sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 parhaat






Niin se tämäkin vuosi on tullut päätökseen ja on aika naputella postaus, jossa summaan omasta mielestäni tämän vuoden parhaat kosmetiikat. Kuluneena vuonna on tullut ihan järjettömän paljon kokeiltua erittäin hyvää kosmetiikkaa ja tuottikin hieman pään vaivaa valita ne parhaat. Osa valinnoista oli aivan päivänselviä ^_^  Postauksessa on linkit valittujen tuotteiden omiin postauksiin.





Paras puhdistusemulsio


Ekopharman Tyrni-linjan puhdistusemulsio ihastutti todella paljon ja olenkin siitä hehkuttanut useammankin kerran eri postauksissa. Hellävarainen, hyvin puhdistava ja ei jätä mitään klähmää iholle.




Paras puhdistusvaahto


Tykkään käyttää sekä emulsiomaisia, että vaahtoavia putsareita. Avrilin puhdistusvaahto on myös hellävaraista iholle, eikä se tuntunut kuivattavan ihoa yhtään.





Paras misellivesi


Floramen misellivesi puhdistaa ihon moitteettomasti. Florame tuntuu niin kosteuttavalta ja hoitavalta, että tämän jälkeen ei olisi pakko laittaa iholle enää muuta kosteustuotetta. Loistava.





Paras kasvovesi


Centifolia oli uusi mielenkiintoinen tuttavuus ja brändiltä löytyikin ihan kymppi kasvovesi. Superkosteuttava koostumus ja tämä jäi eniten mieleen kasvovesien testailussa :)


Paras seerumi


Tämä oli helppo valinta. Novexpertin seerumi on todellinen hyaluronihappopommi. Silloin kun tätä testailin, oli ensimmäinen ajatus, että tämä tulee varmasti olemaan parhaat-listalla. Ja niinhän siinä sitten kävikin, parempaa ei ole vielä tullut vastaan ^_^




Paras kosteusvoide


Mádaran Smart Antioxidants kosteusemulsio tykästytti erittäin paljon. Omalle helposti rasvoittuvalle ihotyypilleni tämä sopi kuin nenä päähän. Mukavan kevyt koostumus, joka imeytyy ihoon hulahtaen. Loistavat kosteustehot.

Parhaan kosteusvoiteen valitseminen tuotti muuten eniten valitsemisen vaikeutta, hyviä kosteusvoiteita kun tuli kuluneena vuonna niin monta vastaan ^_^





Paras anti-agevoide


Medik8 C-Tetra päivävoide vakuutti tehokkuudellaan. C-vitamiinia sisältävä voide tuntui iholla mukavan kevyeltä ja imeytyi hyvin. Tämän kohdalla C-vitamiinin ihoa kirkastavan vaikutuksen huomasi hyvin nopeasti. Tehokasta tavaraa!



Paras silmänympärysvoide


iS Clinicalin Youth Eye Complex sy-voide oli myös ihan selvä valinta tälle listalle. Suorastaan hämmästyttävän tehokas sy-voide taikoi samantien pois kuivuudesta johtuvat uurteet silmänympärysiholta. iS Clinicalin postauksessa oleva ennen/jälkeen kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tässä on poweria.


Paras kasvonaamio


Lushin Just to Clarify jellykasvonaamio ihastutti. Naamio yhdistää mekaanisen kuorinnan kemialliseen entsyymikuorintaan. Tuoksukin on kohdillaan. Tällä sai lopputulokseksi supersileän ja kirkkaan ihon.


Paras sheet mask


Oikeastaan kaikki kokeilemani sheet maskit ovat olleet tosi hyviä, mutta Orgaidin Anti-aging sheet mask vaikutti olevan selkeästi tehokkain. Superkosteuttava vaikutus ja tämä taikoi jopa otsan vaakajuonteet melkein näkymättömiin.




Paras vartalovoide


Nurmen vartalovoide on  mukavan kevyttä ja juoksevaa koostumukseltaan. Kosteuttaa, hoitaa ja imeytyy ihoon vikkelästi. Tykkäsin tosi paljon. Itselläni oli käytössä greippiversio.


Paras huulivoide


Crazy Rumorsin huulivoiteet ihastuttivat monella tapaa. Niissä on ensinnäkin aivan superherkulliset tuoksut, jonka lisäksi vahojen ja öljyjen suhteet ovat omasta mielestäni ihan täydelliset. Olen nykyään suuri Crazy Rumors-fani ^_^





Paras shampoo


Avonin BB-shampoo aiheutti hämmästystä. Liukkaasti levittyvä shampoo muodosti muhkean runsaan vaahdon ja selvitti hiukset niin hyvin, että hoitoaine ei ollut ollenkaan pakollinen. Tämä oli kirkkaasti vuoden paras kokeiltu shampoo.




Paras hoitoaine


Wella Fusion sarjan hoitoaine oli ehdottomasti paras testattu hoitoaine. Tämän jäljiltähän vasta oikeastaan ymmärsin, miten huonossa kunnossa hiusteni latvat olivatkaan. Kosteutti, pehmensi ja selvitti. Ihan huippu.


Paras jalkavoide


Compeedin jalkavoide on erityisesti suunnattu halkeileville kantapäille. Itse en halkeilevista kantapäistä kärsi, mutta ne saattavat kuivua ikävään kuntoon ilman säännöllistä hoitoa. Compeed tehoaa jo muutamassa päivässä todella hyvin ja kantapäät muuttuvat pehmeiksi.




Paras käsivoide


Laveran SOS Hand balm käsivoide on ehdottomasti parhaita käsivoiteita. Varsinkin nyt talviaikaan tätä käyttäessä kädet on pysynyt tosi hyvässä kunnossa. Tätä testailin ensimmäisen kerran jo viime vuonna, mutta tänäkin vuonna tämä on ollut ihan huippu ^_^


***

Sitten vielä tähän loppuun muutama random tuote, jotka ovat vakuuttaneet ja ansaitsevat ehdottomasti päästä tälle listalle.



Curaproxin hiilihammastahna oli loistava löytö. Tätä käyttäessä hampaat pysyivät selkeästi valkoisempina ja tätä olisi tarkoitus ostaa jatkossa lisää ^_^


Eco by Sonyan itseruskettava kasvovesi miellytti myös suuresti. Helppokäyttöinen kosteuttava kasvovesi antoi iholle tosi hyvän ja luonnollisen sävyn.




Abies Organicsin pihkavoide on tuote, jota on pakko olla jemmassa aina. Pääsin loppuvuodesta ihan oikeasti todistamaan miten tehokasta pihka voikaan olla.



Korealainen Whamisa oli kaiken kaikkiaan mahtava löytö. Whamisan Toner jäi testituotteista ehkä eniten mieleen. Tätä kun käytti niin iholla ei ollut tietoakaan kuivuudesta. Tätä ovat hehkuttaneet muutkin kuin minä ^_^



Avrilin BB-voide oli myös ihan parhaita tapauksia. Avril tuntuu iholla kevyeltä ja näyttää tosi luonnolliselta. Avril BB-voide antaa "Your skin, but better"- lopputuloksen :)



Tässäpä ne mun valinnat tämän vuoden parhaiksi kosmetiikkatuotteiksi. Löytyikö listalta ehkä teidänkin omia suosikkeja? :)


Oikein hyvää uutta vuotta kaikille ^_^


Postauksen kuvat napsittu googlen kuvahausta.

9 kommenttia:

  1. Upeita tuotteita:) Centifolian misellivesi on mun lemppareita, mutta kasvovettä en ole kokeillut. Uskon, että on vähintään yhtä hyvä:)
    Hyvää uutta vuotta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Centifolian kasvovesi on kokeilemisen arvoinen :) Hyvää uutta vuotta myös <3

      Poista
  2. Mulla on kotona tältä listalta mm. Ekopharman ja Avrilin putsarit, CR:n huulivoide ja Laveran käsirasva. Kaikista tykkään vaikka eivät päätyneet omalle listalleni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin tsekkaamassa sun listan ja yllättäin Patyka (mulle tuntematon) alkoi kiinnostaa :D

      Poista
  3. Huomenna tulee mun, meillä on yksi sama tuote, arvaat varmaan mikä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olin 99% varma, että meillä on samat sy-voiteet ja niinhän olikin. iS Clinical oli varmaan sullekkin aivan päivänselvä valinta ^_^ :D

      Poista
  4. Crazy Rumorsit ovat olleet jo parisen vuotta omia suosikkejani ja olen jopa ulkomailta tilannut tuoksuja, joita ei Suomesta vielä saa :D. Whamisan tuotteisiin olisi kiva tutustua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on pakko varmaan jossain vaiheessa tilata CR:ltä sitä piparkakun tuoksuista huulivoidetta. Ehkä ensi talveksi :D

      Poista
  5. Meillähän oli samojakin suosikkeja! :) Tuo Ekopharman Tyrni-putsari on vielä testaamatta, mutta aion kyllä testata senkin viimeistään nyt sun suosituksesta :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)