torstai 10. maaliskuuta 2016

Erboristica







Blogissa ollut hieman hiljaista viime aikoina, mutta täällä ollaan taas!
Tässä postauksessa esittelyssä pari tuotetta Erboristica nimiseltä sarjalta.



Erboristica on Italiasta kotoisin oleva ihonhoitosarja, johon kuuluu kasvojen ja vartalonhoitotuotteita.
Erboristican tuotteet ovat säilöntäaineettomia ja väriaineettomia eikä niissä ole käytetty eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet ovat myös biologisesti hajoavia, eivät siis kuormita luontoa :)




Ensimmäisenä esittelyssä sarjan suihkugeeli. Tuotekuvauksessa on nostettu esille trendikäs Arganöljy. Erboristican suihkugeeli on sulfaatiton ja pesee miedolla Cocamidopropyl  Betainella.  Tuotteessa on mukana myös pari muuta mietoa pesevää tensidiä. Sopii mainiosti siis herkälle ja kuivuudesta kärsivälle iholle. Incistä löytyy myös mm. Aloe veraa, Kuolleenmeren suolaa, Aminohappoja, Riisiproteiinia ja Pantenolia.  Tykkäsin itse kovasti tästä suihkugeelistä. Vaahtoa mukavasti ja tuoksukin on ok, sellainen peruspuhdas tuoksu. Oma oikkuihoni on voinut hyvin ja tuntunut hyvältä tämän käytön jälkeen. Ei kutinaa eikä yhtään näppyjä. Tätä saa useista verkkokaupoista ja hyvin varustetuista marketeista ja tavarataloista. Hinta n. 4e.









Toisena esittelyssä sarjan Kasvovesi. Etupuolen etiketissä mainitaan jälleen Arganöljy ja AHA-hapot.
Inci on mielestäni vähintäänkin vakuuttava. Erboristican kasvovesi on alkoholiton ja incin alkupäästä löytyy mm. Argan, Aloemehu, Glyseriini, Orvokki-uute, Ruusunmarja-uute ja todella pitkä liuta muita kasviuutteita. Lisäksi listalta löytyy kosteutta sitovaa Hyaluronihappoa sekä Sodium PCA nimistä humektanttia, kuin myös ihoa kemiallisesti kuorivia Glykoli- ja Maitohappoa. Todella Hyvänkuuloinen koktail siis. Odotukset olikin suuret. Palkittiinko odotukset? Todellakin. Erboristican kasvovesi tuntuu iholla megakosteuttavalta ja hyvää tekevältä. Tuote on niin kosteuttava, että kasvovoidetta ei välttämättä tarvitse lisätä iholle, ellei ole ihan korppunaama. Tämä toimisi varmasti täydellisesti esim. kesällä ihan vain pelkiltään. Tuotetuntu iholla on myös miellyttävä. Tuoksukaan ei jyrää alleen. Parhaita kasvovesiä mitä tullut vastaan, ostaisin uudelleen. Saatavuus verkkokaupoista ja marketeista sekä tavarataloista. Hinta n.4e.




6 kommenttia:

  1. Itse ostin tuon kasvoveden ja pidän tuoksua liian voimakkana, jotenkin mummomaisen tunkkainen. Muuten ihan jees, en vain pääse yli tuosta tuoksusta ja luulen, että tuote päätyy sääriin käytettäväksi ihokarvojen poiston jälkeen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, että tuoksut aina jakaa mielipiteitä :) Itsekin kyllä huomasin, että pidemmässä käytössä kasvoveden tuoksu alkoi tuntua hieman raskaalta. Kasvoveden hoitavuutta silti jaksan vielä hehekuttaa :)

      Poista
  2. Olen käyttänyt kasvovettä ja tosiaankin sen hoitavuus ja ihotuntuma on todella hyvä. Tuoksu ei miellytä minuakaan. Saman sarjan hyaluronikasvoseerumi on todella hyvä. Jo toinen puteli menossa.

    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Erbolta on kasvoseerumikin :) Tykkää käyttää hyaluronihapposeerumeita, joten tuotahan voisi kokeilla :)

      Poista
  3. Oih mikä blogi! Lueskelin postauksiasi ja tykkäsin kun tekstisi on niin ymmärrettävää että jopa minä pysyin kärryillä :)
    Käytän itse Erboristican suihkugeeliä mutta nyt haluan kokeilla kasvovettäkin. Täytynee etsiä jo tänään kaupasta.
    :Taru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Taru! Kiva kuulla, että mun jutuissa pysyy kärryillä :D
      Kerro ihmeessä fiiliksiä kasvovedestä jos päädyt ostamaan sitä :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)