perjantai 21. lokakuuta 2016

Tyvikasvun piilotustaKuinka moni on tuskaillut joskus tyvikasvun vuoksi? Varmaan jokainen, joka on joskus hiuksiansa värjännyt. Probleeman voi tietenkin ratkaista värjäämällä tyvikasvun säännöllisesti pois, mutta on olemassa myös toisenlainen vaihtoehto jos ei kerkeä tai halua värjätä. Color Wow Root Cover Up tarjoaa tällaisen pikaratkaisun.


Color Wow Root Cover Up on öljypohjainen mineraalipuuteri, joka lupaa peittää tyvikasvun täydellisesti hetkessä. Sävyjä on tarjolla useita vaaleasta mustaan. Color Wowia voi käyttää kuiviin hiuksiin tai muotoiltuihin hiuksiin.Tyylikään mustan boxin sisuksista löytyy tyvikasvun peittävä puuteri sekä näppärä kaksipäinen sivellin. Pakkaus on varustettu myös peilillä.


Sivellin on kaksipäinen.
Kun sain tämän käteeni, reaktio oli vahva "hmm". Mielenkiintoinen tuote. Testailin tätä hieman pidempään ja lopputuomioni on, että tämä on oikeasti tosi hyvä tuote. Vaikka itselläni ei olekaan juuri nyt mitään tyvikasvua mitä peittää, pystyin tämän silti toteamaan toimivaksi tuotteeksi. Kokeilin nimittäin tällä peittää hiuksissani olevia vaaleita osioita.

Color Wowissa on todella paljon pigmenttiä ja annostelun kanssa kannattaa olla tarkka. Hyvin kevyellä sipaisulla saa jo tarpeeksi tuotetta siveltimeen, jolla saa tehokkasta peittokykyä. Color Wow lupaa olla sotkematon ja tuon voin allekirjoittaa. Käyttö on helppoa eikä se varise iholle. Lopputulos näyttää ja tuntuu tosi luonnolliselta, ei mitään tahmailuja tai muutakaan ikävää ilmiötä havaittavissa.
Color Wow on myös vedenkestävä, joten sen luvataan kestävän sateen ja jopa uimisen. Näppärä pikatuote siis pysyy jämäkästi hiuksissa shampoopesuun asti. Tällä voi myös kätevästi peittää harmaita hiuksia. Tämän luvataan riittävän 3 kuukaudeksi normaalikäytössä. Mitä ikinä se normaalikäyttö tarkoittaakaan :) Itse testasin tummanruskeaa sävyä hiuksiini.


Oikean puolimmaisessa kuvassa olen siis käyttänyt Color Wowia vasemmalla puolella päätä peittämään vaaleita raitoja. Tulos näyttää erittäin luonnolliselta.

Sanomattakin selvää, että tuskin kukaan jaksaa päivittäin peittää tällä tyvikasvuaan, mutta tämä on loistava hätäratkaisu. Silloin kun ei ole aikaa värjätä tyvikasvuaan piiloon, tällä voi pikaisesti feikata hiukset tyvikasvuttomaksi. Color Wowia saa esimerkiksi sokoksilta ja hintaa tällä on 39,90€.

Tuote on pr-näyte.


Onko Color Wow tuttu tuote? Kiinnostaako tämän tyyppiset tuotteet?

4 kommenttia:

 1. En ole käyttänyt ko. tuotetta, mutta olen kyllä miettinyt, että pitäiskö kokeilla. Vanhan emännän harmaat juurihaivenet sais piilotettua kätevästi kotosalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä oli kyllä nopea ja helppokäyttöinen tuote. Vähän pelotti ensin, että variseeko otsalle päivän mittaan, mutta kyllä se pysyi siellä missä pitikin :)

   Poista
 2. Mulle tollanen. Oi§ aivan mahtava. T siskosi 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D No voi dääm ku ei löydy, muutakuin luonnolliset sävyt ;)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)