torstai 11. elokuuta 2016

Suklaa Proteiinivanukas

Proteiinirahkoja on tungettu joka tuutista pitkän aikaa, ja itelläni on niistä jo ihan overdose-ähky.
Mutta proteiinivanukashan on ihan eri juttu, vai mitä? :D




Suklaa on ihanaa ja se on mun yksi monista heikoista kohdista. Suklaa on myös täynnä sokeria ja sokerihan on paha, paha. Yks päivä katselin kaupassa naurettavan laajaa terveysrahkavalikoimaa. Oikeasti, en oo tajunnutkaan miten paljon niitä on! Miljoona eri merkkiä ja yhtä paljon makuja. Rahkapatukkoja oli tarjolla myös :D Mun silmät kiinnittyi kuitenkin ProPud merkkiseen proteiinivanukkaaseen jonka maku on suklaa. ProPud vanukas on Saksasta kotoisin.




Vanukkaan ravintoarvot olivat omaan makuuni ihan hyväksyttävät. Annoksesta saa alle 10g hiilaria ja 20g proteiinia. Harmillisesti tässä on makeutusaineina käytetty asesulfaani K:ta ja aspartaamia, joita itse en välitä syödä. Edelleen ihmettelen miksi markkinoilta löytyy niin vähän steviapohjaisia vhh-tuotteita? Vanukas maksaa n. 2€ riippuen ostopaikoista.



Koostumus muistuttaa tosi paljon nami nami-vanukkaita. Koostumuksessa ei siis ole mitään moitittavaa, suklaakin tässä maistuu. Toivoisin tähän ehkä aavistuksen lisää makeutta, mutta muuten tämä on oikein kiva "hyvän oman tunnon" jälkiruoka :) ProPudilta löytyy suklaan lisäksi makuina caramel ja vanilla. Caramel seuraavana kokeilukohteena.




7 kommenttia:

  1. Tuo vanukas voisi olla ihan liian hyvää;) Syön joka päivä vähintään yhden Milbonan maustamattoman rahkajogurtin (vai onkohan se jogurttirahka?). Olen koukuttunut siihen, vaikka se sinänsä on aika perussettiä, mutta hyvää:)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla meinaa vähän tökkiä rahkat nykyään. Oma vika, kun syönyt niitä liikaa :D Vanukas oli kiva löyty, ei ällötä. Vielä :)

      Viikonloppuja sinnekin :)

      Poista
    2. Mulla meinaa vähän tökkiä rahkat nykyään. Oma vika, kun syönyt niitä liikaa :D Vanukas oli kiva löyty, ei ällötä. Vielä :)

      Viikonloppuja sinnekin :)

      Poista
  2. Mä oon ihan koukussa siihen vaniljaan! Niin hämmentävää löytää proteiinituotteista vanukas joka on lähinnä just noita naminameja, saa huijattua itselleen hyvän omantunnon ja makunostalgiaa! Noissa on kans kaikista "vanukasmaisin" koostumus vrt. Ne jauheesta väsättävät mössöt.

    Eli jos et oo vielä maistanut niin kiinnostais myös sun tuotearvostelu. Caramelia en oo uskaltanut vielä hankkia, koska toffeen/mikä onkaan makua tuntuu olevan niin hankala apinoida. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tulee testattua noita muitakin makuja, eli blogiin tulee juttua näistä :)

      Poista
  3. Mä oon ihan koukussa noihin! :D Ainoa, mistä tykkään on toi suklaa, niissä muissa on liian voimakas sivumaku. Kirjoitin just postauksen siitä https://rosaliinarousu.wordpress.com/2016/11/26/propud-suklaa/

    Ja mielestäni NJIE on kyllä ruotsalainen yritys, eikä saksalainen... Mutta eipä sillä alkuperämaalla niin väliä, pääasia että tää maistuu hyvältä! Ja Ehrmannilta on tullut myös joku vastaava Protein Pudding, mutta sitä en ole vielä maistanut. Mites sä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlesta sain sellaisen tiedon, että olisi saksalaista, hämmentävää :)

      Ehrmannilta olen muistaakseni maistanut vain rahkaa. Nämä vanukkaat kyllä uppoaa nykyään paremmin. Rahkat tulee jo korvistakin pihalle :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)