torstai 3. toukokuuta 2018

Beauty Garden - Testissä öljyputsari ja vartalokuorintaViimeksi helmikuussa esittelin teille ranskalaisen luksus-luonnonkosmetiikka Beauty Gardenin uutuuslanseerauksia. Tämän vuoden kevät on ollut BG:n osalta taas uusien tuotteiden markkinoille tuomista.


Beauty Gardenin uutukaiset ovat Orvokkipuhdistus ja Kehäkukka-punajuuri vartalokuorinta. Aiemminhan esim. BG:n Kehäkukkavoide uudistui ja siirtyi purkkimuotoisesta pakkauksesta tuubiin. Samanlainen tuubimallinen pakkausmuoto on myös näissä uusissa tuotteissa. Nähtäväksi jää uudistuuko koko BG:n tuotelinja pakkaustensa osalta.  Beauty Gardenin käyttämien purkkimuotoisten pakkausten toimivuushan ei ole ainakaan aiemmin ihan täysin antanut luksusfiiliksiä. Etiketit ovat repsottaneet ja korkkien kansissakaan ei ole aina liimaukset pitäneet. Saattaa olla, että itselleni osui kohdalle maanantaikappale, mutta toisaalta Beauty Gardenilta kerrottiin, että heillä käytetään ekologisempaa liimaa. Toisaalta tuo ekologisen liiman valinta sopii aivan täydellisesti brändin imagoon ja antaa paljon anteeksi  ^_^ Mutta mennäänpä sitten niihin tuotteisiin:
Orvokkipuhdistus 125ml 


INCI: Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Glycerin, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil*, Sucrose laurate, Citrus aurantium dulcis (Orange) fruit water*, Viola tricolor extract*, Parfum (Fragrance), Benzyl salicylate, Tocopherol
Orvokkipuhdistus on määritelty balmimaiseksi putsariksi. Tämä on siis vedetön, öljypohjainen puhdistustuote. Tämän tyyppisistä putsareista onkin hiljakseen näyttänyt muodostuvan trendituote, joita suositaan varsinkin kaksoispuhdistuksessa.

Orvokkipuhdistus on auringonkukkaöljypohjainen, lisänä mm. glyseriiniä, manteliöljyä ja orvokkiuutetta, joka lupaa kirkastaa ihoa ja edistää kuona-aineiden poistumista. Orvokkipuhdistuksessa on mukana mieto pinta-aktiivinen aine (sakkaroosilauraatti) joka saa tämän öljypohjaisen tuotteen emulgoitumaan veden kanssa. Orvokkiputsari hierotaan kuivalle iholle ja vettä iholle lisättäessä tuote muuttuu maitomaiseksi ja huuhtoutuu pois vedellä. Öljypohjaisella tuotteella lähtee meikit ja muut epäpuhtaudet kuin taikaiskusta ja tämä ei kirvellyt edes silmissä. Toisaalta, itselläni ei ole kovin herkät silmät ja harvemmin kirvelyä olenkaan kokenut puhdistustuotteilla.

Koostumus on jännä. Se on valumatonta, jämäkän geelimäistä. Myös iholle hierottaessa se tuntuu enemmän geelimäiseltä kuin rasvaisen öljymäiseltä.  Yllättävä koostumus!

Orvokkipuhdistus tuntuu iholla kaikin tavoin hellältä. Huuhteluvaiheessa voi tuntea, että iholle jää aavistus putsarin sisältämiä öljyjä, mutta kun ihon käy vielä pyyhkeellä läpi, ei tuotetuntua enää juuri havaitse. Iho tuntuu erityisen pehmeältä ja hellästi putsatulta.

Orvokkiputsari on sellaisenaan aivan ideaali kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, niin hoitavalta se tuntuu. Toisaalta se käy ykkösvaiheen putsarina kaikille ihotyypeille, lienee makuasia haluaako käyttää vielä sitä toisen vaiheen puhdistusta ^_^ Orvokkiputsarin tuoksu on vesimäisen raikas ja erittäin mieto.Kehäkukka-punajuuri vartalokuorinta 125mlInci: Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Sucrose, Glycerin, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil*, Sucrose laurate, Citrus aurantium dulcis (Orange) fruit water*, Calendula officinalis flower*, Parfum (Fragrance), Tocopherol, LinaloolKehäkukka - punajuuri vartalokuorinnan koostumus on hyvin samantyyppinen, niin inciltään, kuin ihotuntumaltaan. Geelimäinen tuote koostuu auringonkukkaöljystä, glyseriinistä ja manteliöljystä. Incin kakkosena on kuorivaa sokeria (punajuuresta) ja mukana on myös ihoa rauhoittavaa kehäkukkaa. Kuorinnassa on mieto makeahko tuoksu, samanlainen, kuin kehäkukkabalmissa.


Ja tosiaan kuorinnan koostumus on erittäin samantyyppistä Orvokkipuhdistuksen kanssa, ja käyttäytyykin iholla samoin. Kuorinta levitetään kuivalle iholle ja huuhdellaan lopuksi vedellä, jolloin tämäkin emulgoituu maitomaiseksi. Tuotteessa on kuorivaa sokeria sopivan runsaasti, niin että tehokas ihonkuorinta onnistuu. Tuotetta voi käyttää myös kasvoilla, jos ei koe ihonsa olevan kovin herkkä. Sokerirakeet saattavat tuntua herkällä iholla liian raapivilta.

Itse kokeilin tätä myös kasvoilla, mutta koin tämän mukavammaksi käyttää kuitenkin vartalon iholla. Myös Kehkäkukka-punajuuri vartalokuorinta jättää huuhteluvaiheen jälkeen iholle kevyesti hoitavia öljyjä. Kuivaamisen jälkeen iho ei tunnu klähmäiseltä, mutta kylläkin pehmeältä ja hoidetulta.


Orvokkipuhdistus sekä Kehäkukka-punajuuri vartalokuorinta emulgoituvat näppärästi veden kanssa maitomaiseksi "vaahdoksi".

Beauty Gardenin tuotteista jäi oikein kiva fiilis ja nämä ovat varmasti aivan erityisesti kuivaihoisten tyyppien mieleen ja yksinkertaisen puhtaasta luonnonkosmetiikasta tykkääville :) Itse odottelen mielenkiinnolla, josko Beauty Garden jossakin vaiheessa lanseeraisi miedon vaahtoavan puhdistustuotteen. Muutenkin BG:n tuotevalikoiman kasvamista on ollut mielenkiintoista seurata ^_^Beauty Gardenin kaikki jälleenmyyjät näet täältä. Esim. Ruohonjuuressa Orvokkipuhdistus (29,95€/ 125ml) ja Kehäkukka-punajuuri vartalokuorinta (29,95€/ 125ml)


Beauty Gardenit saatu testiin maahantuojalta.

4 kommenttia:

 1. Kehäkukka-punajuuri...kuulostaa sanaparina jänskältä. Jostain pompsahti mieleen herne-maissi-paprika;)
  Orvokki-puhdistusaine vaikuttaa ihan superhyvältä. Geelimäisyys kuulostaa mukavalta, samaten sopivuus kuivalle iholle:) Täytyy laittaa muistiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee äkkiseltään Kehäkukka-punajuuresta mieleen jokin kasvispiirakka :D Orvokkiputsari on erityisen mukava puhdistustuote ja hieman erilainenkin. Jännä tuo geelimäisyys, oikeastaan vasta iholle vettä lisätessä sen öljymäisyyden voi havaita ^_^

   Poista
 2. Kehäkukka-Punajuuri kuulostaa mielenkiintoiselta... :D
  Orvokki-puhdistus vaikuttaa minun mieleen olevalta putsarilta, kun en pidä vaahtomaisista putsareista. Tätä Orvokki-sarjaa taisi olla jokin voidekin!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, voidekin löytyy nimittäin Orvokkifluidi. Tosi kevyt kosteusvoide :) Kirjoittelin esittelyn siitä alkuvuodesta (http://tuubitoleranssi.blogspot.fi/2018/02/puutarha-ihollasi-osa-2.html)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)