keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Dermosil - Putsarit testissäDermosilin tuotteet ja merkki ylipäätänsä on varmaan monelle tuttuja, ettei se kummoisia esittelyjä kaipaa. Päätin tehdä pikapostauksen Dermosilin kahdesta puhdistustuotteesta. Toinen on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja toinen on "tavallista" synteettistä kosmetiikkaa. Molemmat ovat vedellä pois huuhdeltavia.

Tavallista kosmetiikkaa testissä edustaa Sport&Sauna Puhdistusvaahto. Tuote tulee valmiin vaahdon muodossa pumppupullon suuttimesta. Puhdistuvaahdot ovat viime aikoina ollut "in" ja tykkään itsekkin niitä käyttää. Puhdistuvaahdon incistä löytyy alkupäästä kaksi mietoa tensidiä, caprylyl/capryl glucoside ja cocamidopropyl betaine. Vasta näiden jälkeen tulee sulfaatti.
Lisäksi mukana on magnesium aspartatea, zinc gluconatea ja copper gluconatea. Eli ihoa hoitavia magnesiumia, sinkkiä ja kuparia.  Asia erikseen, kerkeääkö iho hyödyntämään tälläisiä hoitavia aineksia, nopeasti iholta pois huuhdeltavasta tuotteesta.

Tämä on oikein passeli putsari, ei tuntunut kuivattavan ihoa yhtään käytössä. Vaahto on pehmeää ja miellyttävää, vaikka kermaisempiakin vaahtoja on vastaan tullut. Tuoksu on tässä tosi kiva,  ja saman asian totesi eräs toinenkin tätä testannut. Samaa mieltä oltiin toisen testaajan kanssa myös tuotteen ulkonäöstä, joka on tyylikkään yksinkertainen. Sopii varmaan useammille kylppärin sisustajille :D
6,50€/150ml. Puhdistuvaahdon voi ostaa täältä


Testissä luonnonkosmetiikkaa edustaa Nature Puhdistusgeeli. Tämäkin putsari tulee pumppupullossa mutta on siis vaahdon sijaan geeliä. Incistä kolmantena löytyy tuotteen yksi ja ainoa mieto tensidi decyl glucoside. Kyseessä siis erittäin mieto puhdistustuote. Toisena aineksena löytyy ihoa rauhoittava ruiskaunokki. Lisäksi incistä löytyy mm. rosmariinia, mustaherukan siemenöljyä ja auringonkukkaöljyä.

Luonnonkosmetiikalle tyyppillisesti, puhdistusgeelin koostumus on aika lirua. Tätä ei siis kannata pumpata sormenpäille, vaan suoraan kämmenelle. Geeli lurahtaa sormien välistä samantien lavuaariin. Vaahtoaa maltillisesti, mutta tuntuu silti iholla miellyttävästi. Tuoksu on ihan törkeän hyvä. Sitruksinen. Herättää ja virkistää mukavasti aamulla. Tuntuu käytössä niin miedolta, että voisi sopia kuiva-ihoisillekkin, jotka muutoin kaihtavat geeliputsareita.  Tykkäsin tästäkin kovasti!
6,40€/100ml. Puhdistusgeelin voi ostaa täältä


Kumpikaan putsareista ei ollut erityisemmin voittaja. Molemmat tuntui iholla hellävaraiselta, eikä kuivattavalta ja silti puhdistivat tehokkaasti. Luonnonkosmetiikan peukuttajana valitsisin itse Nature puhdistusgeelin. Vaikkakin Sport&Sauna puhdistusvaahto näyttäisi lavuaarin reunalla tyylikkäämältä :DOnko teillä suosikkeja Dermosililta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)