keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Sosar - Minttua ruisleivällä


Dabban yhden raaka-aineen kukkaisvedet ovat varmaan jo tosi monille tuttuja, niitähän on blogeilla vilahdellut aina toisinaan. Tämän päivän juttu ei tosin Dabbaa koske, vaan Sosaria. Sosarilta löytyy myös yhteen ainesosaan perustuva tuote. Suihkepullossa sekin ja se on suunnattu miehille. Tuote on saatu blogin kautta.

Sosar Wild Man After-shave on nimensä mukaiseti after shave- tuote, mutta tietysti se sopii käytettäväksi iholle muutenkin. Tuote on nimetty myös minttukasvovedeksi. Pullon sisältö koostuus siis vain yhdestä ainoasta raaka-aineesta, piparmintusta.

Piparmintun puhdistavien ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi se sopii erittäin hyvin käytettäväksi parranajon jälkeen. Edellä mainittujen ominaisuuksiensa vuoksi piparmintusta voi olla apua myös näppyihin ja epäpuhtauksiin taipuvaisella iholla. Pahvipakkauksessa mainitaan, että tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Vaikka piparmintun ominaisuudet ovatkin  hoitavia ja jopa ihoa rauhoittavia, se voi olla herkälle iholle ongelmallinen. Piparminttuhan sisältää myös mentolia ja jos iho on taipuvainen ärtymään ja punoittamaan, voi olla että piparminttu ei ole silloin iholle se paras valinta.
Sosarin piparminttusuihke tuntuu kasvoilla mukavalta ja virkistävältä. Suihkeen virkistävää vaikutusta voi boostata säilyttämällä sitä jääkaapissa. Kyllä herättää aamulla! Vaikka piparminttu sisältää luontaisesti mentolia, en sitä tässä suihkeessa aisti. Sosarin jättämä fiilis iholle on virkistävä mutta ei viilentävä. Olen ylipäätänsä huomannut, että mentolin ja piparmintun välinen ero ihotuntumassa on suuri. Piparmintusta tykkään, mentolista en.

Tuoksu on erikoinen ja yllättävä. Etukäteen odotin vain tuttua piparmintun raikasta tuoksua. Piparminttu tässä tuoksuukin, mutta yllättävällä twistillä. Nimittäin märkä ruisleipä. Kyllä luitte ihan oikein :D Piparmintun ja märän ruisleivän yhdistelmää on varmasti vaikea kuvitella mielessään, mutta en koe sitä ollenkaan pahan hajuisena. Se on vain erikoinen ja silti miellyttävä :)

Sosarin jälleenmyyjät näkee täältä. Maahantuojan verkkokaupassa näyttäisi nyt olevan myynnissä erä erikoishintaan 13,03€/ 50ml (norm. 26,05€)


Tykkäätkö piparmintusta?

4 kommenttia:

 1. Ensin mietin, että tuo toimis varmaan hyvin sheivauksen jälkeen, mutta tuo märkä ruisleipä..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksukuvaus on kieltämättä erikoinen, mutta ruisleipä siitä mieleen tulee :D Ei haise mun mielestä pahalle ja se tuoksukin katoaa oikeastaan melkein heti :)

   Poista
 2. Ruisleipää?!? :D :D :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)