lauantai 27. elokuuta 2016

Muutaman euron peitevoide joka on HYVÄ


Tästäkin on pitänyt kirjoittaa jo ajat sitten, mutta luonnoksena roikkunut, niinkuin moni muukin juttu :D Sainpas silti vihdoin tämänkin työn alle :)

En nyt kuolemaksenikaan muista, millä blogilla bongasin tämän hehkutetun peitevoiteen. Se oli halpa ja sillä oli peittokykyä. Tuli heti sellanen fiilis, että sitä pitää siis kokeilla ja jos se on oikeasti hyvä, siitä pitää postata.
L.A Girl Pro Concealer on peitevoiteen nimi. Niin siis vaikka nimi on mitä on, niin voi miehetkin tällä peittää näppyjä ja muuta, mitä nyt haluaakaan peittää :) Peitevoide on ihan naurettavan halpa. Voi saada myyjästä riippuen parhaimmillaan noin 3 eurolla ebaysta! Tuubissa on tavaraa 15ml.Tuubin päässä on sivellin, johon voi annostella tuotetta. Mun mielestä tälläinen sivellinratkaisu ei oo mistää kotosin. Ei millään näe paljonko sitä ainetta on siellä ja aina sitä tulee liikaa ja koko touhu menee sotkemiseksi. Minä siis leikkasin sen pois :D


Otin kokeiluun sävyn Creamy Beige. Luulin aluksi, että se oli ihan nappi, mutta ei sitten ollutkaan ihan täydellinen. Näitä sävyjähän on saatavilla ihan kunnolla. Halusin kokeilla tämän peittotehoja tummiin silmänalusiin. Ja onhan tämä hyvä.


Näpystä jäänyt punainen jälki peittyi täydellisesti.
Molemmissa kuvissa vasemmalla puhdas iho ja oikealla peitevoide silmän alla.
Peitevoiteessa on pigmenttiä tosi tuhdisti. Samaisesta syystä tämän häivyttämisessä tulee olla tarkka, ettei rajoja jää näkyviin. Varsinkin alempien kuvien luonnonvalaistus paljastaa selkeästi, että ostamani sävy on liian tumma ja liian oranssikin. Muuten kyllä tälle täytyy antaa iso peukku peittokykynsä puolesta. Omalla kohdallani peittaria ei tarvinnut kerrostaa, eikä sitä kyllä kannatakkaan. Runsaasti käytettynä tulos alkaa näyttää tosi laastimaiselta. Tekisi mieli testata vielä vaaleampi sävy, josko se istuisi täydellisesti. Tällä saa punoittavat näpytkin piiloon ihan leikiten. Tämän saa työstettyä iholle hyvin, eikä se jämähdä heti kuivaksi kököksi yhteen kohtaan.


Sävyjä on tarjolla oikeasti tosi paljon.Edit. Tätä saa myös AliExpressiltä postikuluineen alle 2 euron!


Onko tuttu peitevoide?

12 kommenttia:

 1. L.A. Girl Pro Conceal on minun suosikkipeiteaine. Bongasin sen parisen vuotta sitten Youtube-suosikkini Shaaanxon videoilta, ja siitä se ihastus sitten lähti. Tykkään L.A, Girl Pro Concealen peittävyydestä, levittyvyydestä ja edullisesta hinnasta. Sävyjä on mistä valita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peittävyys on kyllä ihan parhaimmasta päästä tällä :) Ja niin huokea hinta!

   Poista
 2. Tämä kuuluu myös omiin suosikkeihini :)

  VastaaPoista
 3. Tätä pitää ehdottomasti joskus tsekata :) Itse olen aika arka tilaamaan kosmetiikkaa Ebayn kautta ja Aliexpressiin en ole edes tutustunut :D joten piti tsekata löytyykö tutuista paikoistakin; BeautyBay 6€ ja suomalainen Pastelbeauty 5,99€ - pitääkin katsoa jos laittaisi jälkimmäisestä tässä joskus tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tätä saakin suomalaisesta nettikaupasta... Ei ollenkaan pahan hintainen sielläkään :)

   Poista
 4. Tämä on mun "peitevoiteita, joita täytyy vielä joskus testata" -listalla. :D

  VastaaPoista
 5. Sitä haastetta olis ny tyrkyllä tuolla mun tontilla :D

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa ihan mahtavalta! Täytyy ehdottomasti testata joskus ja katsoa, voittaako toi oman NARSIn peiteainesuosikkini :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin juuri tilaukseen vaaleamman sävyn ja toivon, et se ois just nappivalinta. Sitten voi julistaa sen ihan viimesen tuomion tälle peittarille :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)