keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Isadora Skin Beauty Perfecting & Protecting Foundation SPF35

Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.
 





No niin. Tässäpä meillä taas tuote, joka on nimetty ärsyttävän pitkällä ja monimutkaisella nimellä :D
No mutta anyways puhutaan vaikka ihan Isadoran Skin Beauty meikkkivoiteesta ilman pidempiä rimpsuja. Ja ihan heti alkuun paljastus, että tämä ei ole yhtään omaan makuuni. Mutta miksi sitten päätin tästä kirjoittaa? Koska siinä on todella hyviä ominaisuuksia, tietynlaiselle iholle








Isadoran Skin Beauty meikkivoide lupaa mm. tehdä ihosta mahdollisimman virheettömän näköisen. Tämä edellä mainittu lupaus on helppo allekirjoittaa. Meikkivoiteessa on myös suht korkea aurinkosuoja (SPF35) mistä tulee automaattisesti iso plussa. Testailin sävyä 04 Sand joka on lämpimään taittava keskivaalea sävy.



Sävy 04 Sand



Isadoran meikkivoiteella on muutama erittäin hyvä ominaisuus. Se tuntuu iholla kevyeltä, sekä levittyy helposti. Isadoran meikkivoide on myös erittäin peittävä ja tämä onkin se syy miksi en tästä niinkään pitänyt. Ihoni ei vaadi hurjaa peittoa, ja tykkäänkin enemmän läpikuultavista vaihtoehdoista. Ominaisuus josta taas pidin tämän kohdalla tosi paljon, on sen huokosia ja muuten ihon ei-toivottuja tekstuureja blurraava kyky. Huomasin myös, että tämä pysyy helposti rasvoittuvalla iholla ihmeellisen hyvännäköisenä pitkän aikaa. 



Ennen ja jälkeen.



Kuten sanoin, Isadora on erittäin peittävää tavaraa. Vaikka se ei ole mun juttu niin näkisin tämän ehdottomasti varteenotettavana vaihtoehtona sellaisella iholla, joka kaipaa juurikin sitä peittävyyttä. Arpia, punoitusta, pigmenttihäiriötä jne. Jos edellä mainittuja ongelmia iholta löytyy, Isadora voi olla juuri se mitä kaipaat. Isadora onnistui omalla ihollani ihan pelkiltään hälventämään aika merkittävästi jopa tummuutta silmänalusilla ja sitä ei ihan jokainen meikkivoide onnistukkaan tekemään :)

*** 

Ostopaikkoja netissäKicks* (23,90€/ 30ml) Cocopanda* (18,90€/ 30ml) Lyko* (13,88€/ 30ml)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)