maanantai 28. toukokuuta 2018

Cattier Paris - Miestentuotteita ja käsivoidelöytö
Aiheena tänään miehille suunnattua luonnonkosmetiikkaa, ja postauksen lopussa myös huippuhyvä käsivoidelöytö :) Brändi on Cattier Paris ja se tulee - ylläri- Ranskasta. Cattier Paris näki päivänvalonsa jo vuonna 1968 kun yrityksen perustaja Pierre Cattier ryhtyi kehittelemään kosmetiikkatuotteita savesta. Vielä nykyäänkin Cattier Paris hyödyntää kosmetiikassa erilaisia savilaatuja. Cattier Parisin tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja.

Cattier Parisin uutuuksiin kuuluvat mm. Cabine De Bain Shampoo & Suihkugeeli, sekä After Shave Balm.


Cabine De Bain Shampoo & Suihkugeeli on koostumukseltaan jämäkkää geeliä, jonka tuoksu on metsäinen, mutta miedohko. Itse tykästyin tuoksuun samantien. Suihkutuote on sulfaatiton ja se pesee miedommilla sokeri- ja kookospohjaisilla tensideillä. Tuote vaahtoaa mukavan runsaasti, joka ei aina olekaan itsestäänselvyys sulfaatittomien tuotteiden kohdalla. Pesutulos tuntuu hellävaraiselta, eikä ihoa kuivattavalta. Cabine De Bain toimii erittäin hyvin myös hiusten pesussa. Vaahtoamisefekti on sen verran runsas, että en itse kokenut tarpeelliseksi vaahdottaa hiuksia kahta kertaa. Näistä sulfaatittomista pesujutuista kirjoittelin aiemmin täällä.


Cabine De Bain After Shave Balm jatkaa samalla tuoksulinjalla (tuoksu hälvenee iholta melko nopeasti). Balmi kosteuttaa ihoa glyseriinillä ja hoitaa arganöljyllä.  Balmin sisältämä aloe vera rauhoittaa ihoa ja rohtosuoputken uute torjuu infektioita.


Nimitys Balmi on kyllä tässä tapauksessa hieman harhaanjohtava, sillä tämän tuotteen koostumus on erittäin lirua geeliä. On myös pakko sanoa, että tuubimallinen pakkaustapa ei ole paras mahdollinen näin löysälle koostumukselle. Balmi nimittäin valuu suuaukosta ulos, jo ilman painamista (eikä tuubia kannatakkaan painaa, koska silloin tapahtuu hurja yliannostelu). Tällainen koostumus kaipaisi enemmänkin pumppupulloa.

Balmi on ihan käsittämättömän riittoisaa. Jo pieni tippa riittää suurelle ihoalueelle ja se imeytyy ihoon todella nopeasti. Geelimäisestä koostumuksesta huolimatta, se ei jätä tahmeaa pintaa iholle. Tulos on iholla on kevyesti kosteutettu, vailla juurikaan havaittavaa tuotetuntua. Muuten näppärä ja hyväntuntuinen tuote, mutta pakkaustapa voisi tosiaan olla käytännöllisempi.Cattier Parisilta tuli tehtyä huikean hyvä käsivoidelöytö ja tiesinkin heti, että tästä täytyy myös blogissa mainita. Luonnonkosmetiikan puolelta tuntuu löytyvän todella usein mainitsemisen arvoisia käsivoiteita.

Cattier Hand Cream - Ultra Nourishing sisältää mm. oliiviöljyä ja sheavoita, sekä valkoista savea. Käsivoide on määritelty täyteläiseksi ja sitä se onkin. Tämä silti pääsi yllättämään. Purkista paksuna voiteena ulos tuleva koostumus mietitytti, että eipä tästä taida olla ainakaan päiväkäyttöön tällaisella koostumuksella. Mutta kylläpäs juurikin on ^_^ Ultra Nourishing käsivoide imeytyy koostumukseensa nähden hämmästyttävän nopeasti. Alle puolessa minuutissa voide on täysin imeytynyt ja työskentelyä voi jatkaa. Voide tuntuu aivan erityisen pehmentävältä. Tuoksu on herkullisen hedelmäinen, ja melkein harmittaa, että se hälvenee iholta niin nopeasti :) Tämä oli helmilöytö ja nousi uudeksi käsivoidesuosiksi heti. Cattierilla on myös anti-age-vaikutteinen käsivoide, sekä kuiville käsille suunnattu käsivoide.Cattier Parisin tuotteita löytyy maahantuoja NHS:n verkkokaupasta  Ruohonjuuresta.

Tuotteet pr-näytteitä.

2 kommenttia:

 1. Kiva kun alkaa löytyyn enemmän vaihtoehtoja miehille suunnattuun luonnonkosmetiikkaan ja varsinkin suht edullista sellaista :) Mulla 18v poika joka käyttää kyllä luonnonkosmetiikkaa jos vaan äiti sitä hankkii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään alkaa olla jo hyvin vaihtoehtoja miehille luonnonkosmetiikassa. Ja mikä parasta, löytyy myös sellaisia vaihtoehtoja, jotka eivät ole ylihajustettuja. Moni mies valittaa sitä, että ei tykkää käyttää miehille suunnattuja tuotteita, koska ne on liian voimakkaasti hajustettuja.

   Hyvä homma, että äiti hankkii laadukkaat kosmetiikat ^_^ :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)