maanantai 13. elokuuta 2018

Organic Shop uutuuksia







Erittäin suositulta Organic Shopilta on lanseerattu uutuuksia. Kyseinen luonnonkosmetiikkabrändi on tunnettu erittäin hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Brändiltä löytyy tuotteita ihon- ja hiustenhoitoon ja tässä postauksessa keskitytään hiustenhoitotuotteisiin. Yleensä tykkään, että tuotteet ovat samasta sarjasta, mutta tällä kertaa valkkasin postaukseen tuotteet kolmesta eri sarjasta. Miksi? Koska itseäni kiinnosti erityisesti uutuustuotteiden tuoksumaailmat ^_^



Testissä olivat; Avocado & Honey shampoo, Coconut & Shea hoitoaine ja Raspberry & Acai hiusnaamio







Avocado & Honey Shampoo 3,90€/ 280ml



Tuoksu: Aivan super! Syötävän hyvä. Kermaisen hedelmäinen, jossa aistin mukana mausteisuutta.


Shampoo vaahtoaa runsaasti kookospohjaisilla sulfaateilla, mutta pesutulosta miedontamassa on hellävaraisempia tensidejä. Koostumus on jämäkkää ja se ei valu sormien välistä. Shampoo pesee tehokkaasti, mutta ei takuta omia hiuksiani yhtään. Oma lettini ei vaatisi shampoon jäljiltä välttämättä hoitoainetta. Nimensä mukaisesti shampoossa on mukana hunajaa ja avokadoöljyä. Hellä ja hoitavankin tuntuinen shampoo.



Coconut & Shea Hoitoaine 3,90€/ 280ml



Tuoksu: Kookos on aina kosmetiikan tuoksuna hieman arveluttava. Tässä se on mielestäni erittäin onnistunut. Selkeä, ei-keinotekoisen tuoksuinen kookos on herkullinen. Ei yhtään tunkkainen, vaan tuoksussa on mukana selkeää raikkautta. Saako maistaa? ^_^


Kuten olen aiemmin todennut, ei kaikki luonnonkosmetiikan hoitoaineet ole toimineet hiuksissani. Hiukseni kaipaavat ennen kaikkea selvittävyyttä hoitoaineelta. Kookoksisesta hoitsikasta löytyy mm. juuri hiuksia selvittävää kvattia, risiini- ja kookosöljyä, sekä tietysti sheavoita. Koostumus on liukkaasti levittyvää ja kevyen voidemaista. Hoitoaine jättää hiukset hyväntuntuiseksi ja selvittää ne hyvin. Toimii ansiokkaasti omissa helposti rasvoittuvissa hiuksissani, eikä tee niistä likaisen tuntuisia.



Ja vähän asian vierestä: Kuka on huomannut telkkarissa mainoksen, olikos se L´Orealin joku uusi hoitoaine, jonka mainospuheessa kerrotaan sisältävän castor-öljyä? Castor-öljy kuulostaa tosi eksoottiselta ja on tosi asiassa sitä edellä mainittua risiiniöljyä, jolla ei ole kovin mediaseksikäs maine :D Nimeä hieman vääntelemällä senkin saa kuulostamaan jännittävämmältä :)








Raspberry & Acai Hiusnaamio 3,70€/ 250ml



Tuoksu: Tästä tulee mieleen vadelmajogurtti. Lyhyestä virsi kaunis :)


Myös hiusnaamiossa on mukana selvittävää kvattia, sekä hoitavaa kookosöljyä. Hiusnaamiossa on mukana myös vadelman- acain- ja karpalon uutteita.

Koostumus on jämäkkää ja voidemaista. Hiusnaamio levittyy hiuksiin liukkaasti ja tuntuu riittoisalta käytössä. Lyhyehkön 2-3 minuutin vaikutusajan jälkeen hiukset tuntuvat pehmeiltä ja myös selvitetyiltä. Hiusnaamio myös huuhtoutuu hiuksista helposti pois.



Organic Shopin tuotteita löytyy Sokoksilta ja Stockmanneilta. Myös HouseofOrganicilta* löytyy Organic Shopin tuotteita, joskin näitä uutuuksia ei vielä löytynyt valikoimista :)




Pr-näytteitä.
*mainoslinkki



Löytyykö Organic Shop- faneja? Mikä on sun lempparituote?

3 kommenttia:

  1. Mua ainakin kiinnostaa eniten näistä juuri tuo kookosta sisältävä hoitoaine, vaikka kyllä hunajaisetkin tuotteet uppoaa;)
    Ja castoröljyä, heh, käytän pari kertaa viikosssa ripsien kasvattamiseen -ja aika hyvin vörkkii;) Castor kuulostaa paljon jännemmältä kuin joku risiini!

    VastaaPoista
  2. Ooh, noita täytyy kans testata. Varsinkin shampoota, jos vaan löytäs jostain. :D Toi hiusnaamio on kiinnostusta herättävä. :) Ite kans tykkään siitä et kosmetiikkatuotteet tuoksuu hyvältä. Urtekramin tuotteissa tuoksut on aika tunkkaisia. :/ Ja ois kans hyvä et tuotteet ois kohtalaisen luomuja, ei hirveetä määrää kaikenmaailman kemikaaleja. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Sokoksella oon nähnyt paljon Organic Shopin tuotteita :) Urtekramin kookossarja on ainakin vähän oudon tuoksuinen. Ei siinä ainakaan kookosta erota tuoksuna mitenkään :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)