maanantai 28. marraskuuta 2022

Mossa Juicy Clean misellivesi

 Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.
Kuten olen monesti maininnut, en perusta juurikaan misellivesistä meikinpoistossa. Vaikka homma ilman muuta misellivesillä onnistuu, koen sen jotenkin liian työlääksi. Vanulappuja kuluu runsaasti ja mun iho ei oikein tykkää kovasta mekaanisesta hankaamisesta. Luotan muutenkin kivenkovasti öljypuhdistuksen liuottavaan voimaan 😄

 Tykkään silti käyttää misellivesiä esim. aamupuhdistuksessa. Silloin ei tarvitse hangata, kevyet sipaisut riittävät. Ja tietysti reissun päällä, jos ei ole saatavilla vettä, on misellivesi kätevä (puhdistuspyyhkeiden lisäksi). Tänään esittelyssä Mossa Juicy Clean misellivesi.

 

 


 

 Juicy Clean misellivesi 200ml


 

INCI: Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Butylene Glycol, Glycerin**, Aqua/Water, Rosa Damascena (Rose) Flower Water*, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium PCA, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Aroma/Fragrance, Sodium Hyaluronate, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract*, Potassium Sorbate, Phragmites Communis Extract, Poria Cocos Extract.

 

 

Mossan Juicy Clean misellivesi lupaa tietysti puhdistaa, mutta myös samalla kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Tuoksu on tuttua Mossaa: Marjainen ja makeahko 🍓🍇

Misellivesi rakentuu Aloemehun pohjalle. Tykkään itse tällaisista ratkaisuista, että tyypillinen vesipohja on korvattu esim. jollain marja- tai hedelmäuutoksella, tai vaikkapa koivunmahlalla. Tai kuten tässä tapauksessa Aloella, joka on jo itsessään ihoa kosteuttava, mutta myös ihoa rauhoittava ja korjaava. Noh, melkeinpä kaikki taitavat jo tietää ne Aloen ihoa hoitavat ominaisuudet 😊

Miselliveden kosteuttavista tehoista vastaavat butyleeniglykoli, glyseriini, sodium PCA, sekä hyaluronihappo. Ruusuveden ja mansikkauutteen lisäksi listan lopusta löytyy Poria Cocos- uutetta. Ja ei, kyseessä ei ole mikään kookospähkinälajike, vaan lahottajasieni 🙊 Poria Cocoksen ihonhoidollisia ominaisuuksia ovat mm. kosteutus, tulehdusta laskeva, huokosia supistava, kirkastava, näin muutamia mainitakseni. 

 
  

 

Mossan misellivesi vaikuttaisi olevan aika tehokas tapaus. Yhdellä hitaalla, aavistuksen muhittelevalla pyyhkäisyllä vanulappu onnistuu puhdistamaan ihon meikistä melkoisen hyvin. Mutta kappas Max Factorin kajalit (siniset ja musta) eivät halunneet liittyä ekalla pyyhkäisyllä muiden seuraan. Mutta nekin lähtivät kyllä kiltisti, useammalla pyyhkäisyllä. Eipä siis kummempia moitteita annettavaksi Mossan misellivedelle.

 
Ostopaikkoja netissä

 

Hyvinvoinnin* ( 11,96€/ 200ml)

Lyko* (10,87€/ 200ml)

Jolie* (10,47€/ 200ml) Millainen suhde teillä on misellivesiin?7 kommenttia:

 1. Itse myös suosin öljyputsaria ihonpuhdistuksessa, mutta jos on ollut hieman enemmän meikkiä, niin misellivesi on loitotuote tuplapuhdistuksen jälkeen vielä puhdistuksen viimeistelyssä. Silloin ainakin lähtee kaikki meikinrippeetkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo totta, ja tuplapuhdistuksen toisessa vaiheessa ei tarvi edes hinkata ihoa. Misellivesiä käytän myös kaulan putsaamiseen 🤗

   Poista
  2. Joo itelle tuo hinkuttaminen ei oo kans vaihtoehto ja ei muutenkaan tunnu mielekkäältä hinkata ihoaan puhtaaksi, kun ihon saa puhtaaksi hellemminkin ja iho kiittää. Ihanaa viikkoa!

   Poista
 2. Olen jo jonkun aikaa etsinyt kaupassa Mossan valkeapulloista misellivettä, ja koinpa ahaa -elämyksen että se on varmaan korvattu tällä :DD mennyt vähän ohi...Kiva uusi banneri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sitä ainakin esim. Mossan verkkokaupassa saatavilla. Mutta tätä uudempaa ei, onpa kummallista 😅 Mutta siinä valkopulloisessa on erilainen INCI kuin tässä postauksen misellissä.

   Kiitos 😊

   Poista
 3. Ai mun suhde misellivesiin?!? Rakastaa, ei rakasta, rakastaa, kas siinäpä pulma. 🤣 Yhdessä vaiheessa en olisi voinut kuvitella olevani ilman. Sit olin pitkän aikaa ilman. Nyt kuitenkin syksyllä otin reissuun ensimmäisen vaiheen puhdistaksi pikkupullon Biodermaa, koska halusin päästä helpolla. Taisin ihastua taas vähän, mutta ei silti palannut enää kotona osaksi rutiinia, mutta reissussa tulen jatkossa varmasti käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan misellit on kyllä tosi kivoja esim. Vaikka iltaisin,kun ei vaan jaksa alkaa pesemään naamaa. Joskus vuosia sitte vierastin misellivesiä tosi paljon ja olin varma, että ikinä en ala niitä käyttämään 🤣

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)