maanantai 14. marraskuuta 2022

Laponie of Scandinavia - Uudet seerumit esittelyssä

 Tuotteet saatu pr-näytteinä. Sis.mainoslinkkejä.
Siitä onkin jo jokunen vuosi, kun kirjoittelin kotimaisen Laponie of Scandinavian tuotteista. Tuolloin esittelyssä olivat Laponien super-hellävaraiset putsarit, sekä ihonhoitotuotteet. Mun mielestä Laponien geeli- ja emulsioputsarit ovat edelleen maailmankaikkeuden parhaimpia ja hellävaraisempia putsareita mitä on vastaan tullut! 😍😃 Ne ihan selkeästi pomppaavat edukseen putsariviidakosta.

Laponien tuotesarja on sittemmin laajentunut mm. öljyputsarilla, sekä kolmella seerumilla, joista jokainen on suunnattu erilaiseen ihontilan hoitamiseen.  Ja siispä kyseiset Lapoenin seerumit pääsevätkin nyt esittelyyn.

 

 

Lue myös:  Laponie of scandinavia - Pelkistettyä hoitoa herkälle iholle


Lue myös: Laponie of scandinavia - Ihonhoitotuotteet

 

 


 


Brightening Treatment 20mlInci: Aqua, argania spinosa kernel oil, glycerin, glycine soja seed extract, bakuchiol, bisabolol, helianthus annuus seed oil, tocopherol, xanthan gum, acacia senegal gum, sodium levulinate, potassium sorbate, citric acid, phytic acid.

 

Muista kahdesta poiketen, tämä seerumi on nimetty treatment- hoidoksi. Liekö sillä juurikaan merkitystä, mutta jäin tätä pohtimaan 😅

Kirkastavan seerumin funktio on kirkastaa ihon sävyä, sekä hälventää yleensä ottaen ihon sävyn epätasaisuuksia. Tähän rooliin on valittu tämän hetken mega-trendikäs ainesosa: Bakuchiol. Bakuchiolhan toimii iholla retinolin kaltaisesti (ilman retinolin haittavaikutuksia), joten tältä seerumilta voisi odottaa, myös hienojen juonteiden tasoittumista ja ihon rakenteen kohentumista. Glyseriini kosteuttaa, bisabolol rauhoittaa, sekä kasviöljyistä argan ja auringonkukka ravitsevat ja pehmentävät ihoa. 

Seerumin koostumus on kevyen maitomaista emulsiota. Imeytyy juurikin tyypillisellä seerumin nopeudella, eli muutamalla sivelyllä. Ei jätä oikeastaan mitään havaittavaa tuotetuntua iholle.


 Clarifying Serum 20mlInci: Aqua, propanediol, ectoin, zinc pca, xanthan gum, acacia senegal gum, xylitol, copper pca, silica, citric acid.


Clarifying Serum on suunnattu iholle, joka kärsii esim. aknesta tai seborreasta. Raaka-ainelistauksesta lötyy mm. Ektoiinia (rauhoittaa, pehmentää, vahvistaa ihon suojabarriääriä), Sinkki- ja kupari PCA:ta (ehkäisevät tulehdusta, tasapainottavat talituotantoa), piioksidia (imee epäpuhtauksia iholta).

Koostumus on kirkasta ja erittäin ohutta geeliä. Hulahtaa ihoon, ennen kuin kerkeää kissa sanoa. En muista, koska olisi viimeksi tullut vastaan näin ohut ja nopeasti imeytyvä geelimäinen seerumi. Tämän tyyppisistä koostumuksista jää usein iholle ikävä tahmean tarramainen pinta. Mutta Laponien tapauksessa tästä ei ole pelkoa. Hämmästyttävästi tästäkään seerumista ei jää mitään havaittavaa tuotetuntua iholle.

Calming Serum 20mlInci: Aqua, rhamnose, propanediol, glycerin, madecassoside, ectoin, sodiumn levulinate, xanthan gum, acacia senegal gum, sodium anisate, citric acid.

 

Calming serum on suunnattu iholle, joka on syystä tai toisesta ärtynyt. Seerumin pääfunktiot ovat ihon rauhoittaminen ja korjaaminen.

Ja tämä seerumi sisältää tärkeimpinä ainesosina: Ramnoosisokeria (Kosteuttaa, rauhoittaa, ehkäisee tulehdusta, kiinteyttää), Madecassoside (Rohtosammakonputkesta saatava uute, joka korjaa ihoa), Ektoiini (Rauhoittaa, pehmentää, vahvistaa).

Seerumin koostumus on kevyen geelimäinen, joka tämäkin tykkää imeytyä ihoon pikavauhtia. Tästä jää ihan aavistus tahmeutta hetkeksi iholle, mutta se on niin olematonta, että olisin tähänkin voinut kirjoittaa, että ei tuotetuntua.Summa summarum: Kuten Laponien "No-Nonsense skincare" ideologiaan kuuluu, seerumit ovat ainesosiltaan hyvin minimalistisia ja riisuttuja - Mitä lyhyempi INCI, sen vähemmän potentiaalisia ei-toivottuja ihoreaktioita. Tuotteiden teho perustuu vain muutamiin tarkkaan harkittuihin ja tehokkaisiin ainesosiin. 


Laponie of Scandinavian tuotteita on myynnissä useissa verkkokaupoissa. Esim Hyvinvoinnin.fi:


Brightening treatment*  (38,95€/20ml)

Clarifying serum*  (39,95€/20ml)

Calming serum*  (38,95€/20ml)

 

Muita verkkokauppoja: TwistBe*Life*, Ruohonjuuri, Jolie*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)