tiistai 5. helmikuuta 2019

Lumene Instant Glow - Sävyä ja hoitoa samassa paketissa




Lumene on lanseeraannut Instant Glow- sävyvoiteen, joka yhdistelee kevyttä meikkiä ja ihonhoitoa samaan tuotteeseen. 









Instant Glow on pakattu lasiseen purkkiin. Saatavilla on sävyt Universal Light, Universal Medium ja Universal Dark. Testasin sävyä Universal Medium.

Kevyt geelimäinen voide lupailee iholle syväkosteutusta ja virheetöntä lopputulosta. Lumenen sävyvoiteesta löytyy mm. kosteuttavaa koivunmahlaa, C-vitamiinipitoista lakkauutetta ja hyaluronihappotuotantoa boostaavaa punahaarukkalevää. 



AQUA (WATER), DICAPRYLYL CARBONATE, DIMETHICONE, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, BETAINE, GLYCERIN, CAPRYLYL METHICONE, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, PEG-12 DIMETHICONE, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, POLYSILICONE-11, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, MICA, POLYURETHANE-39, DISODIUM EDTA, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, CITRIC ACID, MARIS SAL (SEA SALT), TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PARFUM (FRAGRANCE), (CI 77491, CI 77492, CI 77499) IRON OXIDES, (CI 77891) TITANIUM DIOXIDE












Universal Medium- sävy vaikuttaisi olevan melko neutraali beige, joka ei erityisemmin taita keltaiseen tai punaiseen.

Koostumus on tosiaan kevyen geelivoidemaista ja voisin heti alleviivata ominaisuuksista freshin raikkauden! Tykästyin ihan samantien sävyvoiteen koostumukseen. Kokeilin levitellä tämän iholle sormin ja sitä on todella helppo työstää iholle. Sävyvoide liukuu kuin itsestään, eikä jumahda ihoon samantien.



Valoisa lopputulos, ja huokosetkin blurrautui mukavasti ^_^



Ensialkuun ajattelin, että sävyvoide tuskin peittää juurikaan, mutta kyllähän se sen tekee yllättävänkin hyvin. Instant Glow onnistuu tasoittamaan erittäin ansiokkaasti ihon sävyn epätasaisuuksia ja heijastaa samalla hillitysti valoa. Instant Glow onnistuu jopa hieman hälventämään silmänalusten tummuutta. Toinen seikka minkä huomasin, on Instant Glown erittäin hyvä huokosia blurraava efekti. Se on ominaisuus mitä itse arvostan suuresti, satun nimittäin omistamaan turhankin näkyvät huokoset :D Instant Glown sävykin sulautui omaan ihooni aivan mutkitta ja mitään näkyviä rajoja tällä on hankala saada aikaiseksi. Myös kerrostaminen onnistuu hyvin jos haluaa lisäpeittoa, ei nimittäin vaikuttaisi rullautuvan iholla yhtään.

Instant Glow on erityisesti suunnattu kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Oma ihoni on rasvoittuva ja pintakuiva. Instant Glow toimii omalla ihollani oikein hyvin. Rasvoittuvan ihon omaava saattaa kyllä vierastaa hehkuvaa lopputulosta, mutta nämä on makuasioita :)



Instant Glown avainsanat: Kuulas, luonnollinen ja raikas ^_^




Lumene Instant Glow sävyvoide esim. Sokoksella 26,15€/ 30ml 




Pr-näyte.




6 kommenttia:

  1. Mulla odottaa nää testiään. Lopputulos näyttää tosi hyvältä, mutta itse olen alitajuisesti lykännyt käyttöönottoa, kun pelkään saavani näistä näppylöitä. :D Kesällä huomasin, että Lumenen uusitut meikkivoiteetkin aiheuttaa pahkuroita mun iholle. :( Oon yrittänyt etsiä syytä ja epäilen, että pahis olisi mun iholle Lumenen käyttämä hajuste, se on yksi eroavaisuus esim. CC-voiteessa verrattuna vanhaan, joka ei aiheuttanut ikinä mitään. Monia Lumenen seerumeita ja iholta poispestäviä tuotteita pystyn käyttämään ja ennen pelkät voiteet on tehneet tota, mutta nyt meikkipohjatkin. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas harmillista. Mä en ole aiemmin ajatellutkaan, että hajusteistakin voisi saada ihan pahkuroita. Se on kyllä joskus tosi haastavaa salapoliisityötä yrittää selvittää, mikä ainesosa aiheuttaa hepulin iholla :/

      Poista
  2. Näyttää kyllä niin luonnolliselta ja hyvältä sun iholla! :) Uskon, että tästä tuotteesta tulee varmasti Lumene-fanien keskuudessa suosittu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä on oikein hyvä ja koin itse tämän heti hittituotteeksi :)

      Poista
  3. Oikein hyvännäköinen jälki! Ei taida hapettua iholla, mikä on hyvä juttu... tietää heti mikä on lopputulos, eikä vasta vartin päästä;) Käytän yleensä melko peittäviä meikkipohjia, mutta tämän muut ominaisuudet kuulostavat niin hyviltä, että taidan ostaa kokeiluun, jos Cittari vaikkapa lykkäisi hyvän tarjouksen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ainakaan mun iholla hapetu yhtään, ja pysyy tuntitolkulla hyvännäköisenä iholla :) Ihan vähän muljuuntuu päivän mittaan nenänpielissä, mutta niin mulla rasvanaamana tekee melkeinpä kaikki :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)