sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Pure= Beauty - Arviossa uutuus-seerumi ja kasvoöljy

 

 

 Tuotteet pr-näytteitä. Sis. mainoslinkkejä.

 

 

Kotimainen Pure=Beauty alkanee ehkä olla jo monelle tuttu kosmetiikkarintamalla? :) Moni kollega hehkutti viime vuonna  mm. brändin koivunmahla mistiä, jonka nostin sitten lopulta itsekin viime vuoden parhaisiin tuotteisiin. 

Sain Pure=Beautylta pr-lähetyksen ja seuraavaksi arviota ja fiiliksiä tuotteista ^_^

Pääsin testailemaan Pure= Beautyn uutta lanseerausta, Youth Booster seerumia. Mukana arviossa on Glow Booster kasvoöljy.

Youth Booster Seerumi (25,90€/ 30ml)


Inci: SACCHAROMYCES/RICE FERMENT FILTRATE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, PENTYLENE GLYCOL, RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT, HYDROLYZED RICE PROTEIN, GLYCERIN, AQUA, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, XANTHAN GUM 

 

Innostuin tämän seerumin raaka-ainekattauksesta ihan samantien. Vesi vanhin voitehista, sanotaan. Mutta tämän seerumin pohja rakentuu tavallisen veden sijaan  fermentoituun riisiveteen, sekä ruusuveteen.

Fermentoitu riisivesi on antioksidanttipitoinen ja sisältää B- ja E-vitamiinia. Se myös supistaa ihohuokosia ja on ominaisuuksiltaan myös mm. ihoa kirkastava. Lupaileehan se myös anti-age vaikutuksia. Fermentoitu riisivesi on todella suosittu kosmetiikan raaka-aine mm. aasialaisessa kosmetiikassa :) Mukana on myös ruusunjuuri-uutetta, joka niin ikään on antioksidanttinen vaikutuksiltaan. 

Seerumin sanotaan olevan myös peptidipitoinen, mitä kummastelin. En nimittäin löytänyt incilistasta peptidejä sellaisenaan. Peptidithän koostuvat aminohapoista ja seerumin sisältämä riisiproteiini on juurikin runsaasti aminohappoja sisältävä. Ja peptidit itsessäänhän ovat ikään kuin ihon "rakennuspalikoita". Peptidien vaikutukset eivät näy heti ihossa, mutta vaikutukset tulevat esiin pidemmällä käytöllä. Suosin itse paljon ihonhoidossa peptidejä sisältäviä tuotteita.

Seerumin tuoksu on tosi tuttu ja en meinannut millä saada päähäni, että mikä tuoksu on. Tajusin itseasiassa vasta tätä postausta kirjoittaessa, että seerumihan tuoksuu ruusuvedelle!

Koostumus on erittäin kevyttä geeliä, joka kallistuu viskositeettinsa puolesta enemmän vesimäiseen koostumukseen. Kuten sanottu, raaka-aineprofiili on laadukas ja mielenkiintoinenkin. Kosteuttavuutensa puolesta Youth Booster Serum on mielestäni varsin hyvä. Anti-age vaikutteista annan tälle seerumille automaattisesti ison plussan.


Glow Booster kasvoöljy (25,90€/ 30ml)

 

Inci: Rosa Canina Fruit Oil, Squalane, Helianthus Annuus Seed Oil, Rubus Chamaemorus Seed Oil, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Tocopherol, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Vanilla Tahitensis Fruit Extract

 

Mistä tunnistaa laadukkaan kasvoöljyn? Siitä, että se sisältää ruusunmarjaöljyä. Haha, niin mä oon ajatellut jo vuosi tolkulla. 

Glow Boosterin pohja onkin juuri edellä mainitussa öljyssä. Kyseinen öljy sisältää C-vitamiinia (kirkastava) sekä A-vitamiinia (Uudistava). Molemmat vitamiinit myös tukevat ihon kollageenisynteesiä.

Glow boosterin öljykattaus jatkuu oliiviöljystä johdetulla skvalaanilla (mm. auttaa muita ainesosia imeytymään paremmin), E-vitamiinipitoisella auringonkukkaöljyllä, C-, E- ja A-vitamiinipitoisella lakkaöljyllä, sekä punoitusta hälventävällä mustikansiemenöljyllä.

Hyvältä siis kuulostaa! 

Glow boosterin koostumus on sellaista semi-täyteläistä. Ei vesimäisen keveä, mutta ei myöskään raskas tai jäykkä. Erittäin miellyttävä kosmeettisesti. Glow Booster imeytyy ihoon muutamissa sekunneissa ja ei jätä jälkeensä ollenkaan öljyistä tunnetta. Epäilen, että tässä jälkituntumassa on skvalaanilla osuutta asiaan.

Ai niin. Glow boosteriin on valittu linolihappopitoisia öljyjä, joten tätä uskaltaa suositella myös rasvoittuvalle ja helposti tukkeutuvalle iholle. Lue myös: Ihonhoitoa öljyillä

Jos Pure=Beauty kiinnostaa enemmän, pääset täältä katsomaan koko tuotevalikoimaa. Pure=Beautyn tuotteita löytyy myös esim. Twistbeltä* ja Hyvinvoinnin verkkokaupasta*Onko Pure=Beauty tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)