torstai 24. maaliskuuta 2016

Kun tuote ei toiminutkaan...


Meillä kaikilla tulee aina silloin tällöin vastaan tuote, josta on suuret odotukset, mutta tuottavatkin pettymyksen. Shampoo josta saa hilseongelman, kosteusvoide joka aiheuttaa finnirykelmän tai ihottuman, hiuslakka jolla ei ole pitoa nimeksikään. Kyllä näitä löytyy, vaikka muille jakaa.
Omalla kohdalla on nuo kaikki koettu, ja paljon muutakin. Tuote jolta odotti paljon, olikin täysin roskiskamaa.
Surkeita tuotteita miettiessäni, niitä tuli paljonkin mieleen. Yksi kuitenkin on jäänyt erityisesti mieleen. Kuka muistaa ysäriltä Yves Rocherin Soin Clarifiant sarjan? Sarjan kasvovesi oli silloin aikoinaan mieleen jäävä kokemus. Kokeiluni sijoittuu teinivuosilleni, kun finniongelmani oli pahimmillaan. Tuohon aikaan tuli kokeiltua monia ongelmaihon/epäpuhtaan ihon tuotteita. Äitini oli tuolloin kova Rocher fani ja meillä kaapit pursuilikin firman tuotteita. Innoissani päätin silloin tilata Soin Clarifiant sarjalta kasvoveden ja jonkin toisen tuotteen samasta sarjasta, kyseessä taisi olla jonkin sortin hoitogeeli (?) tai vastaava. Toiveet oli tuotteita kohtaan aika kovat, ja ajattelin, että josko nyt pääsisi finniongelmasta eroon. Varsinkin sarjan kasvovesi oli jäätävä pettymys. Tuohon aikaan en ymmärtänyt tietenkään mitään ainesosista, tai muutenkaan mitään ihonhoidosta.
Kasvovesi tuntui iholla tosi polttelevalta ja suorastaan kirvelevältä. En tiedä mitä tuote sisälsi, mutta todellista dynamiittia se oli. Muutaman päivän käytön jälkeen ihoni oli aivan tulipunainen, rutikuiva ja hilseilevä. Ja ei todellakaan mitenkään lievästi, sain nimittäin kuulla muilta ihmisiltä kommentteja tyyliin "Mitä ihmettä sun naamalle on tapahtunut, ootko sä palanut?" :D

Yritin tästä jo lopetetusta tuotesarjasta googlettaa tietoja, mutta eipä  löytynyt. Haluaisinpa nyt tänä päivänä syynätä ainesosaluettelon ihan mielenkiinnosta. Moniin tuotteisiin olen pettynyt, mutta tämä pitää edelleen ykkössijaa. Iho ei muuttunut yhtään paremmaksi, vaan entistä kauheammaksi. Sarjan hoitogeeli oli myös hämmentävä. Paksua, kirkasta geeliä joka ei imeytynyt ollenkaan ihoon, vaikka sitä kuinka hieroi. Iho oli niljakas ja ällöttävän tuntuinen vielä aamullakin herätessä. Ihan käsittämätön tuote sekin.

Tuubitoleranssi toivottaa kaikille lukijoille oikein hyvää pääsiäistä :)Mitkä ovat teidän isoimmat pettymykset kosmetiikkatuotteissa?

4 kommenttia:

 1. Itsellä on päällimmäisenä jäänyt mieleen clearasilin tuotteet pettymyksinä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen itse kans nuorempana käyttänyt montaakin eri tuotetta Clearasilta. Ei auttanut mulla ainakaan yhtään silloin näppyihin. Clearasilin putsaritkin kuivatti naaman ihan korpuksi :/ Clearasilin tuotteet on varmasti nykyään uudistunut, mutta niistä ei ole kokemusta.

   Poista
 2. XZ energisoiva hoitovoide hiuksiin oli pettymys. Lupaa hemmotella rasittuneita hiuksia, lupaa myös hiukset näyttämään virkeiltä ja kiiltäviltä. No,mun hiukset se teki rasvasiksi, sumeiksi ja likaisen tuntuisiksi.=( ehkä jonkun toisen hiuksissa se sitten toimii =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Incilistaa näkemättä on vaikea sanoa mistä johtuu, mutta usein runsas silikonien määrä tuotteessa lätsäyttää hiukset ja tuo rasvaisen/likaisen fiiliksen hiuksiin.
   Itsellä tuossa postauksen kuvassa oleva Schwarzkopfin Gliss - Shampoo jättää hiukset tosi likaisen tuntuiseksi pesun jälkeen. On mun rasvoittuville hiuksille liian hoitava. Toimii varmaan paremmin kuivilla hiuksilla :)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)