "sinne päin". Hopeaa vivahdetta hiuksissa, joka lähtee jo parissa pesussa pois hiuksista.Ebayn ihanasta maailmasta (jonne voisi tuhlata koko omaisuutensa) löysin Lolane Pixxel merkkisen värin sävyssä Intense Gray. Etukannen kuva on hieman harhaan johtava. Hiuksissani tulos ei ollut niin tumma kuin kuvassa.
Takakannen kuvassa värjäystulos näyttää mielestäni paljon vaaleammalta, mutta kuitenkin kivan harmaalta. Hiusten värjäykseen ryhtyessäni en ollut ollenkaan varma, mitä tuloksesta tulee, etukannen tummempi vai takakannessa luvattu vaaleampi. Heitin värin päähän joka tapauksessa, ajatellen, että tulee mitä tulee, ei tässä mitään menetä.

Lolane Pixxelin mukana tulee hapete ja värivoide. Pahoittelen postauksen kuvia jo käytetyistä tuotteista ja kehnoista omaan käyttöön tulleista selfie-laatuisista kuvista. En edes ajatellut tehdä tästä postausta, mutta lopputulos oli mielestäni niin hyvä, että haluan vinkata tästä väristä harmaita hiuksia havitteleville :)


Lähtökohta ennen värjäystä oli tämän näköinen. Hiukseni ovat luonnostaan tummanruskeat. Niitä on raidoitettu muutamaankin otteeseen. Seassa on tummempaa vaaleaa ja kirkkaampaa vaaleaa. Tummemman vaaleissa osioissa sävy on melko lämmin.  Lolane Pixxelin levitin pesemättömiin kuiviin hiuksiin. Annoin sen vaikuttaa n. 30 minuuttia. Väriaineen vaikuttaessa hiuksissa seos muuttui kivan kylmän harmaaksi. Sehän ei vielä kerro mitään, mutta toiveet oli taas kerran korkealla :D
Ta-daa! Huonolaatuiset selfiekuvat olkaapa hyvät. Tykkäsin tosi paljon tästä lopputuloksesta. Mielestäni ihan kunnon harmaa! Tähän mennessä sävy on pysynyt yllättävän hyvin hiuksissa kahden hiusten pesun jälkeen. Tätä tulee varmaan jatkossakin käytettyä. Lolane Pixxeliä löytyy siis eBaysta.
Muistaakseni pulitin tästä huokeat 5€ postikuluineen. Hintakin on siis enemmän kuin kohdillaan.


Vielä vinkkinä pari hyvää tuotetta lämpimien sävyjen poistoon hiuksista sekä harmaiden ja kylmien sävyjen ylläpitoon hiuksissa. KC Professionalin Color Mask sulfaatiton shampoo sävyssä platinum neutralisoi hyvin lämpimiä sävyjä ja keltaisuutta hiuksista.  Four Reasons Silver Mist on hiuksiin jätettävä hopeasuihke. Omissa hiuksissani Silver Mist toimii välittömästi. Pari suihkausta ja hiukset muuttuvat selkeästi hopeisiksi, mahti tuote.  Käykääs muuten tsekkaamassa Glitz & Glam 
-blogin Minnan 5 parasta keltaisuuden poistoon postaus. Minnan postauksesta bongasin juuri tuon Four Reasonin Silver Mistin :)Harmaahapsina on hyvä olla ^_^


Mitkä ovat teidän vinkit täydelliseen granny-lookiin?4 kommenttia:

 1. Oman (vaalean) tukkani sain kunnon harmaaksi wellan color stay sävytteellä, muistaaksini numero oli 7/19. Loistava sävy,mutta ongelmaksi tuli ettei tarrannut oman sävyiseen tyveen. Kc color maskeissa on myös hyvä sävy, graphite, joka on huomattavasti tummempi ku platinum.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Color Maskin graphitesta oon tehnyt postauksenkin ja se on kyllä toimiva tuote :) Tuosta Color staysta en ole kuullut. Ethän tarkoita Wellan color freshiä? Siitä on tumman harmaa sävy 7/19. Sitä olen kokeillut ja hiuksista tuli kirkkaan siniset :D Taisi olla liian puhki vaalennetut hiukset silloin :)

   Poista
 2. Tulipa siitä hieno! Muutenkin sinulla on tosi upea leikkaus hiuksissa. Tykkään! :) Tuo harmaa toimii minusta paremmin sinulle, ainakin kuvien perusteella.

  Tuossa esittelemässäsi värissä on 9% hapete, joten sen vuoksi sillä saavutetaan tummempaakin väriin hyvä harmaus. Vahva hapete purkaa jo hiuksissa olevia väripigmenttejä, eli väristä saadaan kirkkaampi. Kuitenkaan noin vahvaa hapetetta ei tulisi käyttää jos hiukset ovat jo todella rääkätyt. Vahva hapete on sille liian raskas. Tämä toimii hyvin, jos grannya lähtee tavoittelemaan, mutta mustaan ei tämäkään pysty. Pitää ensin vaalentaa. Optimaalisinta olisi, jos on luonnonvaaleat, käsittelemättömät hiukset, niin saa parhaimman lopputuloksen yhdellä kertaa. Niin ja tietysti ylipäänsä vähemmän käsiteltyihin hiuksiin, kuten minulla.

  Hyvä vinkki, kiitos! Itselleni ei sovellu vahvan hapetteen vuoksi muualle, kuin tyveen, mutta tiedän vinkata muille kyseleville väristä ja ohjata sinun postaukseesi. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)