lauantai 1. huhtikuuta 2017

Boss Bottled Tonic

Hugo Bossin tämän vuoden viimeisimpiä lanseerauksia on Boss Bottled Tonic. Tuoksu tulee tutussa klassisessa Boss Bottled pullossa, tällä kertaa vaalean sinisenä. Hugo Bossin tuoksuista olenkin aina tykännyt kovasti. Tuoksujemmoistani löytyykin tämän lisäksi muutama muukin Bossin tuoksu. Muistelen suurella kaiholla joskus vuosia sitten omistamaani Elements Aqua tuoksua. Ah, yksi parhaimpia Bossin tuoksuja joita olen omistanut.
Bottled Tonic avautuu raikkaan kirpeillä greipillä, appelsiinilla ja sitruunalla.
Alkutuoksun hälvettyä aukeaa sydäntuoksun mausteisuus jonka nuotit koostuvat neilikasta, kurjenpolvesta, kanelista ja inkivääristä. Oma nenäni ei erota sydäntuoksusta erikseen erityisen voimakkaasti mitään nuottia. Koen itse sydäntuoksun vain jokseenkin harmonisen mausteisena ja miellyttävän pehmeänä.

Bottled Tonicin pohjatuoksu on tuttu alkuperäisestä klassikkotuoksusta. Pohjalta löytyvät puiset aromit ja selkeän maskuliininen vetiver.

Tuoksu viipyy iholla muutamia tunteja ja soveltuu mielestäni, sekä päivä- että iltakäyttöön. Bottled Tonic on nuorekas ja samalla hyvin hienostunut tuoksu, joka ei ole päällekäyvä vaan hyvin mieto. Tyylikäs tuoksu ^_^

Ovh:t

Eau de Toilette 50ml/ 72€ ja 100ml/ 94€Tuoksu on pr-näyte.2 kommenttia:

  1. Tää on aivan ihana tuoksu, olisko jopa yksi tämän vuoden parhaita? Omalle miehellä todella kovassa käytössä. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)