tiistai 13. huhtikuuta 2021

Paula's Choice 2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant

 Sisältää mainoslinkkejä.

 

 

Kuten olen monesti täällä blogissa toitottanut, olen kemiallisesti kuorivien tuotteiden suuri fani. Ja halusin ihan innoissani kirjoittaa jutun tämän postauksen tuotteesta. Niin hyvä se on! Kyseessä on Paula's Choice 2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant. Eli siis lyhyemmin; ihoa kemiallisesti kuoriva vartalovoide :)

Olen harmikseni jo pidemmän aikaa kärsinyt pikkynäpyistä ja sellaisesta "röpelöstä" varsinkin olkapäillä ja hartioiden seuduilla. Mutta en enää. Ja siitä saa kiittää tätä supertehokasta voidetta.

2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant- voide sisältää nimensä mukaisesti 2% salisyylihappoa (BHA-happo) joka siis kuorii ihon pintaa kemiallisesti. Hieman samantyyppisesti, kuin AHA-hapot. AHA-happoihin verrattuna, BHA-happo kykenee kuorimaan hieman syvemmältä ja esim. liuottamaan ihossa olevia talitukkeumia. 

BHA-hapon lisäksi voiteessa on mm. rauhoittavia ainesosia, kuten kamomillaa, vihreää teetä, bisabololia ja allantoiinia. 

 
Inci: Aqua, Butylene Glycol (hydration), Cetyl Alcohol (texture-enhancing), PPG-14 Butyl Ether (texture-enhancing), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Dimethicone (hydration), Tocopheryl Acetate (vitamin E / antioxidant), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (skin-soothing), Epilobium Angustifolium (Willow Herb) Flower / Leaf / Stem Extract (skin-soothing), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin-soothing), Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract (antioxidant), Bisabolol (skin-soothing), Allantoin (skin-soothing), Cyclopentasiloxane (hydration), Cyclohexasiloxane (hydration), Dimethiconol (hydration / texture-enhancing), PEG-40 Stearate (texture-enhancing), Sorbitan Stearate (texture-enhancing), Polysorbate 20 (texture-enhancing), PVM / MA Decadiene Crosspolymer (texture-enhancing), Polyacrylamide (texture-enhancing), C13-14 Isoparaffin (texture-enhancing), Laureth-7 (texture-enhancing), Disodium EDTA (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Hexylene Glycol (hydration / texture-enhancing), Caprylyl Glycol (preservative), Ethylhexylglycerin (preservative), Phenoxyethanol (preservative).

 

Voide tulee tuubista ulos paksuhkona, mutta on iholle levitettäessä uskomattoman kevyen tuntuista.Voide on niin silkkisen kevyttä, että siitä ei oikeastaan jää iholle tuotetuntuja, lukuunottamatta sileää fiilistä. Voiteen tuoksussa voi aistia hyvin kevyttä vaniljaa, joka ilmeisimminkin tulee voiteen sisältämästä vaniljauutteesta. Voide on itsessään hajusteeton, kuten tietääkseni kaikki Paulan tuotteet.


Ja voin kertoa, että mä olen ihan koukussa tähän tuotteeseen 😍 Huomasin tulosta oikeastaan jo yhden käyttökerran jälkeen. Mutta muutaman päivän käytön jälkeen kaikki röpelö ja näpyt olivat käytännössä kuorituneet pois! Mieletön tulos, joka on johtanut ihon ylimääräisen hiplailuun. Iho kun tuntuu niin sileältä entiseen verrattuna :D

Huomasin myös, että tätä ei tarvitse/kannata laittaa välttämättä kahdesti päivässä. Liiallinen käyttö nimittäin saattaa hieman kuivattaa ihoa. Omalla ihollani tämä toimii parhaiten kuuriluontoisesti käytettynä tai sitten muutamina kertoina viikossa, ylläpitämään tulosta. 

Paulan BHA-happovoide vakuutti siinä määrin, että aion tilata toisenkin purtilon ^_^

Voide sopii siis erityisesti niille, jotka kärsivät ihollaan esim. finneistä tai muusta pikkunäppylöistä tai muutoin karheasta ihosta. BHA-happo myös korjaa iholta pigmenttiläiskiä säännöllisessä käytössä. Myös keratosis pilariksen hoidossa tuotteesta saattaa olla hyötyä. Voide rauhoittaa iholla tulehduksia ja siloittaa ihon pintaa tehokkaasti. Sopii myös karvanpoiston jälkeen ehkäisemään sisäänpäin kasvavia karvoja. Eli on do-it-all voide :)


Paula's Choice2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant on saatavilla Skincity verkkokaupassa* (35€/ 210ml) Matkakoko* (14€/ 60ml)

 

 Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta?

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)