perjantai 16. helmikuuta 2024

Julkkisten erikoiset kauneushoidot

 

Aika ajoin  amerikkalaisista viihdejulkaisuista saa ihmetellen lukea julkkisten outoja juttuja. Näitähän ovat mm. älyttömät vaatimukset hotellihuoneisiin (tai koko hotellin varaaminen omaan käyttöön). Tähtitieteellisen hintaisissa kodeissa on oltava mielellään myös 10 kylppäriä, koska vähemmällä ei mitenkään voi pärjätä. Tietysti myös kodin ilmankostutin on oltava paras mahdollinen 2 miljoonan dollarin hinnallaan,näin siis Celine Dionilla. Eipä siinä, Jennifer Lopezin WC-pytyn istuimen kerrotaan olevan koristeltu mm. helmillä, timanteilla ja safiireilla. Miten tuleekaan sellainen olo, että liika raha ei ole ihmiselle hyväksi? 😃


Mutta entä ne julkkisten kauneushoidot ja ihonhoitorituaalit? Mikä on parasta mitä rahalla saa? Hollywoodissahan ei ole tapana huudella ääneen mistään plastiikkakirurgin tekemistä "pikku korjauksista". Erikoisen nuorekas ulkonäkö perustellaan mieluummin mitä erikoisemmilla selityksillä. Kuten happiteltoissa nukkumisella, yhden ainesosan ruokavaliolla, juomalla litratolkulla vettä tai stressin välttelyllä. Ja kaikkihan toki uskovat nämä selitykset. Tässäpä siis seuraavaksi muutamien julkkisten kauneusniksejä.



Kuva: usmagazine.com


Hailey Baldwin - Verta kosteusvoiteessa💉


Hailey Baldwin luottaa ihonhoidossaan Barbara Sturmin MC1- voiteeseen. Sturmin hoidoissa asiakkaalta otetaan verta, josta sitten erotellaan plasma. Jäljelle jäänyt plasma sitten sekoitetaan MC1- voiteeseen. Väitetty teho perustuu ilmeisesti verisolujen tuottamiin proteiineihin, jotka hoitavat ihoa ennennäkemättömällä tavalla. 

Verivoide kuulostaa vähintäänkin tieteelliseltä ja tavallaan uskottavaltakin. Purkillinen tällaista juuri sinulle tehtyä anti-age kreemiä kustantaa 1 400 dollaria. Auts.



Olivia Munn - Anti-age pottuja🥔


Olivia Munnin muuttunut ulkonäkö herätti ihmetystä ja tuttuun tapaan julkkiksilla on aina joku harmiton selitys tapahtuneelle. Ja niinpä Olivia tiesi kertoa, että hänen kauneutensa salaisuutena ovat... Japanilaiset perunat! Kyllä, luit oikein. Japanilaiset perunat kun kuulemma sisältävät niin paljon hyaluronihappoa, että ne laittavat koko naamataulun uusiksi. 

En jaksanut edes googlettaa japanilaisten perunoiden hintaa. Ihan oikeasti nyt 🤣



Nicole Kidman - Karpalomehulla punapääksi🧃


Nicole Kidman tunnetaan punaisista hiuksistaan. Ja nyt hän sen paljastaa, mikä niiden upean sävyn takana on. Se on kuulkaas karpalomehu. Nicole huljuttelee tukkaansa karpalomehulla, joka korostaa upeasti punertavaa säihkettä. 

Just joo. En usko sekuntiakaan tähän karpalohöpötykseen. Varmaan tälläkin hetkellä Nicole istuu kampaajalla ottamassa niitä kaikkein arvokkaimpia hiushoitoja. 



Kuva: Getsoon.com



Demi Moore - "Iilimadot ovat kauneuteni salaisuus"🐛


Demi Moore harrastaa iilimatohoitoja. Näiden iilimatohoitojen kerrotaan antavan detox-vaikutuksen vereen. Ja koska pikkumatoset ovat imeneet Demin verestä myrkyt pois, hän vain nuorenee. Vai niin.

61-vuotias Demi näyttää kieltämättä ikäistään nuoremmalta. Iilimatojen ansiostako vain? hieman epäilen. Matohoidon hinta vaihtelee parista satasesta useampaan tonniin. Demin hoidot lienee sieltä kalleimmasta päästä.



Catherine Zeta-Jones - Kaljaa kutreille 🍻


Catherinen kauneusjutut eivät kuulosta ollenkaan älyttömiltä. Hän hoitaa hiuspehkoansa yhdistämällä olutta ja hunajaa. Oluthuuhtelua hiuksiin on käytetty iät ajat. Sen sanotaan vahvistavan hiuksia ja stimuloivan hiusten kasvua. Catherine valittelee, että hiukset eivät haise miellyttävälle kyseisen hoidon jäljiltä. Noh, kaljainen tukka tuskin hyvälle haisee.

Hunajaa ja olutta saa halvalla. Mutta tahtoisinpa tietää, mitä diipadaapa-erikois-luomulaatua Catherinen käyttämät hunaja ja olut ovat. Hunaja on tuotettu vain kerran keskiyöllä kukkivasta harvinaisesta kukasta ja olutkin on niin kallista vuosikertaa, että köyhä voi vain haaveilla? Emme saa ehkä koskaan tietää.



Gwyneth Paltrow - Pistäkää parastanne, mehiläiset 🐝


Gwyneth hoitaa hipiäänsä hieman erikoisella tavalla. Kivulias hoito on käytännössä mehiläisen pistoja ihoon. Jutun juoni tässä on mehiläisen myrkky, joka vaikuttaa positiivisesti ihotulehduksiin ja arpiin. Toki sivuvaikutuksena voi tulla anafylaktinen shokki tai aivohalvaus, mutta mitäpä sitä ei tekisi kauneutensa eteen. Hoito maksaa noin 200 dollaria.

Kuulostaa aivan kauhuelokuvalta. Tätä hoitoa en mehiläiskammoisena edes harkitsisi. No thanks.



Teri Hatcher - Punkkukylpy🍷


Siinä missä me tavikset joudutaan tyytymään vesikylpyihin, Teri tykkää lillua punaviinissä. Teri harrastaa tätä kuulemma useinkin, että kaataa viinipullon kylpyveteen. Jäin miettimään että kaataako hän useammankin vinkkupullon ammeeseen? Terin viinit ei taida myöskään olla vitosen kyykkyviinejä. 

Teri luottaa punaviinin sisältämien antioksidanttien ja muiden ravinteiden hoitavaan voimaan. Niin, ettäs tiedätte. 



Kuva: Vogue.fr


Madonna - Kuppaamalla kuolemattomaksi, rullaamalla kiinteäksi 🥌


Madonna luottaa kuppauksen voimaan. Se kuulemma stimuloi verenkiertoa ja vie selluliititkin mennessään. Naamaansa Madonna tykkää rullata oman ihonhoitolinjansa, metallikuulia sisältävällä välineellä. Madde kertoo, että rullaamalla se leukalinja pysyy kiinteänä, eikä lerpahda.

Yeah, keep on rolling baby. Mutta mitä muuta sisältyy Madonnan kauneudenhoitoon? Näin nihkeät paljastukset eivät riitä! Madonnan höpö-rolleri maksaa 200 dollaria.



Victoria Beckham - Linnunkakkahoito💩


Ex-spaissari Victoria luottaa Geisha kasvohoitoon. Geisha kasvohoito kuulostaa nimen perusteella siltä, että voisin kokeilla. Se on varmaan jotain jännää ja eksoottista? On todellakin. Tämä kyseinen kasvohoito sisältää satakielen ulostetta. Juuri näin. Ja ilmeisesti mikä tahansa pulunläjä ei käy. Sen pitää olla juuri satakielen tuotosta. Hoito tasapainottaa ja kirkastaa ihonsävyä. C-vitamiinikin toimisi samoin, mutta Victoria tahtoo tehdä sen näin.

Siivekkään pökäleeseen perustuva kasvohoito maksaa n.200 dollaria. Ei ihan ruokoton hinta, mutta kehtaisiko sitä enempää pyytääkään näin p***sta kasvohoidosta? Maksaisitko sinä?



Jennifer Lopez - Istukka- vai Instagram-filtteri?🤳


Jennifer Lopez on lanseerannut oman ihonhoitosarjan useiden muiden julkkisten tavoin. JLo käyttää tietysti vain omia tuotteitaan, koska ne ovat parhaita. Tämän lisäksi hän käy kaksi kertaa viikossa kasvohoidossa, jonka tehoaineena käytetään ihmisen istukkaa. Ällöttävän kuuloiset hoidot kustantaa Jenniferille tonnin viikossa. 

Jennifer kärähti tässä taannoin nuorennusfiltterin käytöstä instagramvideolla, jossa hän hehkutti upeaa ihoaan. Ilmeisesti oma ihonhoitosarja ja istukkahoidot eivät tuota haluttua tulosta?



Kuva: People.com


Oprah Winfrey - Esinahassa sen salaisuus🍌


Tätä(kään) juttua en keksi päästäni. Oprah Winfrey kertoo lempivoiteensa sisältävän ihmisen esinahkaa. Voiteen kehittänyt SkinMedica kertoo esinahan fibroblastien silottavan juonteita ja ryppyjä, sekä tasoittavat ihonsävyä ja tekstuuria. Oprah on kertoman mukaan voiteesta niin tohkeissaan, että suosittelee sitä mennen tullen ystävilleen ja faneilleen. Juttu kuulostaa vähintään aprillipilalta, mutta se ei ole sitä. Tässähän oppii kaikkea uutta 😅

Ottaen huomioon, että Oprah lukeutuu maailman varakkaimpiin ihmisiin, hän tyytyy vain vajaa 200 dollaria maksavaan kikulinahkavoiteeseen. Voisiko tämä siis olla se ikuisen nuoruuden lähde?


Kaikkien näiden kummallisuuksien jälkeen jäin kyllä miettimään sitä Celine Dionin ilmankostuttimen hintaa. Celinella on aivan liikaa rahaa, aivan liikaa...💸




11 kommenttia:

  1. Voi elämä 😅. Kaikkeen sitä rahaa laitetaankim ja mulle jäi mieleen wc pytyn koristelu🤣🤣🤣

    VastaaPoista
  2. Täytyyhän sitä johonkin ne miljoonat työntää :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mitä niitä nyt pankkitilillä säilömään 😅

      Poista
  3. Hahahaaa tästä tuli hyvät naurut. Olen joskus itsekin kokeillut tuota olutta tukkaan - kuuria. Ja tietysti sitä ennen pesin hiukset (luomu!)kananmunalla. Olis varmaan pitänyt olla albinoviiriäisen munia, että olisi ollut jotain vaikutusta, eikä Karjalakaan saanut aikaan haluttua kiiltoa 🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kananmunapesu kuulostaa jotenkin sotkuiselta ja ällöltä puuhalta 😃 Mutta tiedän, että moni on hehkuttanut sillä saavan superkiiltävät ja ilmavat hiukset 🍳👋

      Poista
  4. Kiitos tästä! Sain lauantaiaamuun naurut. Meinasin jo kahvit purskauttaa näppikselle, kun hörötin ääneen.

    VastaaPoista
  5. En ymmärrä näitä usalaisten juttuja. Mitä tekee 10 kylpyhuoneella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä kysymys. 10 kylppäriä ei edes kaikille riitä. Jennifer Lopezin talossa niitä on 24 kpl jos internetiä on uskominen 😁

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)