tiistai 13. joulukuuta 2016

Huumaavaan sitruksinen tuoksu
L'Occitanen miehille suunnatusta Cedrat-sarjasta olenkin jo kirjoitellut aiemmin. Cedrat-sarjan tuoksu ihastutti silloin, ja niin se ihastuttaa edelleenkin. Olin aika innoissani, kun sain yllätyslähetyksen L'Occitanelta, joka sisälsi L'Homme Cologne Cedrat eau de toiletten.Tuoksun ulkomuoto on tyylikkään pelkistetty. Teräksisen harmaa pullo, ilman mitään sen suurempia krumeluureja.


L'Homme Cologne Cedrat on selkeän sitruksinen tuoksu. Puhdas ja raikas. Alkutuoksun muodostavat sukaattisitruunankuori ja minttu. Omaan nenääni sukaattisitruuna on tässä selkesti dominoiva, sillä minttua en meinaa tässä havaita.

Sydäntuoksu rakentuu orvokinlehdistä ja laventelista. Mustapippuri, rosépippuri ja inkivääri antavat tuoksulle lisää kirpeyttä. Pohjatuoksussa vaikuttavat seetri ja myski.

L'Homme Cologne Cedrat on ehdottomasti raikkaiden tuoksujen ystäville. Tuoksuna tämä on ollut mukavan mieltä piristävä varsinkin nyt pimeänä vuoden aikana. Kirpeä sitrustuoksu on iholla keveä, eikä kovin voimakas, enemmänkin läpikuultava. Omaan makuuni tämä on nappivalinta päiväkäyttöön, mutta miksei tämä iltakäytössäkin menisi. 58€/ 75ml.6 kommenttia:

 1. Ostin tätä poikaystävälleni syntymäpäivälahjaksi ja tämä on mielestäni aivan loistava! Tuoksu on nimenomaan mahtava piriste tähän vuodenaikaan. -Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä. Todella hyvä tuoksu, joka samalla piristää mieltä :)

   Poista
 2. On kyllä style pullo :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)