torstai 25. lokakuuta 2018

Karl Lagerfeld - Bois de Yuzu








Karl Lagerfeldin tämän vuoden tuoksulanseerauksiin  kuuluu Boiz de Yuzu, joka on pakattu varsin silmiä hivelevään pulloon. Vai mitä olette mieltä? Putelin muotoilu on tyylikäs ja armynvihreä väri kolahtaa ihan satasella, onhan se lempivärini ^_^



Bois de Yuzun tuoksupyramidi näyttää tällaiselta:



Alkutuoksu: mandariini, inkivääri, bergamotti, greippi, minttu, rosmariini ja yuzu

Sydäntuoksu: muskatellisalvia

Pohjatuoksu: sammal ja papurys









Kuten tuoksunuoteista voi huomata, on alkutuoksu melkoista raikkaiden nuottien ilotulitusta. Tuoksua suihkauttaessa voikin aistia erittäin raikasta sitruksisuutta. Erikoisuutena tuoksun alussa on juuri tuo tuoksun nimessäkin esiintyvä yuzu. Yuzu on siis myöskin sitrushedelmä, jonka sanotaan tuoksuvan greippimäiselle, hieman kukkaisuuten taittuvalla vivahteella. Sydäntuoksun muskatellisalvia tuo tuoksuun kevyttä maanläheisyyttä.

Lopputuoksun sammalen nenäni bongaa helposti, mutta myönnän, että tällä kertaa piti ihan googlettaa papyrusnuotti. Tuli ekana mieleen joku vanha egyptiläinen paperi, mutta kyseessä on siis kuivahko, puinen nuotti ^_^


Bois de Yuzu on saniasmainen sitrustuoksu (fougére) joka taipuu mielestäni monen ikäiselle käyttäjälle. Näkisin tämän istuvan hyvin niin parikymppisellä, kuin aikuisemmallakin miehellä. Makuja on monia, mutta itse koen tämän sopivan ehdottomasti päiväkäyttöön.

Tuoksun alku on erittäin pirtsakka ja raikas ja alun hälvettyä jäljelle jää kevyempää sitruksisuutta seuranaan aavistun maanläheisempi tuoksu. Tuoksuna Bois de Yuzu ei ole ollenkaan raskas tai hyökkäävä, vaan hyvinkin maltillinen. Pysyvyys iholla on parisen tuntia. Tsekkaa tämä jos raikkaat sitrustuoksut ovat juuri sinun juttusi :)



Karl Lagerfeld Bois de Yuzu esim. sokoksella 43€/ 50ml




Pr-näyte.













1 kommentti:

  1. Mä jaksan ihailla sitä miten ihana sammaleenvihreä pullo tässä on. Harvinaisempi väri tuoksupullolle. 💚

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)