torstai 21. huhtikuuta 2016

Dermosil testi osa 2


Edellisessä postauksessa testailtiin Dermosilin putsareita, joista toinen oli luonnonkosmetiikkaa ja toinen tavallista kosmetiikkaa. Tässä postauksessa Dermosilin tuotteiden testaus jatkuu.
Koska blogini on suunnattu niin miehille kuin naisille, oli kiva ottaa nyt vaihteeksi naispuolinen näkökulma kosmetiikkaan :)


Testaajaksi lähti innostunein mielin Laura, 28. Laura määritteli ihotyyppinsä sekaihoksi. Lauran iho on usein suihkun jälkeen jopa kivuliaan kuiva, mutta iho silti rasvoittuu hyvin nopeasti erityisesti otsan alueella. Sekaihollahan varsinkin kasvojen T-alue rasvoittuu muita kasvojen alueita nopeammin. Laura kertoi ongelmalliseksi löytää hyviä, hänen iholleen sopivia kosteusvoiteita.
Lauran iho on suht ongelmaton satunnaisia hormonaalisia näppyjä lukuunottamatta.

Ihonhoitorutiinehin Lauralla kuuluu vesipesu aamuisin, sekä illalla puhdistus pelkällä misellivedellä. Myös erillinen silmämeikinpuhdistusaine on käytössä. Lisäksi Laura käyttää erikseen päivä- ja yövoidetta.

Laura testasi parin viikon ajan  Dermosilin Nature sarjan  kuorintavoidetta sekä kasvonaamiota, jotka ovat luonnonkosmetiikkaa. Testissä oli näiden lisäksi Dermosilin For Faces Tasapainottava kasvovoide, joka on tavallista kosmetiikkaa.Nature Kasvojen Kuorintavoide


"Kuorintavoide kuorii kasvojen ihoa tehokkaan hellävaraisesti piidioksidin ansiosta. Piidioksidi on luonnon mineraali, joka kuorii ihoa mekaanisesti. Kuorivaa ja ihoa kosteuttavaa vaikutusta iholla vahvistaa myös tuotteen sisältämä maitohappo. Maitohappo on orgaaninen AHA-happo, joka irrottaa kuolleita ja kuivia ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta. Tuote kosteuttaa ihoa manteliöljyn, mustaherukansiemenöljyn ja glyseriinin ansiosta. Nerolin kukista saatava vesiliuos virkistää ja hoitaa ihoa. Tuote sisältää myös aloe veran lehdistä saatavaa uutetta, joka pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Hajustamaton Nature Kasvojen Kuorintavoide kirkastaa, tasoittaa ja raikastaa kasvojen ihoa."


Kuorintavoide oli Lauran mielestä ihastusta ensilmäyksellä (vai ensikosketuksella?).  Hän koki kuorinnan tehokkaaksi ja lopputuloksen tunsi iholla. Kuorivien rakeiden koko oli tarpeeksi hienojakoista ja kuorintavoide levittyi helposti iholle. Tehokkaan kuorivan vaikutuksen vuoksi Laura koki, että voidetta tulisi hieroa kasvoille maltillisesti. Tuoksun hän koki miedoksi, miltei huomaamattomaksi. Kuorintavoide myös huuhtoutui helposti pois iholta. "Sileä ja raikas, ihana olo!" tuumasi Laura kuorinnan jälkeen. 5,90€/50ml.

Plussat ja miinukset:

+ Pakkaus
+ Koostumus
+ Kuorintarakeiden koostumus
+ Lähes tuoksuton
+ Tehokas
+ Riittoisa

- Purkin kyljestä puuttui käyttöohjeet
 Nature Kasvonaamio


"Nature Kasvonaamio on pehmeä hoitonaamio kasvoille. Nature Kasvonaamion  mustaherukansiemenöljy, jojobasiemenöljy sekä kosteuttava ja virkistävä nerolin kukkavesi hoitavat ja siloittavat rasittunutta ihoa. Voiteen glyseriini antaa iholle lisäkosteutta ja mehiläisvaha pehmeyttä. Tuote sisältää myös aloe veran lehdistä saatavaa uutetta, joka pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Hajustamaton Nature Kasvonaamio siloittaa, hoitaa ja raikastaa kasvojen ihoa."


Kasvonaamion laura koki suurena pettymyksenä. Jo kasvonaamion levitysvaiheessa Laura totesi, että tuotteen tuoksu on epämiellyttävä. Hajusta huolimatta Laura päätti levittää naamion kasvoilleen vaikuttamaan. Haju oli kuitenkin Lauran mielestä niin ällöttävä, ettei hän halunnut pitää naamiota vaadittua 10 minuuttia. Myös Lauran seurassa olleet perheenjäsenet moittivat kamalaa tuoksua. Jopa kissa karttoi Lauraa :D Lauran omia sanoja lainaten "Haisee ihan märälle koinsyömälle huopatossulle".  Tuote on itseasissa hajustamaton ja sen tuoksu tulee raaka-aineiden ominaistuoksuista.  Usein hajustamattomat tuotteet tuoksuvat "erikeepermäiselle" ja toisinaan erityisen pahalle käyttäjän nenään, kuten tässä tapauksessa.  Laura koki myös, että kasvonaamio on hieman hankala pestä pois. Lopputuomio Lauralta oli tyly "Ei jatkoon".
5,60€/50ml.

Plussat ja miinukset:

+ Pakkaus
+ Koostumus

- Kaikki muu, varsinkin haju
- Tästäkin puuttui käyttöohjeetFor Faces Ihoa Tasapainottava Kasvovoide "Ihoa tasapainottava Kasvovoide on kevyt voide sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Voide korvaa valikoimassa aiemmin olleet Asebiol Päivä- ja Yövoiteet. Tuotetta voi käyttää sekä päivä- että yövoiteena. Rasvainenkin iho tarvitsee kosteutta, eikä Ihoa tasapainottava Kasvovoide kuivata ihoa lainkaan.
Kasvovoide tekee ihosta pehmeän tuntuisen jättäen ihon mattapintaiseksi. Tuotteeseen on lisätty myös aktiivinen ainesosa, joka pienentää ihohuokosia. Tuote sisältää mm. kasviuutetta, kosteuttavaa glyseriiniä, ihoa rauhoittavaa panthenolia ja allantoinia sekä ihon rasvoittumista estävää biotiinia.
Kevyt ja pirteä hypo parfum -tuoksu. Kätevä pumppupullo helpottaa annostelua."
Laura tykkäsi erityisesti pakkausmuodosta, joka on pumppupullo. Alussa Laura käytti kasvovoidetta aamuin illoin, ja koki että iho tasapainottui. Otsan rasvoittuminen väheni hieman. Voide levittyi iholle hyvin. Voiteen imeytyvyys oli  myös hyvä, ehkä jopa liian hyvä. Voide hulahti ihoon samantien ja Laura joutui miettimään, ettei levittäisi kahdesti samaan kohtaan. Laura koki, että kasvovoide ei jätä rasvaista tai lähmäistä oloa. Meikkaaminen onnistui myös melkein samantien voiteen levittämisen jälkeen. Käytön aikana Laura kuitenkin huomasi nopeasti, että jos kasvoja vähänkään hieroo, voide kuoriutuu kasvoilta pois. Ilmiö on hyvin tyypillinen voimakkaasti silikonisille voiteille, ja se onkin tässä todennäköinen syy "rullautumis-efektille". Kasvovoiteen incin alkupäästä löytyy kahta eri silikoniyhdistettä syklopentasiloksaania ja dimetikonia.  Kasvovoiteen rullautuminen häiritsi alussa Lauraa, mutta hän jatkoi silti käyttöä ja vältti hieromasta kasvojaan. Kuitenkin rullautumisesta johtuen aamurasvaus jäi vähemmälle ja voide toimitti enemmän yövoiteen virkaa. Yleisesti ottaen Laura kuitenkin piti voiteesta sen verran, että ostaisi uudelleen. 9,40€/40ml.


Plussat ja miinukset:

+  Pumppupullo
+  Pieni määrä tuotetta riittää
+  Levittyy ja imeytyy iholle erittäin hyvin
+  Tuoksu minimaalinen ja raikas
+  Tasapainotti ihoa luvatusti
+  Ihosta tuli sileä

-  Tuote ei antanut luvattua mattapintaa
-  Voiteen kuorituminen ihollaYleisesti Laura antaa plussaa testissä olleiden tuotteiden ulkonäölle. Lauran tapauksessa hänen ostopäätökseen vaikuttaa suuresti ihonhoituotteiden ulkonäkö. Lauran mielestä tuotepakkaukset ovat onnistuneet. Laura sai niistä vaikutelman laadusta ja raikkaudesta. Miinusta Laura antaa käyttöohjeiden puuttumisesta kuorintavoiteessa ja kasvonaamiossa. Käyttöohjeet täytyi käydä tarkistamassa Dermosilin sivuilta.

Onko teillä kokemusta testatuista tuotteista?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)