keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Salty Hair by WellaSuhteeni suolasuihkeisiin oli varsin pitkään asenteella "eikai ne mitään tee, en tarvitse sellaista". Mutta sehän osoittautui myöhemmin tuiki tavalliseksi tietämättömyydeksi. Kun tutustuin suolasuihkeeseen ensimmäisen kerran, se oli menoa sitten se. Tiesin, että suolasuihkeille ja mulle tulee loppuelämän kestävä intensiivinen suhde :) Suolasuihke tekee omista hiuksista selkeästi helpommin hallittavat (olisinpa tiennyt tämän jo vuosia sitten) tuuheammat ja antaa niille rakennetta ja jopa hiukan pitoa.  PR-toimistosta saapui postin tuoma suolasuihke ja tokihan se kiinnosti heti.


Brändi on tuttu Wella ja putelin ulkoasu vähintäänkin riemunkirjava. Itseasiassa kiinnitin heti huomiota tuohon ulkoasuun ja mulla tuli mieleen seksuaalivähemmistöihin liitettävä sateenkaarilippu. Tarkempi asian tutkiminen osoittikin, että tämä puteli on Love edition. Love edition on myynnissä vain rajoitetun ajan ja osa tuotosta menee Pride-tapahtuman rahastoon. Tästä on tavallinenkin versio, harmaassa putelissa.


Kuva: Wella


Wella Eimi Ocean Spritz suolasuihkeen tuoksu on heti tunnistettavissa suolasuihkeeksi. Imelähkö alkon tuoksu, samaa sarjaa kuin muissakin kokeilemissani suolasuihkeissa. Ocean Spritz sumuttaa tuotetta hiuksiin kapeahkosti ja kohdistetusti. Hyvä vai huono ominaisuus? En osaa sanoa, mutta itseäni se ei käytössä haitannu. Kohdistettu suihke voi olla hyvä ainakin jos haluaa käsitellä suolasuihkeella vain hiusten tyveä. Pilvimäinen sumu kun osuu kuitenkin laajemmin hiuksiin.Oliko hyvä suihke?Näin surkeaksi hiustenlaittajaksi, onnistuin saamaan suolasuihkeella ihan kivan ja rennon kampauksen. Itse tykkäilin lopputuloksesta ^_^Kyllä tämä toimi omassa pehkossani odotetulla tavalla, mutta ehkä jopa vielä paremmin kuin aiemmat kokeilemani suolasuihkeet. Tämä tuntui antavan ihan extrapaljon tuuheutta. Huomasin aivan selkeän eron aiempiin suihkeisiin. Pitoakin tämä antoi hiuksille kevysti. Huomasin myös että omia hiuksiani tämä ei tehnyt samalla tavalla yhtä koppuraisiksi kuin jotkut suihkeet voivat tehdä. Wella Ocean Spritz suolasuihke siis tykästytti ja oikeastaan onnistui vielä hieman yllättämäänkin.

Pähkinänkuoressa: Erittäin hyvin toimiva suolasuihke ^_^

En löytänyt hintaa Love editionille, mutta originaalilla on hintaa Sokoksella 23,90€/ 150ml.

Atopik-arvonta päättyi maanantaina ja voittajiksi päätyivät nimimerkit Siinatar ja Anonyymi. Voittajiin olen ottanut yhteyttä sähköpostitse :) Kesäarvontaan kerkeää vielä ossalistua ^_^Oletteko huomanneet suolasuihkeissa eroja?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)