perjantai 6. lokakuuta 2017

Just To Clarify - Täyden kympin kasvonaamio


Lush jos mikä on mainio valinta niille, jotka tykkäävät kosmetiikan olevan kokonaisvaltaista elämystä. Tässä nimittäin Lush onnistuu useimmiten ihan loistavasti. Pakkaukset ovat nimineen nokkelia ja hymyn huulille tuovia. Puhumattakaan usein loistavasta sisällöstä, jossa yhdistyy toimiva tuote huumaavaan tuoksumaailmaan.





Just to Clarify on juuri tällainen tuote, joka täyttää edellä mainitut ominaisuudet. Just to Clarify on kasvonaamio varustettuna kuorivilla ominaisuuksilla. Just to Clarify kuuluu osana Lushin uusiin Jelly-kasvonaamioihin, jotka ovat nimensä mukaisesti hieman hyytelömäisiä koostumukseltaan.

Just to Clarify on suunnattu erityisesti harmaalle ja tukkoiselle iholle. Heh, jotenkin mua aina huvittaa tuo ilmaisu "harmaa naama". Sillä kuitenkin mitä ilmeisemmin viitataan "elottomaan" (:D) ja sameaan ihon sävyyn.







Jellynaamio sisältää mm. entsymaattisesti kuorivaa papaijamehua, joka kirkastaa ihoa. Kyseessä on siis kemiallinen kuorinta. Mutta toisaalta myös sisältämänsä hienojakoisen bambun vuoksi, naamio toimii samalla myös mekaanisena kuorintana. Jellynaamio on valmistettu muistuttamaan papaijaa ulkomuodoltaan :)

Koostumus on tosiaan tuollaista hyytelömäistä, kuten kuvista näkyy. Sitä voi ihan veitsellä leikata, ja se taitaakin olla kätevin tapa annostella naamiota. Ja kuin sattumalta leikkasin juuri oikean kokoisen palan. Kuvassa näkyvä määrä riitti juuri täydellisesti peittämään koko kasvot :)

Jellyä kannattaa hieman hieraista kämmenellä, jotta sen koostumus pehmenee. Naamio on näin helpompi levittää kasvoille. Vaikutusajaksi tälle on määritelty 5-10 minuuttia.


Jäi vähän klönteiksi, mutta ei se menoa haittaa :)


Jos iho reagoi herkästi, on ehkä viisainta kokeilla ensin lyhyempää vaikutusaikaa. Oma naamani on läpikäynyt kaikenmaailman akkuhapot, joten se ei kavahda paljon mistään. Siispä annoin jellynaamion tehdä taikojaan sen täydet 10 minuuttia. Vaikutusaikana en huomannut minkäänlaista pistelyä tai muutakaan "epämukavaa" fiilistä. Just to Clarify tuntui käytössä siis hellävaraiselta.

Vaikutusajan päättyessä, naamiota olisi tarkoitus hieman kostuttaa ja hieroa ihoa sormenpäillä saadakseen aikaan vielä sen mekaanisen kuorinnan (tätä osuuttahan ei ole toki pakko tehdä jos ei pidä mekaanisesta kuorinnasta). Ja minähän vallan riemastuin. Mekaanisesti kuoriva partikkeli tuntui sormien ja ihon välissä erittäin hienolta, mutta sitä oli runsaasti. Fiilis toi mieleen vahvasti mikrokuorintamaiset ominaisuudet. Lavuaarin yllä naamiota iholla pyöritellessä päässäni oli ajatus:  "Tämä vaikuttaa ihan täydelliseltä naamiolta".

Ja kyllä. Tulos iholla oli juuri sitä, mitä vähän aavistelinkin. Kemiallinen ja mekaaninen kuorinta kombona on yhtä kuin tehokas, ja iholla oli vauvanpeppu fiilis. Ja toki se myös ilman muuta näytti kirkkaammalta ja sileämmältä. Me like so much!




Vesi (Aqua), Kaoliinisavi, Propyleeniglykoli, Glyseroli, Tuore appelsiinimehu (Citrus Aurantium dulcis), Tuore papaijamehu (Carica papaya), Talkki, Bambu-uute (Bambusa arundinacea), Karrageeniuute (Chondrus crispus), Bergamottiöljy (Citrus Aurantium bergamia), Sisilialainen sitruunaöljy (Citrus limonum), Greippiöljy (Citrus paradisi), Agar agar (Gelidium cartilagineum), Hiilijauhe, *Limonene, Hajuste (parfum), CI 15510


Kuorivien raaka-aineiden lisäksi jellynaamiossa on mukana ihohuokosia puhdistavia kaoliinisavea ja sitrusöljyjä.

Ai niin ja se tuoksu! No sehän on taas varsin miellyttävä. Tuoksu on selkeän hedelmäinen, mutta ihan kuin siinä olisi mukana jotain pehmeää mausteisuutta? En ole muistaakseni koskaan maistanut tai haistanut tuoretta papaijaa, mutta voisikohan papaija sitten tuoksua tältä? :) Laveran ja Santen ohella Lushin tuotteiden tuoksumaailmat ovat kyllä aivan vertaansa vailla.

Just to Clarify Jellykasvonaamio saa multa kouluarvosanaksi täyden 10 ^_^ Sitä voi tilata Lushin verkkokaupasta hintaan 13,95€/ 65g.



*Jellynaamio saatu pr-näytteenä.


Joko olette kokeilleet Lushin Jellynaamioita?


6 kommenttia:

  1. Kävin noita jellynaamioita ihmettelemässä liikkeessä, mutta en jotenkin uskaltanut hankkia, kun tuntuivat niin "erikoisilta" :) Taidan olla vähän jämähtänyt... Ainakin tuo naamio kuulostaa kuvauksessasi juuri sellaiselta, mistä ihoni takuulla hyötyisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli ennakkoon vähän epäileväisiä fiiliksiä näiden jellyjen suhteen, mutta yllätyin tosi positiivisesti. Meinaan itseasiassa tarttua liiankin usein tuohon Just to Clarifyihin (ihon ylihoitaminen ei oo koskaan hyvä). Vielä olisi yksi jellynaamio odottamassa testausta :)

      Poista
  2. Tää on kiinnostanut mua jo jonkun aikaa, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi testata :) Tuoksuuko tää muka oikeasti paremmalta kuin Laveran tuotteet, eikä! :D Sit täytyy juosta hakemaan testiin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotin Lushin tuotteita yleensä ottaen, kun ne tuoksuu lähes poikkeuksetta niin hyville :) :D

      Poista
  3. Mä oon tykännyt tästä kovasti, ihana tuoksu ja miellyttävä koostumus :) LUSHilla on aina kaikkea jännää uutta, ne hot oil hiusmaskit on kanssa hauskoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lushilla kyllä on jänniä tuotteita ja mä tykkäsin tästä kans tosi paljon :) Hiusmaskeja en olekaan kokeillut :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)