maanantai 21. toukokuuta 2018

Evolve uutuuksia

Englantilainen luonnonkosmetiikkabrändi Evolve on jo kerinnyt keräämään aika paljon faneja, ja tunnustaudun itsekin Evolven fanittajaksi :)  Evolvelta voisin nimetä vaikka mitä kivoja tuotteita, mutta omat ykkössuosikit taitavat olla Cleansing Melt- puhdistusbalmi*, sekä Radiant Glow- kasvonaamio*. Varsinkin Radiant Glowin suklainen tuoksu (sitä tekee mieli syödä!) pistää joka kerran pään pyörälle ^_^ Evolvesta olen kirjoittellut aiemmin täällä ja täällä.


Evolven uusimpiin lanseerauksiin kuuluvat Hyaluronic Eye Complex, sekä Rainforest Rescue Blemish Serum.

Hyaluronic Eye Complex - Silmänympärysseerumi 10ml
Evolven sy-seerumi on pakattu kapeaan ja pitkään lasipulloon, jonka päässä on pieni metallikuula. Kuulaa liikuttelemalla iholla, se annostelee seerumia maltillisesti iholle. Kuula tuntuu ihoa vasten virkistävän viileältä ja saattaa jo omalta osaltaan edesauttaa sy-alueen turvotuksen hälvenemistä. Vaikutusta voi tehostaa viilentämällä putelia jääkaapissa.


Tuote lupaa tehokosteuttaa silmänympärysihoa, sekä hälventää tummuutta ja turvotusta. Tummuuden hälvenemiseen en usko omalla kohdallani, sillä ihon läpi näkyviä verisuonia ei millään kosmetiikalla pois saa. Mutta turvotusta tämä hälventää ja lupauksen tehokosteutuksesta tuote lunastaa.

Raaka-aineissa on käytetty mm. aloeta, glyseriiniä, kurkkua, sekä hyaluronihappoa. Evolven käyttämä hyaluronihappo on pienimolekyylistä, joka pääse tunkeutumaan ihoon syvemmälle, jonka myötä tehokosteutus voi tapahtua.

Hieman erikoisempi Hyaluronic Eye Complexissa käytetty raaka-aine on tuberoosa kukan kantasolu. Maahantuojan mukaan tämä kyseinen kasvisoluyhdiste todistetusti auttaisi silmänympärysalueen ongelmiin (turvotus, tummuus, uurteet). Tuberoosa lupaa lisätä ihon pintaverenkiertoa, lisätä kimmoisuutta, rauhoittaa ja kosteuttaa.

Tämä on kiva hoitotuote niille, jotka haluavat pitää silmänympärysihostaan parasta mahdollista huolta. Nuorelle iholle sellaisenaan ja varttuneemmalle iholle lisätuotteeksi sy-voiteen alle. Hyaluronic Eye Complexin tuoksu on aika olematon. Mutta pinnistelemällä voisin väittää tämän tuoksuvan tuoreelta kurkulta ^_^


Rainforest Rescue Serum - Seerumi epäpuhtaalle iholle 30mlJopa on seerumi nimetty hauskasti, ja vähän söpöstikin :)  "Sademetsä" seerumi on siis suunnattu erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia.

Seerumin yhtenä tehoaineena on tuttu pajunkuoriuute, joka on vielä tutumman salisyylihapon luonnollinen lähde. Erityisen mielenkiintoisen kuuloisen seerumista tekee sen sisältämä Amazonin sekoitus, josta kerrotaan näin:"Koostuu Acai marjasta ja Copaiba -öljystä, joiden on todettu vähentävän talintuotantoa, tulehdusten syntymistä ja suuretuneita ihohuokosia. Tekee ihosta kirkkaan, rauhoitetun ja mattapintaisen. Voimakas antioksidanttirikas Acai-seos ja puhdistava Copaiba vähentävät 42%: n tulehduksista, estävät huokosten tukkeutumisen jopa 72% ja liiallisen talintuotannon 65%"

Lainaus: House of Orcanic
Rainforest Rescue seerumin tuoksu on hedelmäinen. Siitä tulee itseasiassa mieleen jokin eksoottinen hedelmä? :) Koostumukseltaan seerumi on löysää, mutta ei silti vesimäisen valuvaa. Vaikka seerumin pääasiallinen funktio ei olekaan olla kosteuttava, on seerumilla silti myös kiitettävät kosteustehot. Myös sopivissa määrin hoitavuutta löytyy seerumien sisältämien öljyjen ansiosta. Seerumi imeytyy ihoon melkoisen nopeasti ja jättää sen pehmeän tuntuiseksi, ilman tahmaa.

Tätä olikin juuri sopiva hetki testailla, kun aurinko (vai aurinkovoiteet? vai niiden yhdistelmä?) ovat villiinyttäneet ihoa. Pientä näppyä  on pukannut ja muutama päivä sitten hieman isompaa juuri hiusrajan tuntumaan. Rainforest Rescue seerumi hillitsi kyseisessä jättinäpyssä jo yhdessä yössä tulehdusta ja punoitusta. Sanomattakin selvää, että seerumi jää vakkarikalustoon, ainakin nyt kesän ajaksi, kun kovin voimakkaita happotuotteitakaan ei viitsisi käyttää (hapot ja voimakas UV-säteily, ei hyvä kombinaatio).


Evolven tuotteita löytyy esimerkiksi House of Organicilta*
Vinkkinä vielä, että House of Organicilla on nyt -15% alessa kaikki Algamariksen aurinkosuojatuotteet* :)
Tuotteet pr-näytteitä.
*mainoslinkkiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)