maanantai 17. heinäkuuta 2017

Kaurapuuroa Kaliforniasta


Otsikko on vähintäänkin erikoisen kuuloinen, mutta niin erityisen kuvaava ainakin tämän postauksen yhden tuotteen kohdalla :) Sain Biodelly-verkkokaupalta* testiin Lué by Jean Seon tuotteita ja samalla pitkästä aikaa erityisen mielenkiintoista testattavaa. Kosmebloggaajana tulee helposti vastaan tilanne, että testattava kosmetiikka alkaa tuntua tylsältä ja ei-inspiroivalta. Lué:n kohdalla tätä ongelmaa ei ollut, vaan tuli halu kirjoittaa näistä mahdollisimman pian ^_^
Luén takana on siis tyyppi nimeltä Jean Seo ja pääkallopaikka sijaitsee Kaliforniassa. Lué on suunnattu ensisijaisesti tasapainottamaan rasvoittuvuuteen taipuvaista ihoa, mutta nerokkaasti se sopii myös muillekin ihotyypeille. Lué:n filosofiaan kuuluu myös välttää formuloissa liian voimakkaita ainesosia. Avainidea on siis ihon hellä hoitaminen ja tasapainottaminen. Lué on 100% luonnonkosmetiikkaa ja sopii miehille ja naisille.
Erase puhdistusjauhe oli testituotteista ihan ehdottomasti se mielenkiintoisin ja otsikko viittaakin juuri tähän tuotteeseen. Jauhemainen puhdistustuote koostuu simppeliydessään kaurajauhosta, maitojauheesta ja magnesiumkarbonaatista. Kaura- ja maitojauheen ominaisuudet ovat rauhoittavia, puhdistavia ja kirkastavia, magnesiumkarbonaatti estää mm. tuotetta paakkuuntumasta. Kerroinkin aiemmin Atopik-postauksessa joskus kokeilleeni ihonpuhdistusta tavallisilla kaurajauhoilla, hieman kyseenalaisin tuloksin :D
Erasea annostellaan kämmenelle ruokalusikallisen verran, johon sekoitetaan puolen ruokalusikallisen verran vettä. Tuloksena on pastamainen tahna, joka tuoksuu ihan kaurapuurolle :) Puurontuoksuinen pasta levitetään iholle vaikuttamaan 1 minuutin ajaksi. Vaikutusajan jälkeen sormet kostutetaan ja Erase hierotaan - tai "rullataan"- pois kasvoilta. Erase lupaa irroittaa iholta mukanaan mustapäitä ja muita epäpuhtauksia. Erase on myös helppo huuhtoa/hieroa pois kasvoilta.

Erase oli erikoisen miellyttävä kokemus. Se ei suinkaan vienyt iholtani kaikkia mustapäitä, mutta sen antama lopputulos oli silti huikea. Iho tuntui ihan älyttömän siloiselta ja pehmeältä. Se myös näytti pehmeämmältä. Sen lisäksi huomasin välittömästi ihon sävyn tasoittuneen, iho tuntui suorastaan rauhoittuneelta vaikka se ennen Erase-käsittelyä ei ollutkaan mitenkään erityisemmin ärtynyt. Jämerä tuote johon ihastuin välittömästi huomattuani sen hyvää tekevän vaikutuksen iholla.
Koska Erase on niin tehokkaasti ihoa rauhoittava, sitä voi käyttää myös naamion tapaan iholla hieman pidemmällä vaikutusajalla. Toimii varmasti loistavasti esimerkiksi auringonpolttamalla iholla.

Erasea suositellaan käytettäväksi 2 kertaa viikossa rasvoittuvalla iholla ja kerran viikossa muilla ihotyypeillä. Harmi, voisin pulveroida tällä nassuani mieluusti päivittäin :)Balance Hyaluronihapposeerumi on inciltään myös äärimmäisen simppeli - mutta toimiva. Seerumi koostuu vain vedestä ja hyaluronihaposta, lisänä kaksi säilöntäainetta (sodium benzoate ja potassium sorbate). Koostumus on kevyen geelimäistä ja erikoisen liukkaasti levittyvää --> pienempikin määrä seerumia riittää laajalle ihoalueelle. Seerumi imeytyy kuin unelma ja on ylimääräisiä tuotetuntuja inhoavan unelmatuote. Iholla on tuntu, kuin sille ei olisi tavallaan laitettu mitään. Silti iho tuntuu kuin luonnostaan pehmeältä ja erittäin hyvin kosteutetulta.

Täytyy vielä erikseen huomauttaa, että tämä on erittäin varteenotettava vaihtoehto erityisesti niille, jotka tykkäisivät hyaluronihapposeerumeita käyttää, mutta iho reagoi herkästi seerumeiden sisältämiin muihin raaka-aineisiin (esim. helposti allergisoivat kasviuutteet jne.) Balance on todellakin vain sitä itseään lisänä tuotteen säilyvyyden kannalta välttämättömät säilöntäaineet.

Clear - Finnigeeli* (18,90€/ 7,5ml)


Clear finnigeeli poikkeaakin hieman edellä mainituista simppelin incin omaavista tuotteista. Clear on täsmähoito yksittäisille epäpuhtauksille ja muille näpyille. Se koostuu alkoholista ja 12 erilaisesta kasviuutteesta.

Organic Alcohol (Cane), Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Angelica Sinensis (Dong Quai), Rheum Palmatum (Rhubarb Root), Cassia Senna (Senna), Pimpinella Saxifraga (Theriac Venezian), Camphor, Curcuma Zedoaria (White Tumeric), Fraxinus Ornus (Manna), Commiphora Myrrha (Myrrh),  Carlina Vulgaris (Carline Thistle), Crocus Sativus (Saffron).

Cocktailissa on tutut aloe vera ja taikapähkinä rauhoittavilla ominaisuuksillaan. Hieman erikoisempia kasviuutteita ovat mm. kiinankarhunputki, raparperi, kurkuma ja lännenkurho. Putkilossa on aplikaattori, jota painetaan finnin päällä 30 sekunnin ajan. Käsittelyn voi myös toistaa halutessaan useammin. Clearin tuoksu on mielestäni miellyttävä ja siitä tulee mieleen ehkä hieman Jägermeisterin tuoksu :)

Clearia en pystynyt itse testaamaan, koska finnit ovat nykyään niin harvinaisia ilmestyksiä. Tässä tapauksessa on kuitenkin onni omistaa poikaystävä, jonka iho pukkaa satunnaisia finnejä aina toisinaan. Ja kuin tilauksesta hänellä möllötti finni otsassa ^_^ Siispä Jake pääsi (lue: joutui) uhrautumaan testihenkilöksi. Myös hän kiinnitti huomiota Clearin tuoksuun; "Ompas tää hyvän hajuista" kuului kommentti :)

Kun kysyin mielipidettä Clearista, sai se positiivisen tuomion. Finni oli kuulemma seuraavaksi aamuksi jo kuivahtanut erityisen hyvin :)
Luén tuotteet olivat ihan erikivoja joista Erase ilman muuta ihastutti itseäni ylivoimaisesti eniten. Ja se pääsee myös tehokäyttöön, samalla kun yritän hillitä itseäni käyttämästä sitä kuitenkaan liikaa :D Oletteko ehkä jo kokeilleet Luén tuotteita?

*mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. On muuten oikeasti niin, että välillä tulee kaiken testauksen seassa tuotteita, joista innostuu heti niin, että oikein sormet syyhyää, että niistä pääsisi kirjoittamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Ihan kiva ja tarpeellinen piristysruiske :D

   Poista
 2. Olikohan Karkkipäivä-blogissa juttua tuosta jauheputsarista, mutta se jäi jo silloin mieleen vaikka yleensä en niin välitäkään tälläisistä "sekoita vettä joukkoon" tuotteista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen itse aika laiska tarttumaan myös sellaisiin "sekoita itse"- tuotteisiin, mutta tämä Erase oli niin hyvä, että ei taatusti jää kaappiin pölyttymään :D Mulla on varmaan kohta vuoden nököttänyt esim. Flow kosmetiikan itsesekoitettava savinaamiojauhe kaapissa. Se on vaan niin helppo heittää se savinaamio naamaan suoraan tuubipakkauksesta, kuin alkaa sekoitella itse :D

   Poista
 3. Taisin näistä Sannin blogista lueskella ja silloin melkein jo tilaukseenkin laitoin - ehdottoman mielenkiintoisia tuotteita, joihin pitää kyllä joskus lähempää tuttavuutta tehdä :)

  VastaaPoista
 4. Onpa mielenkiintoisen oloinen sarja ja pakkauksetkin kivan simppeleitä! En ole itse kokeillut, mutta tuo seerumi alkoi kyllä pikkuisen kiinnostamaan ja sarja muutenkin. Ja mäkin allekirjoitan tuon, että joidenkin tuotteiden kohdalla haluaa päästä heti naputtelemaan ajatukset koneelle :D Mulla itse asiassa yhdestä sellaisesta sarjasta tulossa juttua blogiin lähiaikoina ;)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)