maanantai 2. huhtikuuta 2018

Evolve - Mainio luonnonkosmetiikan kosteussuihkeNo niin pääsihän tässä jo postaustakin kirjoittamaan vihdoin. Netin kanssa on ollut tosiaan hieman vaikeuksia, mutta sehän nyt on itsestään selvää aina reissun päällä. Otin maksullisen wifi-yhteyden kännykkään, mutta kävi sitten aika pian ilmi, että yhteys oli tosiaan vain yhteen laitteeseen, ei ollenkaan läppäriin. Hotellin allas-alueella on ilmainen wifi, mutta sen kanssa on yllättäin jotain ongelmia myös :D
Matkajutuista yritän naputella omat juttunsa, jos ja kun mahdollista. Viimeistään sitten Suomen päässä, jos homma menee Turkissa liian monimutkaiseksi.

Matkakosmepostaus olisi tosiaan tarkoitus naputella ihan erikseen, mutta tässä postauksessa halusin jo etukäteen kirjoittaa fiiliksiä luonnonkosmetiikka Evolvesta.

Mukaan siis lähti maahantuojalta saatu Evolve Daily Defence Moisture Mist. Eli kosteussuihke.


Kosteussuihke on pakattu hieman apteekkimaiseen pulloon. Tuttua pakkausdesignia, jos on Evolveen jo ehtinyt tutustua :)
Suihkeessa on käytetty mm. ruusuvettä, appelsiininkukkavettä, glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Simppeli mutta toimiva, kukkaisvesiin ja tehokkaisiin humektantteihin pohjautuva kosteustuote siis kyseessä.
 

Tuoksu on aika jännä, koen sen teemäiseksi. Ei ollenkaan paha omaan nenääni, mutta hieman yllättävä. Hajusteitahan tässä ei ole käytetty, eli tulisiko tuoksu sitten appelsiininkukan ja ruusun kombinaatiosta? :) Tämän siis korkkasin täällä Turkissa jo saapumispäivänä - tai no aamulla klo 6 ihan silmät ristissä :D Muutaman päivän käytön myötä voisin arvioida, että kosteustehot ovat erinomaiset. Ei kyllä löydy moitteen sijaa.

Ja tosiaan kyseessä mist, ei spray. Siinä on vissi ero. Eli millaista se suihke sitten suuttimesta on? No tosiaan erittäin hienoa sumua. Jos Acon hehkutettu kosteussuihke on tuttu, niin voisin verrata tämän tuotteen sumua siihen. Erittäin hienojakoista sumupilveä, joka ei präiski nassua märäksi ^_^

Ja tosiaan Turkissakin iho on voinut tosi hyvin. Ei ole tarvis läträtä kovin monilla voiteilla. Huomaa heti, että täälläkin on kosteampi ilmasto verrattuna Suomen rutikuivaan ilmastoon :)Evolve Daily Defence Moisture Mist kosteussuihketta voi tilata esim. House of Organic- verkkokaupasta* (24,90€/ 100ml)


*mainoslinkki

1 kommentti:

  1. This piece of writing presents clear idea in favor of the new people of blogging, that genuinely how to do running a blog.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)