maanantai 3. lokakuuta 2016

Helpotusta kiristelevälle iholleMiltä kuulostaa iholle sumutettava kosteus? Apteekeista tuttu ACO on tuonut markkinoille Rescue Mist- suihkeen.Rescue Mist- suihke lupaa "Antaa välitöntä kosteutta ja helpotusta kosteusköyhälle iholle, sekä suojata ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan C-vitamiinin avulla. Voi käyttää myös meikin päällä."

Ne joille tämäntyppiset tuotteet eivät ole tuttuja, niin täytyy korostaa, että tämä ei siis ole spray vaan mist. Näillä on ero. Rescue Mist ei kastele naamaa läpimäräksi, kuten vaikka kampaajien  vesisuihkepullot tekevät. Rescue Mist suihkauttaa suuttimesta hämmästyttävän hienojakoisen sumupilven. Kyllä, kuin sumua. Sumu/usva onkin suora käännös englanninkielisestä mist-sanasta.

Suutin ei kastele, mutta kosteuttaa :)


Rescue Mistissä on tosi mieto tuoksu, joka tuo itselläni lähinnä mieleen puhtaan pyykin tuoksun.
Sumutteesta löytyy hyvät kosteutta sitovat humektantit (propanediol, sodium PCA ja sodium lactate) sekä ihoa rauhoittavat pantenoli ja allantoiini. Miten suihke toimii käytännössä?


Itselläni toimii tosi hyvin. Vähän jopa yllätyin tämän tehoista. Odotin tältä ehkä jotain samantyyppistä tuntua, kuin suihkutettavalta kasvovedeltä. Mutta tässä tuntuisi olevan tehoja paljon enemmän.  Kokeilin tällä korvata kasvoveden ja toimii. Kokeilin myös suihkautella kosteusvoiteen päälle ja toimii se myös niinkin. Tämä on tosi näppärä. Tällä voi sumutella silloin kun siltä tuntuu.

Tällaisesta tuotteesta hyötyy ilman muuta kaikki ihotyypit jos tykkää ihollensa extra-hoivaa antaa. Mutta näkisin tämän erityisen toimivana sellaisella ihotyypillä, jota alkaa helposti kiristellä päivän aikana. Itse kärsin kiristelevästä ihosta lähinnä talvisin. Kovat pakkaset yhdistettynä sähköpattereihin, ai että mikä yhdistelmä. Tuohon kun vielä ynnää kuivattavan vesipesun, niin kyllä mulla ainakin kiristelee ja kutittaa ihoa.  Rescue Mististä voi siis olla paljonkin apua erityisesti kiristelevällä päivän aikana kuivuvalla iholla.  N. 10€/ 75ml.

Pr-näyte.Onko kosteussuihkeet tuttuja?

12 kommenttia:

 1. Mulle kosteussuihkeet on ihan uusi juttu. Onko näitä ollut jo kauemminkin markkinoilla? Jos on, niin ovat menneet multa ohi, mikä ei ole kyllä ihan tavatonta;)
  Varsinkin talvella on edessä taas ihonkiristelysesonki, joten ei hullumpi tuote siinä mielessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun käsitykseni mukaan kosteussuihkeita on ollut ainakin Suomen markkinoilla jo parisen vuotta ainakin. Mun mielenkiinto ei tähän tuoteryhmään ole oikein koskaan tarrautunut. Jotenkin ajatellut, että ainakin mulle turhia tuotteita. Ja kuinka väärässä olinkaan :D

   Poista
 2. Mahtavaa, että Acollekin on tullut tällainen, multa mennyt ihan ohi. :)

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään näistä tämäntyyppisistä suihkittavista tuotteista.
  Säilytän niitä jääkaapissa ja suihkin kasvoille aamuisin kasvopesun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jääkaappisäilytys tuokin lisävirkistystä tuotteeseen, hyvä idea :)

   Poista
 4. Tää on muuten ihan huippu! Tykkään tuosta sumusta tosi paljon, ei tärvele meikkiä :D Ja hintakin on erittäin kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös :) Tuo sumu on kyllä sen verran hienojakoista, että ei sillä ihan helpolla pitäisi onnistua meikkiä tärvelemään :D

   Poista
 5. Ihastuin myös tähän kovasti jo ensi "suihkauksella" :) Sumu on todellakin hienojakoista sekä pehmeää ja tuntuu miellyttävältä kasvoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös tykästyin jo heti ekalla käyttökerralla :)

   Poista
 6. Ihan vieras tuoteryhmä, ikinä kuullutkaan :D Onko tuollainen kuinka riittoisan oloinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävänkin riittoisan oloinen, johtuen pitkälti tuosta erityisen hienojakoisesta sumutteesta. Pieni määrä kosteusuihketta leviää isommalle alueelle, eikä roiski isoja pisaroita sinne tänne.
   Toki tämäkin loppuu ennen aikojaan jos aamusta iltaan sumuttelee taukoamatta :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)