torstai 13. lokakuuta 2016

Ilmiö nimeltä Tangle Teezer
Kuvassa oleva härveli on nimeltään Tangle Teezer. Jos tuota nimeä ei ole koskaan kuullutkaan, ei se paljoa avaa aihetta. Mutta tämä on siis hiusharja. Eikä ilmeisestikkään mikään random hiusharja jos keksijästä tuli miljonääri.

Tangle Teezer ei ole itseäni koskaan erityisemmin kiinnostanut. Jos rehellisiä ollaan, en edes tiennyt varmaksi mikä se on. Tiesin vain sen, että keksijä kävi tämän ideansa esittelemässä brittien Leijonan luola- ohjelmassa. Leijonat eivät kuitenkaan uskoneet tähän ihmeitä tekevään hiusharjaan ja diiliä ei tullut. Voe voe, kun leijonat tekivät aikamoisen virhearvion. Tosiaan tämän keksijästä Shaun Pulfreysta tuli sittemmin miljonääri, sillä Tangle Teezeristä tuli iso menestys.
Tangle Teezerin idea on selvittää hiukset takuista vähäisemmillä vahingoilla verrattuna tavalliseen harjaan. Toisin sanoen Tangle Teezer lupaa venyttää hiusta vähemmän ja näin ollen vähentää katkenneiden hiusten määrää. Ennen Tangle Teezerin testaamista halusin ihan mielenkiinnosta kysyä mielipiteitä tästä harjasta facebookissa. Vain muutamat olivat sitä mieltä, että turha kapistus. Enemmistö vannoi tämän nimeen. Kuulemma paljon parempi kuin normiharja. Tässä vaiheessa alkoikin kovasti kiinnostaa mikä on tämän hiushärvelin mullistava salaisuus.Tangle Teezerissä tavallaan yhdistyy sekä kampa, että harja. Piikit ovat kahden pituisia. Harjan salaisuus saattaa olla osittain eripituisien piikkien syytä, mutta harjan hellävaraiseen tehoon vaikuttaa myös piikkien erityinen joustavuus. Shaun kehitteli tätä melko yksinkertaista ideaa kokonaiset 3 vuotta. Kyllähän tämän täytyy toimia jos tätä on myyty maailmalla miljoonia?Pidän usein hiuksiani pikkunutturalla. Nutturan avaamisen jälkeen hiukset ovat helposti hieman takkuiset, muutoin hiuslaatuni ei ole helposti taakkuuntuvaa sorttia. Mä itse vaakutuin Tangle Teezerin toimivuudesta jo ensimmäisellä käyttökerralla. Harja on hämmentävän hellä hiuksille.
Kun vertailin tätä käytössä tavalliseen harjaan, mulla hiuksia katkennut juuri ollenkaan. Ehkä yksi tai kaksi hiusta katkesi harjatessa. Tavallisella harjalla irtoaa selkeästi runsaammin, puhumattakaan siitä, että tavallisella harjalla takkujen selvittäminen ei tunnu kovin kivalta :D  Tangle Teezeriä voi käyttää myös parranhoidossa. Itselläni ei ole partaa niin paljon, että olisin voinut testata, mutta miksei tämä parrassakin toimisi. Teezereitä on saatavilla vaikka minkä värisiä ja niitä voi tutkailla täällä. Hinnat vaihtelevat näillä aikalailla 10-20€ välillä ja näitä saa verkkokaupoista ja hyvin varustetuista tavarataloista.

Tuote on saatu pr-näytteenä.Minusta tuli Tangle Teezer- fani. Onko muita jotka fanittavat tätä hiusharjaa? Mullistiko tämä hiusten harjaamisen?

19 kommenttia:

 1. En ole kokeillut Tangle Teezeriä. Olen vastarannan kiiski, enkä usko tällaisiin hiusharjoihin, siitä huolimatta, etten ole sitä edes kokeillut;) Tukan kampaaminen tai harjaaminen ei ole tuottanut koskaan mitään ongelmia, eikä tukkakaan mene juuri koskaan takkuun. Mutta saatan pyörtää sanani ja joskus kokeilla Tangle Teezeriä:)
  Aurinkoista viikonvaihdetta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itsekin erittäin epäluuloinen tätä harjaa kohtaan aluksi. Mutta pakkohan se oli todeta toimivaksi, kun kokeilin. Jos ei kärsi takkuuntuvista hiuksista, niin tämä tuskin antaa mitään suuria elämyksiä :D Rentoa viikonloppua sullekin :)

   Poista
 2. Kyllä se Tangle Teezer vain toimii paremmin kuin tavallinen hiusharja. Nykyään käytössä on kyllä ollut enemmän Tangle Angel, koska tykkään siitä että siinä on varsi kuten normiharjassa. :) Tangle Teezerin matkakoko taas kulkee treenikassin mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, selkeä ero tavalliseen hiusharjaan :)

   Poista
 3. Blogissani on sulle tunnustus :) <3 laitathan hyvän kiertoon omassasi <3

  VastaaPoista
 4. Ei kyllä mullistanut mun maailmaa, toimii kyllä hyvin vaikka selvittämään hiukset heti pesun jälkeen. Mutta se johtuu siitä, että olin jo ennen tämän kokeilua löytänyt sen täydellisen harjan (Mason & Pearson), niin aika vaikea sitten enää muiden sitä päihittää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mason & Pearson on täysin tuntematon mulle. Noh, hiusharjojen maailma ei ehkä ole niin lähellä sydäntä mulla :D

   Poista
 5. Tangle Teezer on mulle ehdoton löytö, jota ilman en pärjäisi. Ostin myös poikaystävälle omansa, ja hänkin tykkää. I love me-messuilla olisi myynnissä varrellinen TT, joten se houkuttaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on sanonut, että ei voisi elää ilman Tangle Teezeriä :D

   Poista
 6. Mulla on semmoinen muutaman euron kopio, joka on toiminut ihan kiitettävästi. Alkuperäistä en ole vielä testannut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen törmännyt jossain noihin kopioihin. Olisi toisaalta mielenkiintoista tehdä vertailua tämän originaalin ja halvempien kopioiden välillä, että onko niissä minkälaisia eroja...

   Poista
 7. Instan kautta bongasin tänne! Kiitos vaan sinun :D

  Mutta tämä harja tunnetaan meillä "se mitä äiti vihaa"-harjana :D omat hiukset luonnonkiharat ja minusta tämän kanssa saa raaaaastaaa ja raaaastaaa ja ikinä ei tule valmista! Mutta pitääkin ottaa nyt ihan kunnon testiin kun hiuksia tuntuu lähtevän kamalasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan :D Oon aina silloin tällöin käynyt lukemassa sun blogia, harrastan itsekin DIY-juttuja :)

   Vai raastamiseksi menee :D Tämä on jännä kyllä miten Teezeri jakaa mielipiteitä. Blogin fb-sivuillakin tuli vähän murmutusta, ettei nyt niin mullistava harja olisi :D

   Poista
 8. Haluaisin joskus kokeilla tätä harjaa.

  VastaaPoista
 9. Sama kokemus kuin tuossa yllä, paksuihin luonnonkiharoihin hiuksiin ei pure niin hyvin kuin voisi. En tiedä auttaisiko pidemmät piikit, nyt kun tuntuu selvittävän vain päällimmäiset hiukset. Miehen mielestä taas paras harja/kampa, mitä käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskollani on tosi paksu luonnonkihara hius, ja hän kehui kovasti Tangle Teezeriä. Tosin sitä luonnonkiharaa hiuslaatuakin on monenlaista, että ei varmaan kaikkiin toimi samalla tavalla :/

   Poista
 10. TT löytyy minulta kylpyhuoneesta, vedän sillä hiukset läpi samalla kun hoitoaine vaikuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän sanotaan, että hoitoaineen kampaaminen hiuksiin antaa paremman lopputuloksen :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)