maanantai 30. lokakuuta 2017

Nioxin - Supertuuhea pehko

Itselläni ei kuivashampoot ole juurikaan olleet säännöllisessä käytössä koskaan. Nehän ovat yleensä ottaen tosi käteviä käytössä, jos ei ole aikaa pestä hiuksia tai haluaa muuten vain pidentää pesuvälejä. Kuitenkin aina toisinaan tartun kuivashampoisiin. Itse tykkään erityisesti niiden antamasta lisätuuheudesta ja tekstuurista. Olen huomannut oman lettini kohdalla, että kuivashampoon käyttö ennen hiustenmuotoilua helpottaa huomattavasti muotoilua.
Nioxin Instant Fullness Kuivashampoo on viimeisin ihastusta aiheuttanut tukkatuote. Nioxin meni heti ekalla kokeilulla sinne Wow- kategoriaan.

Nioxinin tuotelupauksiin kuuluu poistaa hiuksista rasvaisuus ja jättää ne ilmaviksi ja tuuheiksi. Tuttuja juttuja siis. Nioxin kuitenkin lupailee jättää hiukset 2 kertaa paksummiksi kuin normaalisti ja lisätä yksittäisen hiuksen läpimittaa. No oho.
Inci:Alcohol denat, butane, propane, isobutane, tapioca starch, aqua/water, silica, polymethylsilsesquioxane, parfum, mentha piperita (peppermint) oil, menthol, mentha arvensis leaf oil, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, alpha-isomethyl ionone.Ja pakkohan se on allekirjoittaa, että tämä tosiaan tuuhensi koko pehkon ihan ällistyttävän hyvin. Eron huomasi selkeästi aiemmin kokeilemiini kuivashampoisiin. Incissä on mm. rasvaisuutta poistavia piioksidia ja tapiokatärkkelystä. Tuoksu on raikas ja samalla mieto mentoli.

Nioxin Instant Fullness kuivashampoota suihkutetaan hiusten tyveen, jonka jälkeen ne harjataan. Nioxinissa täytyy olla jokseenkin erityisen nerokas koostumus, sillä se todella tekee hiuksista ihan silminnähden paksumman näköiset, ja tietysti myös tuntuiset. Hyviä puolia tässä on myös se, että se toimii tummemmissakin hiuksissa, ilman että se jättää ikäviä valkoisia jäämiä, mitä joistan kuivashampoista jää. Nioxinia on ihan pakko vinkata aivan erityisesti niille, jotka kärsivät ohuista ja lättänöistä hiuksista. Tästä tuli ihan heittämällä mulle itselle kuivashampoo number one ja olen tykännyt tätä käyttää ihan puhtaisiinkin hiuksiin, koska se tuo samantyyppistä tuuheutta kuin hiuspuuterit ^_^

Nioxinia löytyy esim. Sokoksilta tai Yliopistonapteekista hintaan 25,80€/ 180ml.


*pr-näyteOnko Nioxin tuttu? Mikä on mielestänne paras kuivashampoo?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)