perjantai 10. helmikuuta 2017

Mossa - Mainio "ryppyvoide"


Mä olen löytänyt ihan mainion uuden kasvovoiteen, josta tuli heti inspis kirjoittaa. Jos miettii voiteen kohderyhmää, niin mähän en ole vielä hetkeen siellä päinkään. Voide on suunnattu +45 vuodesta eteenpäin. No mutta mä en koskaan mitenkään orjallisesti noudata noita "ikäsuosituksia" ^_^
Ihastus on Mossaa ja se kantaa mahtipontista nimeä; Age Excellence Instant Wrinkle Fill.

Ainesosaluettelon alkupäästä löytyy auringonkukkaöljyä ja sheavoita. Voide on koostumukseltaan sellaista semi-täyteläistä. Pehmeää ja hyvin imeytyvää. Iholla tuntu on tosi miellyttävä. Iho tuntuu pehmeältä ja hyvin kosteutetulta. Ei juurikaan mitään "sivutuntemuksia" että iholle olisi laittanut jotain kreemiä. Tykkään itse eniten juuri tämän tyyppisistä voiteista.  Kosteutettu ja hoidettu tuntu iholla, mutta ei "voideltu" fiilis.

Mossan Age Excellence Instant Wrinkle Fill lupaa nimensä puolesta aika hurjia. Instant wrinkle fill kuulostaa ilman muuta jännittävältä. Siksi minäkin tästä kiinnostuin.  Kyllä, mainonta uppoaa edelleen meikäläiseenkin vaikka lähtökohtaisesti suhtaudun aina näihin juttuihin hyvin skeptisesti. Mulla ei tokikaan mitään ryppyjä vielä ole, mutta toki jonkin verran uurteita jossakin siellä täällä. En ole enää parikymppinen. Lunastaako Mossa lupauksensa täyttävästä efektistä?

Kyllä mä sanoisin, että lunastaa. Inciä kun luuraa, niin siellä komeilee hyaluronihappo kahdessa eri muodossaan (sodium hyaluronate ja hydrolyzed hyalorinic acid). Asioihin perehtyneet kyllä tietävätkin jo, että hyaluronihappo on verraton juttu kosteusvoiteissa. Sehän on voimakas humektantti jolla on kyky sitoa itseensä kosteutta moninkertaisesti. Veikkaan, että Mossan voiteen teho on juurikin tässä hyaluronihapossa. Huomasin itse että otsalla olevat ilmejuonteet selkeästi pehmenivät tekstuuriltaan. Tämän efektin huomasin siis melko pian voiteen lisäämisen jälkeen. Muutenkin iho tuntuu erityisen pehmeältä. Jos Mossan voidetta pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, käyttäisin sanaa täyteläistävä ja englannin kielestä tuttua termiä plumping effect.

Olen muuten pistänyt merkille, että tällaiset hyaluronia sisältävät jutut toimivat aivan erityisen hyvin kosteammassa ilmastossa verrattuna vaikka Suomen kuivaan talvi-ilmastoon. Esim. Kreikassa (kostea välimeren ilmasto) hyaluronihappoa sisältävät tuotteet toivat tosi hyvin esille sitä plumppaavaa efektiä :)

Ei tällä varmasti syviä kurttuja voi pois taikoa, mutta on tässä jotain taikaa ja potkua ihan selkeästi. Incissä on mainittu myös vaniljaöljy. Voiteessa onkin herkullinen, mutta mieto vaniljan tuoksu ^_^ Pieni miinus aurinkosuojan puutteesta, joka on aika olennainen osa, kun puhutaan ikääntyvän ihon hoidosta. Huvittaa muuten käsite ikääntyvä iho. Eikö iho ikäänny muutenkin jatkuvasti, vaikka olisi minkä ikäinen :D Mossaa löytyy esim. Hyvinvoinnin tavaratalosta hintaan 20,80€/ 50ml.

Mossa saatu blogin kautta


Oletteko löytäneet Mossalta helmituotteita?


4 kommenttia:

 1. Mistä tätä sais

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esim. Ruohonjuuresta ja sokoksilta löytyy. Täältä voi katsoa tarkemmin myyntipaikkoja http://www.mossacosmetics.com/fi/ostopaikat/

   Poista
 2. Haistelin kerran jotain Mossan voidetta Hulliksilla ja sen putelin sisältö haisi ihan kamalalle ja iholle kokeiltuna suorastaan pilaantuneelta. Tosi kiva kuulla, että tuossa on vaniljainen tuoksu, sitähän uskaltaisi kokeillakin kun tykkään aidon vaniljan tuoksusta. Ja voiteen imeytyminen ja koostumuskin kuulostavat tosi hyviltä ja toimivilta. Jos vaikka tulis tuokin Hulliksille sopuhintaan ;)

  Mikähän siinä on, että tuollaiset tähdet incissä milloin minkäkin ainesosan perässä vaikuttavat jotenkin huolestuttavilta, varoittavilta suorastaan. Jäänyt kouluaikoina päähän, että niillä kerrotaan jokin lisäys, joka ei sovi tekstiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan sitten ollut kyseessä tosiaan pilaantunut tuote. Luonnonkosmetiikkassa saattaa joskus olla tosi ärhäkät tuoksut, mutta ei sen varmaan pilaantuneelle pitäisi haista. Tämän Mossan voiteen tuoksu on ainakin omaan nenääni tosi miellyttävä pehmeä vaniljainen. Ei ainakaan pilaantunut tuoksu :D

   Tässä tapauksessa nuo tähdet ainesosien perässä viittaavat esim. luonnonmukaisuuteen ja luomuun, eli ei mitään "hämärää" :D :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)