keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pullo täynnä hyviksiäMuhun vetoaa aina tuote, jossa on paljon luonnollisia ainesosia ja tehokosteuttajia.
Varsinkin kaikenlaiset kasviuutteet ja luonnonöljyt on mun juttu ihonhoidossa.
Karttelen yleensä tuotteita, joissa on incissä silikoneja, muoviyhdisteitä tai jotain ihoa ärsyttäviä ainesosia.

Kasvovesissä  tykkään varsinkin, että se on alkoholiton ja parhaimmillaan niin kosteuttava, että kosteuvoide ei aina ole välttämätön. Sellaisia on tullut muutamia vastaan, jotka tuntuu moitteettoman täydellisiltä. Erboristican kasvovesi on yksi sellainen josta postailin
jonkin aikaa sitten.Monille suomalaisillekkin jo tutuksi tulleesta iHerbistä löysin pari vuotta sitten kasvoveden josta haluan vinkata. Humphrey's Skin Softening Toner täyttää mun kovat vaatimukset kasvoveden suhteen. Humphreyn kasvovesi on alkoholiton ja kosteuttavat tehot on mainiot. Omalla herkästi reagoivalla ihollani se ei ole aiheuttanut minkäänlaista ärsytysreaktiota tai punoitusta. Toisinaan ihoni reagoi punoittavalla pikkunäpyllä jos tuotteessa on jotain mikä ei mulle sovi. Tämä tekee mulla ihosta vain rauhoittuneen, kosteutetun ja pehmeän.
Humphreyn kasvoveden etiketti on kieltämättä aika feminiininen. Joku miespuolinen voisi tätä suorastaan kavahtaa. Mun mielestä etiketti on jollain tapaa tosi symppis.  Kuvassa hihhuloi naishenkilö violetissa mekossa luonnon keskellä. Itsellä tulee heti mielleyhtymä luonnollisuuteen ja luonnollisiin ainesosiin. Mutta mulla asian ratkaisee aina sisältö, ei ulkokuori :)

Incistä löytyy heti veden jälkeen aloe-mehua ja taikapähkinävettä. Taikapähkinävesi on huokosia supistava, tulehdusta poistava, antibakteerinen ja kutinaa lievittävä. Heti taikapähkinän jälkeen incistä löytyy hyviä humektantteja, kosteudensitojia; glyseriini, Sodium PCA ja hyaluronihappo sitovat iholle kosteutta. Näiden jälkeen incistä tulee tutut pantenoli ja allantoiini, jotka molemmat hoitavat, suojaavat ja parantavat ihoa. Incissä seuraavana rohtokasvit arnikki ja kehäkukka. Molemmilla kyky lievittää ihoärsytyksiä. Seuraavaksi incissä ei tule vain 1 vaan 4 eri tee-uutetta. Valkoisen, mustan, punaisen ja vihreän teen-uutteet. Välissä kurkku-uutetta ja sen jälkeen ihoa kevyesti kuorivia papaijaa ja ananasta.  Lopusta löytyy vielä muutamia muita kasviuutteita.

Todellakin siis pullo täynnä hyviksiä. Tätä on tullut ostettua useammankin kerran. Välissä kokeillut muita ja silti aina silloin tällöin ostan tämän uudelleen. Kylppärin kaapissa sitä on tälläkin hetkellä. Pullo on lopuillaan taas kerran. Hyvää (vai täydellistä?) kasvovettä etsivälle, tässä on kokeilemisen arvoinen tuote. Putelilla on iHerbissä hintaa 4.73€/237ml.


Viimeisiä viedään!


Humphreyltä löytyy eri kasvovesiä ihon eri ongelmiin. Mm. rasvaisuutta hillitsevä (oranssimekkoinen) sekä punoitusta lievittävä (vihreämekkoinen).
Onko teillä kasvovesisuosikkeja joihin palaatte aina uudelleen?

2 kommenttia:

  1. Itsellä kokemusta juuri tästä kasvovedestä ja olen tykännyt. Kosteuttaa todella hyvin. Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Iherbin palautteissakin paljon positiivisia kommentteja tästä.

      Poista

Kommentit piristävät aina :)