keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Liian hoitavaa?Onko teillä käynyt koskaan niin, että ihonhoitotuote on mahdollisesti osoittautunut liian hoitavaksi?
Luulenpa, että kohdallani on nyt käynyt niin. Mulle on ihan tuttu juttu, jos kohdalle on osunut kosteusvoide, joka on saanut naaman kukkimaan. Mutta nyt on kyseessä silmänympärysvoide. Silmänympärysvoide, joka on ladattu täyteen anti-age ainesosia.


Pikkunäppyä pukkaa :/Useinhan sanotaan, että iho saattaa reagoida negatiivisesti jos anti-agetuotteita käytetään liian nuorelle iholle. Epäilen kyseessä olevan tällainen reaktio, vaikken nyt kovin nuori enää olekaan.pHformula E.Y.E. Recovery on nyt mulla kolmatta kertaa testattavana. Kahdella viime kerralla voiteen käyttö johti aina punoittaviin pikkunäppylöihin sy-ihon ja poskien ihon välimaastossa.
E.Y.E. Recoveryn testailusta en halunnut hevin luopua, sillä voide on erityisen kiinnostava ainesosiensa puolesta. Peptideistä olenkin maininnut blogissa aiemmin ja niistä on kovasti ollut monissa paikoissa juttua. Niitä tästä voiteesta löytyy useampaakin ja inciä katsomalla voi huomata niiden olevan melko korkealla listalla. Vakuuttavaa. pHformulan ideana on uudelleen pinnoittaa ihoa näiden peptidiyhdisteiden avulla. Peptidit ovat lyhykäisyydessään erilaisten aminohappojen yhdistelmiä.

Merkitsin peptidit incilistassa punaisella alleviivauksella.

Vaikka iho tuntuu reagoivan E.Y.E. Recoveryyn hieman oikutellen, olen huomannut, että iholla tapahtuu jotain muutakin. Sy-alueen iho selkeästi napakoituu ja näyttää kirkkaammalta. Yleensä ottaen voiteen käyttö tuntuu kohentavan ihon tekstuuria. Siinä se syy, miksi palaan aina käyttämään tätä uudelleen. Vaikuttaa nimittäin todella tehokkaalta. Peptideille on kovasti näytetty vihreää valoa ja mm. Paula Begoun antaa näille myös siunauksensa :D 


pHformulan koostumus on  kevyen geelimäistä joka jättää mukavan pinnan. Tuoksua ei juurikaan havaittavissa.


Nyt kolmannella kerralla ihoni on ottanu pHformulan paremmin vastaan ja vain pari pikkunäppyä on ilmestynyt. Jatkan käyttöä ehkä pieniä taukoja pidellen, mutta käytän ehdottomasti loppuun. pHformulan muutkin tuotteet alkoi kiinnostaa hurjasti. pHformulan viralliset sivut näkee täältä ja suomalaiset fb-sivut täältä. pHformulan fb-sivuilta näkee listan kauneushoitoloista, joista tuotteita on saatavilla. Oletteko tutustuneet pHformulaan tai oletteko kiinnostuneita?


Ja liian vähän hoitavaa... 
Seerumirintamalla olen testaillut ranskan suosituimpiin brändeihin kuuluvaa Guinotia. Serum Bioxygene on mun ensikosketus brändin tuotteisiin.Noh, ensikosketus oli todella laimea ja ei vakuuttanut oikeastaan yhtään.  Inci on mun makuun kovin tylsä. Alkupäästä ei löydy mitään mielenkiintoisia ainesosia, jotka herättäisi mun mielenkiinnon. Hyaluronihappo on ihan jonon perässä. Koostumus on ehkä hieman epä-seerumimaista. Tällä tarkoitan koostumuksen olevan poikkeuksellisen paksua, ainakin verrattuna aiemmin käytössäni olleisiin seerumeihin. Tuoksu on selkeästi saippuamainen, joskaan nyt ei paha.

Seerumi hulahtaa ihoon valonnopeudella, jättäen kuivan pinnan. Tässä se mun kokema laimeus sitten korostuikin. Seerumin kosteustehot eivät alkuunkaan riitä mun ihon tarpeisiin. Ihon pinta tosiaan jää ihan kuivaksi ja tuntuu, kuin mitään ei olisi laittanutkaan. Serum Bioxygene sopinee parhaiten rasvoittuvalle iholle, jota ei pahemmin pintakuivuus vaivaa. Jos Guinot kiinnostaa, sitä saa kauneushoitoloista ja jälleenmyyjät löytyy täältä. Onko Guinot tuttu merkki? Oletteko löytäneet Guinotilta hyviä tuotteita? 


Tuotteet pr-näytteitä.

4 kommenttia:

 1. pHFormulasta olen lukenut, mutta en käyttänyt. Merkillä on vissiin joku retinol-seerumi, jos muistan oikein. Ajattelin sen joskus etsiä käsiini, jahka seerumivarastoni ylituotanto on aisoissa.

  Guinota en myöskään ole käyttänyt, mutta tiedän kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pHformula kyllä jäi kovasti kiinnostamaan. Kovasti kiinnostaisi sarjan muutkin tuotteet, josko olisivat yhtä tehokkaita :)

   Poista
  2. Nyt muistin mistä pHformula on jäänyt mieleen. Jonnan blogissa on ollut juttua:
   http://keyword-love.blogspot.fi/search/label/phformula

   Poista
  3. Päädyinkin tänään Jonnan blogiin postauksen jälkeen, kun googlasin tästä aiheesta :D
   Jonna oli kattavasti kirjottanut aiheesta ^_^

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)