perjantai 16. syyskuuta 2016

Boosterit ihonhoitoon by ClarinsClarinsilta on tullut tällaisia värikkäitä mielenkiintoisuuksia. Värikkäät putelit ovat tehotiivisteitä ja niitä on 3 erilaista ihon eri tarpeisiin.  Ajattelin ensin näiden olevan seeruminkaltaisia tuotteita, jotka levitetään iholle, ennen varsinaista hoitotuotetta. Mutta näin ei ollutkaan.Näitä onkin tarkoitus käyttää muutama tippa sekoitettuna voiteeseen. Tehotiivisteen alapuolella on pehmeä pohja, josta painamalla voi annostella tuotetta kämmenen pohjalle 3-5 tippaa voiteen sekaan. Näillä voi muuten boostata myös kasvonaamion! Riippuen oman ihon sen hetkisestä kunnosta, tehotiivisteitä voi käyttää joko kertaluontoisesti tai esim. viikon tai kuukauden kuureina.  Tehotiivisteitä on siis tarjolla 3 erilaista Energy, Repair ja Detox.


Booster Energy lupaa virkistää ja kirkastaa väsynyttä ihoa, sekä vähentää väsymyksen merkkejä. Tämä on suunnattu mm. hektistä elämää eläville, sekä hauskasti "väsyneille vanhemmille" :) 1 viikon käytön jälkeen tuote lupaa hehkuvampaa  ihoa, ja 4 viikon käytön jälkeen levänneitä kasvonpiirteitä. Booster Energyn, kuten kahden muunkin tehotiivisteen inci on simppeli. Propyleeni- ja butyleeniglykoli toimivat humektantteina, joiden lisäksi tässä on vehnäproteiinia ja ginseng-uutetta. Incistä löytyy myös acetyl tetrapeptide-2 jolla on tulehdusta lievittävä vaikutus, samalla kun se on ihoa hoitava ainesosa. Booster Energyn koostumus on kevyt ja vesimäinen.Booster Repair Nimensä mukaisesti lupaa korjata vaurioitunutta ihoa, rauhoittaa ihon punoitusta ja vähentää karheutta ja kiristävää tunnetta iholla. Booster Repair lupaa ihon epidermiksen vahvistuvan 113 % käytön myötä. Incistä löytyy ihoa rauhoittavia pantenolia, allantoiinia, mimosa-uutetta sekä kiinalaisesta lääketieteestä tuttua rohtosammakonputkea. Booster Repairin koostumus poikkeaa selkeästi kahdesta muusta boosterista. Repair on selkeästi paksumpaa koostumukseltansa, jopa öljymäistä. Tässä onkin glyseriini incissä ensimmäisenä, joka tekee koostumuksesta täyteläisen.
Itselläni on nyt käytössä tämä Repair, sillä tätä suositellaan myös esim. auringonpolttamalle iholle, eli tää on just mun juttu nyt :) Repair on loistava myös esim happohoitojen jälkeen, eli aina kun iho kaipaa "korjausta".Booster Detox on suunnattu erityisesti harmaalle ja elottoman näköiselle iholle. Booster Detoxia suositellaan esim. iholle, joka altistuu runsaasti ilmansaasteille tai tupakoinnille. Boosterin sisältämä vihreän kahvin- uute lupaa kirkastaa, virkistää ja poistaa kuona-aineita ihosta. Tässä on lisäksi kaurauutetta ja hyaluronihappoa. Booster Detoxin koostumus on hyvin samanlainen kuin Booster Energyn, kevyt ja vesimäinen.

Repairin koostumus on selkeästi paksumpi, verrattuna Detoxiin ja Energyyn jotka ovat koostumuksiltaan samantyyppisiä.


Clarinsin Booster- tehotiivisteet tulevat 15ml tippapullossa ja suositushinta on 39€.

Tuotteet saatu PR-näytteinä.


Kuuluvatko tehotiivisteet teidän ihonhoitoon?


6 kommenttia:

  1. Nämä kuullostavat todella mielenkiintoisilta :)

    VastaaPoista
  2. Musta nää on tosi ihana idea! Itsellä odottelee tuossa juuri käyttöönottoa. :)

    VastaaPoista
  3. Miksi ne tekee koko ajan uusia kivoja tuotteita? Jos tällainen peli ei kohta lopu, niin sitten sen on jatkuttava. Ugh.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)