torstai 12. huhtikuuta 2018

Kicksin loistavat tehokosteuttajat


Eikö mahtavaa, että kunnon kevät kolkuttelee jo ihan ovella? Lämpötilat ovat selkeässä nousussa ja aurinko ihan oikeasti jo lämmittää iholla :) Keväällä halutaan luopua raskaista hoitotuotteista ja siirtyä keveämpiin, kosteuttaviin tuotteisiin. Ruotsalaisen Kicksin oman brändin* alta löytyi pari ihan huippua tehokosteuttavaa tuotetta, joista on pakko vinkata ^_^

Tuotteet ovat Kicksin Thirsty Skin- linjasta. Osuva nimi tuotteille, sillä näillä tosiaan voi tehokkaasti sammuttaa janoisen ihon kosteuden kaipuun.


Skin Boosterin kanssa kävi välittömästi ihastuminen. Kyseessä on tehokosteuttava, kevyen geelimäinen tuote. Skin Boosteria on tarkoitus käyttää puhdistuksen jälkeen ja ennen seerumia ja muita hoitotuotteita. Skin Boosterin raaka-ainelista sytytti myös heti:


Pumppupullo on nielaissut sisuksiinsa mm. ravitsevaa kookosuutetta, kosteuttavaa sokeria, antioksidanttista vihreän kahvin uutetta ja tietenkin hyaluronihappoa, joka on ihan  kunkku kosteudensitoja. Skin Boosterin raaka-aineista 5% on Reilu kauppa- sertifioitua.

Skin Boosterin tuoksu on mieto ja raikas. Itselläni tulee tuoksusta mieleen vasta pesty pyykki :) Skin Boosterin kevyen geelimäinen, mutta ei valuva koostumus suorastaan hulahtaa ihoon. Janoinen iho niin sanotusti hörppää sen pikimmiten sisuksiinsa. Halutessaan tätä voi kerrostaa iholle, sillä se ei ala rullaamaan iholla, mitä jotkin geelimäiset tuotteet ikävästi tekevät. Skin Boosterin raaka-aineissa ei ole käytetty silikoneja tai muita kalvonmuodostajia, jotka usein aiheuttavat sen ärsyttävän rullaantumisefektin iholla.

Skin Booster jättää erittäin hvyin kosteutetun ja pehmeän tunteen iholle. Ehkä jopa geelimäisille tuotteille epätyypillisesti, hieman samettisen tuntuisen ihofiiliksen. Tahmeutta ei ole havaittavissa lainkaan.

Skin Booster on ihan nappituote vaikka vain sellaisenaan rasvoittuvalle iholle. Mutta tietenkin myös mille tahansa ihotyypille tuomaan kaivattua kosteusboostia.


Face Mist eli kasvosuihke lupaa tietenkin kosteuttaa ihoa, mutta myöskin vahvistaa sitä sisältämänsä niasiiniamidin (B3-vitamiini) avulla. Lue paljon kehutusta niasiiniamidista tarkemmin täällä.

Face Mistissä on myös ihoa tehokkaasti rauhoittavaa allantoiinia. Face Mist sitoo iholle kosteutta mm. natriumlaktaatin ja saccharide isomeraten (kasvipohjainen glukoosi) avulla, jotka ovat siis molemmat humektantteja. Incin kolmosena on propanediol, joka toimittaa liuottimen virkaa, ja sen ansiosta vaikuttavien ainesosien pitäisi käytännössä päästä tunkeutumaan syvemmälle ihoon.


Suihkeen tuoksu on erittäin mieto ja raikas. Hyvin kosteuttavat ominaisuudet voin heti samantien  allekirjoittaa, mutta tässä suihkeessa on vielä yksi mainitsemisen arvoinen ominaisuus. Nimittäin suihkeen hienojakoisuus.

En ole koskaan aikaisemmin törmännyt näin hienojakoiseen suihkeeseen. Oikeastaan ei voi edes puhua suihkeesta, vaan tämä jos mikä on sumua. Niin hienoa kosteushuntua, että sitä piti ihan hetken ihmetellä. Tätä kun sumutti kasvoille, niin tuntui että mitään ei iholle tullut. Tuntui vain kuin iholle olisi osunut viileä ilmavirta. Osaatteko kuvitella? Kuitenkin kun ihoa kosketti, saattoi todeta, että kyllä sieltä kosteutta tuli eikä pelkkää ilmaa :D Face Mistia voi käyttää pitkin päivää, oman tarpeensa mukaan. Se sopii myös erinomaisesti meikin päälle. Saa olla aika taitava, jos meinaa meikkinsä sotkea näin utuisella sumulla ^_^


Tämä oli meikäläisen eka pintaraapaisu Kicksin tuotteisiin. Tämän jutun tuotekokemukset olivat sen verran iloisen positiiviset, että aika varppina palataan vielä tuonnempana uudelleen Kicksiin :)
Kicksit pr-näytteitä.
*Mainoslinkkejä
Onko Kicksin tuotteet teille tuttuja? Löytyykö jotakin suosikkeja?


8 kommenttia:

 1. Vau, tuo Moisture Face Mist vaikuttaa todella upealta. Laitankin sen heti ostoslistalleni. Kicksin omat tuotteet jäävät ainakin itseltäni helposti unholaan. Olen aiemmin käyttänyt Kicksin kasvojen puhdistusöljyä, ja se oli hyvä tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misti oli melkoinen yllättäjä tuolla sumun hienojakoisuudella. Tuosta lienee vaikea enää paremmaksi pistää 😄

   Tuotteiden luonnonmukaisten raaka-aineiden suuri pitoisuus oli myös iso peukku 😊

   Poista
 2. Siis kicksin oman sarjan öljyputsari on ihan paras, ja vielä tosi kohtuuhintanen muihin vastaaviin verrattuna! Täytyykin pitää silmällä näitä muita kicksin omia ihonhoitotuotteita ��✨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kicksin öljyputsaria on näköjään muuallakin hehkutettu. Kiitos tästä vinkistä ^_^

   Poista
 3. Mulla on nuo molemmat ja ovat kyllä aivan mahtavia tuotteita.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva kuulla näistä ja että ovat olleet toimivia. Jotenkin oon ollut aina kovin skeptinen Kicksin omia tuotteita kohtaan, näköjään ihan syyttä. Pitää hankkia kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole aiemmin ollut oikeastaan mitään mielipidettä Kicksin omista tuotteista, kun en tiennyt, että heillä edes sellaisia on :D Mutta eka kokemus oli kyllä sen verran vakuuttava, että kiinnostus Kicksiin on korkealla ^_^

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)