lauantai 3. syyskuuta 2016

Atelier des Délices Homme- Luonnonkosmetiikkaa miehille

Vaihteeksi juttua kosmetiikasta, joka on suunnattu miehille. Atelier des Délices Homme on ranskalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Atelier des Délice Hommen koko tuoteperheeseen voi tutustua täällä. Sain maahantuojalta testiin kaksi erilaista kosteusvoidetta. Toinen ihastutti ja paljon, toinen ei niinkään...

Tosi kevyen tuntuinen voide, joka hulahtaa ihoon samantien. Aika maltilliset kosteustehot, jotka ei varmasti riitä kuivemmalle iholle. Voide onkin suunnattu rasvoittuvalle ihotyypille. Tälläinen oivariini-naama testaa mattavoiteet ihan mielellään :) Ja siis tämähän ihastutti ja lujaa. Tuotetuntu on kaikin tavoin miellyttävä iholla, mutta kyllä tämä ansaitsee erityiskehuja hyvin mattana pitävän efektinsä vuoksi. Omalla ihollani tämä toimii tosi hyvin. Ihan selkeästi menee Top5- listalle parhaissa mattavoiteissa. Tuoksu on tässä aika mieto, sellainen savimainen ja maanläheinen. Ja koska tässä ei ole mitään megamiehekästä tuoksua, niin naisillekin tämä toimii varmasti yhtälailla :)

Inci vaikuttaa oikeinhyvältä mun silmään. Heti veden jälkeen tulee aloe vera ja glyseriini. Incistä huomaa heti, että kyseessä todella kevyt voide koostumukseltaan. Tämä on kuitenkin samalla hoitava, mukana on kasviöljyjä mm. jojobasta ja aprikoosista.  Piioksidi (silica) vastaa omalta osaltaan matta-efektistä. Tämä oli oikein hyvä. Kokeilemisen arvoinen tuote kaikille rasvanassuille.


Tämä olikin sitten jotain ihan muuta kuin luulin. "Päivettävä" sanasta voisi luulla, että kyseessä on itseruskettava tuote, mutta kyseessä ei ole nyt sellainen. Voide on ihan valkoista, mutta seassa on pieniä rakeita, jotka iholle hierottaessa rikkoutuvat ja vapauttavat väriä. Olen kerran aikasemmin törmännyt samantyyppiseen tuotteeseen Avonilta. Itse kyllä koin tämän suurimmaksi kompastuskiveksi sen, että tämä vapauttaa sitä väriä ihan liikaa. Lopputuloksena mulla oli ihan oranssi naama, jossa oli selkeästi rajat näkyvissä. Ei siis herättänyt mitään ihastuksia tämä tuote. 


Tämän tuotetuntu on iholla hyvin samantyyppinen Matifioivan kosteusvoiteen kanssa. Tuoksussakaan en huomaa juurikaan eroa. Tämä on suunnattu kaikille ihotyypeille ja incissä on runsaammin kasviöljyjä mm. seesami-, kamelina- ja avokadoöljyjä. Kivan tuntuinen iholla, mutta antaa siis väriä vähän liikaa. En näe tämän toimivan suomalaisella lakananvalkealla iholla.
Kaikki jälleenmyyjät löytyy täältä.Tuubitoleranssi hiljenee nyt hetkeksi, sillä tämä lähtee lomalle Kreikkaan :) Voihan olla, että sielläkin alkaa sormia syyhyttää ja pitää päästä kirjoittamaan, mutta ainakin yritän vain nollata pääni ja rentoutua. Hei hei siis hetkeksi :)

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele :)