torstai 20. heinäkuuta 2017

Juo päivän marjat


Moniko myöntää, että marjoja tulee syötyä liian vähän tai liian harvoin? Itse voin ainakin nostaa käden heti pystyyn. Itse syön marjoja oikeastaan vain vadelmien ja pensasmustikoiden osalta. Olen erityisesti pensasmustikoiden kova fani. Marjoja tulee enimmäkseen nautittua aamujogurtin seassa.
Roberts Berrie tarjoaa juotavaa ratkaisua marjojen nauttimiseen. Berriesit valmistetaan Suomessa pohjoisen alueen kokonaisista marjoista. Berriesit ovat maidottomia, laktoosittomia ja gluteenittomia.
Näissä vaikuttaisi ihan oikeasti olevan sitä marjaa. Hauskasti purkeissa lukee montako marjaa yhden purkin sisältöön on käytetty. Esimerkiksi yhdessä villimustikkapurkissa on käytetty 139 villimustikkaa. Jotenkin huvittavaa, ihanko ne lasketaan käsin montako niitä mahtuu yhteen purkkiin :D No mutta yhdestä purkista tosiaan saa megalomaanisen marja-annoksen ^_^  Marjojen sisältämien vitamiinien lisäksi näistä saa myös runsaasti kuitua. Yhdestä purkillisesta saa kuitua enemmän, kuin lautasellisesta kaurapuuroa. Roberts Berrieltä löytyy myös lapsille suunnattuja Muumimarjoja :)

Postausta kirjoittaessa, en ole vielä noita kaikkia kuvissa näkyviä purkkeja hörppinyt (vaikka ne voisi oikeasti juoda kaikki kerralla). Muutamien juotujen purkkien perusteella voin sanoa, että ovat todella hyvänmakuisia ja hieman koukuttaviakin. Koostumus on helposti juotava ja omaan makuuni makeuttakin on tarpeeksi - eivät ole silti ällömakeita. Näissä ei ole lisättyä sokeria, vaan makeus tulee itsessään marjoista. Ainesosissa on mainittu myös makeuttava omenauute, jota on käytetty tasoittamaan marjojen hapokkuutta. Tarkempia tietoja Berrieseistä voi lukea täältä.


Purkit säilyvät pääosin huoneenlämmössä 8 kuukautta ja avattuna jääkaapissa noin viikon. Roberts Berries- tuotteita voi tilata Roberts Berriesin verkkokaupasta. Googlettelin muita jälleenmyyjiä ja ainakin joistain Citymarketeista näitä löytyy hintaan 2,29€/ kpl.


*Berriesit on saatu pr-näytteinä. Miltä kuulostaa juotavat marjat?8 kommenttia:

 1. Täällä tassua nostaa yksi, joka syö marjoja joka päivä;) Perheen marjastusvastaava pitää huolen, että pakastimesta ei pääse vahingossakaan marjat loppumaan ja syöntivastaavalla riittää pupellettavaa ympäri vuoden;) Kaupan purkkimarjatuotteet ovat ihan kivaa ja tervetullutta vaihtelua;):D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yritän joka päivä marjoja syödä, mutta luulenpa että parantamisen varaa olisi :D

   Poista
 2. Hei! Nämähän vaikuttavat kokeilun arvoisilta. Kiitos sinulle vinkistä ja hyvästä postauksesta... Taas :)
  -Reea

  VastaaPoista
 3. Mä olen koukussa siihen lakka-tyrni kollageeni Berriesiin, mutta ihan joka päivä en vaan raaski juoda 😄 Mä yritän syödä marjoja, mutta en kyllä ihan joka päivä siihen tavoitteeseen pääse 😜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä käteviä ja hyviä! Tähän mennessä kaikki on maistunut hyvälle, paitsi puolukka-karpalo oli vähän ärhäkän makuinen (minkä osasinkin melkein ennalta arvata :D)..

   Poista
 4. Voi että mikä löytö! Näitä minun on pakko ostaa lapsenlapsilleni kun tulevat taas yökylään. Tyttäreni on erittäin tarkka siitä mitä antaa lapsilleen. Ehkä vähän liiankin tarkka :) Näihin he ihastuvat. Vielä muumejakin. Voi että. Suuri kiitos sinulle kirjoituksesta! Sinulla on kyllä hieno kirjoitustapa. Jatkahan komistus samaan tapaan ;) Täytyypä mainita tyttärellekin sinun sivustostasi.
  T: Seija-mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti mukavasta palautteesta :) No näitä berriesejä voi varmastikin tarjota hyvällä omatunnolla lapsillekin, näissä kun ei ole käytetty raaka-aineina mitään "epäilyttävää" :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)