keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Jane Iredale - Glow Time BB-voide

Tästä kyseisestä BB-voiteesta onkin ilo päästä kirjoittamaan ja vinkkaamaan lukijoille. Sen verran toimiva tuote on kyseessä. Eli Jane Iredalen Glow Time BB-voide.

Glow Time BB-voide on vedenkestävä ja siinä on suojakerroin SPF25. Glow Time on full coverage, eli jos ihossa on paljon virheellisyyksiä, jotka kaipaavat voimakasta peittoa, Glow Time on varteenotettava vaihtoehto.


Maahantuojalta saamani sävy on BB6. Tummuudeltaan keskivaalea ja selkeästi keltapohjainen. Swatchi näyttää tosi vaalealle ruskettunutta ihoa vasten, mutta toimi kasvoilla jo paljon paremmin. Mulla on kasvojen ja muun kropan rusketus tällä hetkellä hienosti epätasapainossa :D


Glow Timesta on sävyjä tarjolla aika hyvin, niihin perinteisiin light ja medium vaihtoehtoihin verrattuna.

Glow Timen koostumus on jämäkkää, jopa pelottavan laastimaista ensi tarkkailulla. Se kuitenkin levittyy iholle kuin unelma, voisi sanoa sulaa iholle. Koostumus on jopa hieman sellainen moussemainen. Se ei myöskään tunnu iholla ollenkaan raskaalta vaan yllättävän mukavalta ja "huomaamattomalta". Pysyvyys on huipputasoa tällaisella rasvoittuvuuteen taipuvaisella nassulla, mutta kiiltelyä ei tämäkään pidä kurissa paria tuntia kauempaa. 

Glow Time onnistuu hälventämään tehokkaasti uurteita ja jopa taikomaan hieman huokosia näkymättömiin, joskaan ei kokonaan piiloon.


Ennen ja jälkeen.


Omaan makuuni koin Iredalen BB:n aluksi hieman liian peittäväksi, ihoni ei tarvitse (ainakaan tällä hetkellä) voimakasta peittoa. Kuitenkin kun tämän kanssa hieman opetteli pelaamaan, niin tuloksesta sai oikein hyvän ja tosi luonnollisen. Glow Timen jättämä jälki on tosi luonnollisen ihon näköinen, ei todellakaan mikään diskopallo, kuten nimestä voisi pelätä ^_^
Voimakkaammin kerrostamalla tällä saa tosi helposti ihon virheellisyyksiä piiloon. Omalla kohdallani tämä on toiminut näppärästi samalla myös tummien silmänalusten peittämiseen siveltimen avulla. Tällä olen saanut lähes tulkoon täydellisesti silmänalusten tummuuden peitettyä.


4 kommenttia:

 1. Tällä saa kyllä upean, heleän ja ihanan hehkun, ilman diskopalloefektiä :) Pakkaus voisi olla vaan pienempi, vaikka ymmärrän ammattimeikkibrändin pakkauskoon olevan asiakkaita työkseen meikkaavalle hyvä juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä pakkaus ei ihan hetkessä pääse loppumaan, on nimittäin todellakin riittoisa! :)

   Poista
 2. Vitsi miten upea iho sulla! Tää on ihan huipputuote. Aikanaan hoitolassa käytin tätä sekoitettuna Iredalen primeriin, silloin pystyi muokkaamaan koostumuksesta ohuemman ja vähemmän peittävän. Yksinään sitten voide toimiikin peiteaineena, niin toi on vähän niin kuin 2-in-1 :)

  x Charlotta
  www.charlottaeve.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Joo tämä on kyllä oikein hyvä tuote :)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)