lauantai 5. toukokuuta 2018

Lumene HarmoniaKirjoittelin tovi sitten Lumene Lähde- sarjan loistavasta hoitovedestä ja tänään olisi sitten vuorossa tutustumista Lumenen Harmonia- sarjaan. Harmonia täyttää melkein luonnonkosmetiikan kriteerit, sillä Harmonia-sarjan raaka-aineista 95 - 99%  on luonnollista alkuperää. Lumenen viimeaikaisten uudistusten myötä itseasiassa kaikki Lumenen ihonhoitotuotteet ovat menossa kohti luonnollisempaa suuntaa.  Inci-uteliaat voivat käydä tutkailemassa raaka-aineita täällä.


Ensinnäkin täytyy sanoa, että Lumenen uudistusten myötä pakkausdesignit ovat olleet mielestäni erityisen onnistuneita.  Aivan erityisesti juuri tässä Harmoniassa.  Kun katselee näitä hennon minttuisia, kultaisilla yksityiskohdilla ja puumaisilla korkeilla varustettuja tuotteita, voisi todeta, että Harmonia-sana pukee tuotteita erittäin hyvin. Tuotteiden ulkoasu näyttää omaan silmääni jopa arvokkaalta. Mitä mieltä te olette? :)


Lumene Harmoniassa on käytetty yhtenä pohjoisena tehoaineena pakuria, joka kerätään pääasiassa Lapista. Pakuri sisältää useita B-ryhmän vitamiineja ja se rauhoittaa ihoa mm. polyfenoleilla ja beetaglukaanilla (tuttu myös kaurasta). Pakuri on myös erityisen antioksidanttipitoinen ja näin ollen se taistelee vapaita radikaaleja vastaan.


Olen testaillut Harmonia-sarjasta Puhdistusvaahtoa, Turvenaamiota sekä Kosteusvoidetta.
Harmonia Puhdistusvaahto 125ml
Kaoliinisavi ja turvepohjainen puhdistuvaahto oli suurta rakkautta heti ensikokeilulla ja siitähän pitikin jo välittömästi Instagramissa hehkuttaa ^_^ Tuote tulee tuubista ulos savinaamiota muistuttavana koostumuksena. Putsarin tuoksua voisi kuvailla ehkäpä minttuisen saviseksi. Eli raikas, maanläheinen tuoksu. Putsarin sisältämä humushappo lupaa kirkastaa ihoa.

Puhdistuvaahto oli erityisen jännä kokemus siksi, että se muodosti runsaan vaahdon. Tai itseasiassa niin luulin. Runsas vaahto onkin vain tuntemus, sillä kun tarkemmin katsoi, putsari vaahtoaakin itseasiassa hyvin miedosti, nippa nappa.  Siispä uusi ja hämmentävä kokemus. Putsari joka vaahtoaa miedosti, mutta luo tunteen runsaasta pehmeästä vaahdosta :)

Tykkäsin myös tämän antamasta pesutuloksesta. Omalla ihollani se tuntui mukavan hellävaraiselta. Huuhtelun jälkeen iholla, ei tuntunut kiristystä. Ei siis tuntunut liian pesevältä. Harmonia putsari on tällä hetkellä mun lemppariputsari ^_^
Harmonia Turvenaamio 75ml.
Turvenaamio sisältää mm. sinkkiä, kuparia ja magnesiumia, jotka rauhoittavat ihoa. Turpeen lisäksi naamiossa on käytetty puhdistavaa kaoliinisavea, ravitsevaa sheavoita ja ihoa tehokkaasti rauhoittaa kauraöljyä. Mukana on myös hieman karkeaa raetta, jolla ihoa voi kuoria huuhteluvaiheessa. Vaikutusaika on 5-10 minuuttia.

Vaikutusajan kuluessa turvenaamio kuivahtaa hieman kasvoilla, mutta ei kiristeleväksi "koppuraksi". Turvenaamio tuntuu iholla erityisen virkistävältä. Naamio on myös suhteellisen helppo poistaa iholta, ilman voimakasta hankaamista. Toimiva naamio, joka tuntui kirkastavalta ja jätti ihohuokoset supistuneiksi.


Harmonia Kosteusvoide 50ml

Harmonia kosteusvoide sisältää mm. jojoba-, manteli- ja kauraöljyä. Mukana on myös kuivaa ihoa ravitsevia keramideja, sekä omega 3-, 6-, ja 9- rasvahappoja. Trendikäs hyaluronihappo toimii tehokkaana kosteudensitojana.

Harmonia kosteusvoide on suunnattu kaikille ihotyypeille. Voiteen koostumusta voisi kuvailla silkkiseksi ja helposti levittyväksi. Täyteläisyydeltään sen voisi kuvailla kevyen ja semi-täyteläisen välimaastoon. Erittäin miellyttävä koostumus. Kosteusvoide imeytyy ihoon aika sukkelasti ja sen kosteuttavat tehot tuntuvat hyviltä. Kosteuttavuuden lisäksi Harmonia kosteusvoide tuntuu myös ravitsevalta ja jättää iholle suojatun tunteen. Tuoksu on todella mieto, luonnollinen. Ehkä hieman metsäinen?


Tässä jutussa esiteltyjen tuotteiden lisäksi Harmonia-sarjaan kuuluvat: seerumi*, vartalokuorinta, kosteusbalsami*, vartalovoide* sekä tuoksukynttilä. 

Lumenen tuotteita löytyy hyvin varustetuista kaupoista ja tavarataloista tai eleveniltä*:Harmonia Puhdistusvaahto*  (21,70€/ 125ml) 
Harmonia Turvenaamio*      (29,70€/ 75ml)
Harmonia Kosteusvoide*     (37,60€/ 50ml)

Tuotteet pr-näytteitä.
*MainoslinkkiOletteko jo tutustuneet Harmoniaan?

8 kommenttia:

 1. En ole vielä päässyt testaamaan, mutta olen kyllä samaa mieltä, että tässä sarjassa on ihan erityisen hyvin onnistunut pakkausdesign!

  VastaaPoista
 2. Mä olen täyspihkaantunut tuohon balsamiin. Sain sen välikäsien kautta eteeni ja se on löytänyt pysyvän paikan yöpöydältäni kaikenlaisten koppurakohtien hellijänä. Onneksi kesä ja ihoystävällisemmät ilmat ovat pian taas täällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balsamia en ole kokeillut, mutta kuulosta kyllä incin perusteella megahoitavalta tuotteelta :) Joo onneksi kesä on ihan nurkan takana, sen huomaa kyllä jo ihossakin ^_^

   Poista
 3. Harmonia-sarja ulkoasu on minustakin erittäin onnistunut ja viestittää itse harmoonisuutta hienosti:)
  Olen kokeillut pikkutuubin verran tuota savinaamiota, ja se sopi yllättävän hyvin myös kuivaihoiselle, kun sitä piti kasvoilla max. 5 minuuttia. Ei yhtään pelottava, kuten monet turvenaamiot yleensä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä. Harvoin tulee kiinnitettyä niin paljon huomiota omalla kohdalla näihin pakkausdesigneihin, mutta Harmonian kohdalla oli pakko heti todeta, että nimi ja ulkoasu käy jotenkin ihan yks yhteen :) Tuossa naamiossa onkin mukana mm. sheavoita, niin se ei ole niin kuivattava kuin useimmat savipohjaiset naamiot.

   Poista
 4. Turvenaamio on ihan rakkautta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi hyvä! Mutta silti omalla kohdalla voiton näistä vie ehtottomasti tuo turveputsari, se on ihan luksus ^_^

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)