keskiviikko 21. lokakuuta 2020

Taika - Kotimaista luonnonkosmetiikkaa kaikille

 Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkin.
Kotimaista luonnonkosmetiikkaa tuntuu nykyään putkahtelevan markkinoille harva se päivä :)

Taika on yksi tällainen. Taika on melko kattava sertifioitu sarja, josta löytyy tuotteita joka lähtöön. Taika profiloituu mielestäni sellaisena "kaikille sopivana" ihonhoitosarjana. Taika ei lupaa mitään ryppyjä poistavia hokkuspokkustemppuja, mutta se lupaa olla ihoa kosteuttava. Ja siinä Taika mielestäni lunastaa lupauksensa ihan helposti.

 


 

 

Taikan tuotteiden koostumukset ovat simppeleitä, mutta juurikin toimivia. Kosteuttavista ominaisuuksista vastaa mm. koivunmahla ja erilaiset kosteutta sitovat ksylitoliyhdisteet. Ihoa pehmentäviä ainesosia Taikan tuotteissa ovat erilaiset kasviöljyt. Huomasin heti, että oikeastaan kaikki Taikan tuotteet ovat koostumuksiltaan hyvin keveitä ja ihmeellisen helposti imeytyviä. Edellä mainituista syistä arvelen, että Taika tavoittaa helposti laajankin kuluttajakunnan. Oikein kuivaihoisille Taika ei ehkä ole tarpeeksi tuhtia tavaraa :)

Tutustutaan sitten muutamiin Taikan tuotteisiin. 😊 

Kosteuttava puhdistusgeeli


Termi kosteuttava on ehkä hieman hassun kuuloinen geelimäisessä putsarissa. Mutta kuitenkin, ainakaan Taikan putsari ei tunnu kuivattavalta. Puhdistusgeeli on tuoksultaan sitruksinen, mutta siinä on jotain muutakin mukana, ehkä aavistus mausteisuutta?

Putsari on riittoisaa ja se muodostaa hyvin maltillisesti vaahtoa. Sulfaatit on tästä jätetty pois ja putsari vaahtoaa miedoilla sokeripohjaisilla tensideillä. Tykkään tästä tosi paljon. Taikan putsari ei jätä mulla ihoa kiristeleväksi tai pintakuivaksi. 

 
Kosteuttava päivä- ja yövoide

 


Päivä- ja yövoide ovat molemmat koostumuksiltaan erittäin keveitä. Yövoide on arvattavasti ravitsevamman tuntuinen, mutta siis edelleen yövoide-genressäänkin hyvin kevyen tuntuinen. Oma pintakuiva ja rasvoittuva ihoni tykkää just tämän tyyppisistä koostumuksista. Tuoksumaailmassa on jälleen sitrusta, mutta hyvin kevyesti. Voiteet imeytyvät helposti ja jättävät mattaisen pinnan.

Kosteuttavien ainesosien lisäksi näistä voiteista löytyy mm. hoitavia auringonkukan- ja pellavan siemenöljyjä, sekä karitevoita. 

Silmänympärysvoide

 


Taikan silmänympärysvoide on koostumukseltaan superkevyttä. Oma sy-ihoni on nykyään melkoisen kuivaa sorttia, ja tämä tapaus ei omalla sy-ihollani riitä sellaisenaan. Tosin ehkä kesällä se riittäisi aika helpostikin.😎

Tämä on sen verran kevyttä tavaraa, että uskaltaisin suositella myös sellaisille, joilla helposti sy-iho turpoaa liian tuhdeista voiteista. Ja lisäpeukku tulee hajusteettomuudesta, joka lisää käyttöpontentiaalia herkkäsilmäisillä :)

Taikan silmänympärysvoide sisältää myös ruiskaunokkia, joka on ominaisuuksiltaan tulehdusta lieventävä. Tykkään muuten myös siitä, että tämä sy-voide ei lupaa liikoja esim. tummuuden poistumista jne. Tosi hyvin formuloitu kosteuttava perustuote silmänympärysiholle.👍

Suihkugeeli


Taikan suihkugeeli on koostumukseltaan napakkaa, jossa on erittäin pirtsakka sitrustuoksu. Suihkugeeli vaahtoaa oikein mukavasti. Tässä on mukana sulfaatteja ja pesutulosta miedontavia sokeri- ja kookospohjaisia tensidejä.  Eipä tässä valittamista. Ei tunnu nimittäin liian pesevältä ja siten ei tunnu kuivattavan ihoa 

Vartalovoide

 


"Kevyt, nopeasti imeytyvä". Tuotelupaus on todella helppo allekirjoittaa. Aivan nappivalinta niille, jotka haluavat, että vartalovoide imeytyy mahdollisimman nopeasti, eikä jätä rasvaista tai tahmaista pintaa. Mieto ja kevyt tuoksu, joka hälvenee iholta muuten aivan ihmeellisen nopeasti.


Taikan tuotteita löytyy hyvin varustetuista marketeista. 

 

Taika on myös saatavilla Natural Goods Company- verkkokaupasta. Koodilla TAIKA2020 saat Taikan tuotteista 20% alennuksen. Koodi on voimassa 31.10.2020. Alekoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)