perjantai 8. huhtikuuta 2016

Jalkavoiteiden Kärkikastia

Kirjoitin tuossa jonkin aikaa sitten postauksen Oriflamen jalkavoiteesta, jota ylistin jalkavoiteiden parhaimmistoksi. Sitähän se on vieläkin, mutta nyt täytyy hehkuttaa tästä kärkisijan varastajasta.
Sain blogin kautta testiin paljon kehuttuja Exuviancen tuotteita. Exuviancen jutuista oli tarkoitus kirjoittaa ihan oma postaus, mutta sarjalta löytyi niin käsittämättömän hyvä jalkavoide, että pitää kirjoittaa siitä teille nyt heti.


Exuviancen Heel & Elbow Dry Skin Repair voide tulee 100g tuubissa. Kuten aina, syynään ensimmäisenä incilistan läpi ja arvioin sen perusteella tuotetta. Ekat fiilikset oli vähän pettyneet. Incin alkupäästä löytyy propyleeniglykolia, vaseliinia ja mineraaliöljyä. Hyvin tavanomaiset petrokemiassa käytetyt ainesosat, joita löytyy paljon varsinkin halpojen voiteiden koostumuksista. Käytän kaikenlaista kosmetiikkaa, mutta luonnonkosmetiikan ainesosat vetoaa muhun enemmän.  Tuote kuitenkin kiinnosti kovasti sisältämiensä hedelmähappojen vuoksi. Niitä tästä tuotteesta löytyy paljon, ja ne on eduksi varsinkin kuivan ja karhean ihon hoidossa kuorivien vaikutustensa vuoksi.Alkufiilis incisisällöstä ei aiheuttanut hurmosreaktioita.Jalkavoide tulee tuubista ulos tahnamaisen paksuna.

Jalkavoide on koostumukseltaan hyvin paksua ja jämäkkää. Koostumuksen vuoksi epäilin heti, että voide on varmaan juuri sitä luokkaa, mitä saa hieroa tuntitolkulla ja iholle jää rasvainen fiilis. Olinkin väärässä. Vaikka voide onkin paksua, imeytyy se jopa yllättävän nopeasti ihoon. Iho tuntuma on ihan ok imeytymisen jälkeen. Tuntee, että voidetta on laitettu, mutta ei juurikaan mitään epämiellyttävän rasvaisia fiiliksiä.  Sukat voi hyvin vetää jalkaan, ilman ällöjä tunteita. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen tuli suihkussa jalkoja pestessä "jahas, mitäs mitäs?" fiilis. Kuiva ja karhea iho irtosi kevyesti jalkojen pohjista. Olin aika vakuuttunut jo tässä vaiheessa. Käyttöä on takana about viikko ja sen aikana jalkojen ihon ulkonäkö ja kunto on parantunut dramaattisesti. Tiedättekö sen tunteen, kun löytää toimivan tuotteen ja oikein odottaa että voi taas laittaa sitä iholle? Mulla on varmaan vastasyntyneenä viimeksi ollut näin pehmeät jalat :D Exuviancen jalkavoide olikin sitten todellinen yllättäjä ensivaikutelmien jälkeen.


Exuviancen jalkavoide on kuitenkin jalkavoiteiden sarjassa melko tyyristä. Hinta pyörii siinä 30 - 40€ välillä. Omalla kohdallani olen aina kokenut jostain syystä asian niin, että kasvojenhoitotuotteisiin voin panostaa isoja summia, mutta vartalonhoitotuotteisiin en. En tiedä oikeastaan mistä tämä ajatus tulee, mutta käsittääkseni tämä on aika yleistä kuluttajien kohdalla. Joskus olisin sanonut, että en varmasti osta näin kallista jalkarasvaa, enää en menisi vannomaan.  Exuviancen jalkavoide kyllä hoitaa homman kotiin. Tässä olisi varmasti potentiaalia varsinkin ongelmallisen kuivien jalkojen ja halkeilevien kantapäiden hoitoon.

Pähkinänkuoressa:

plussat
 • Tuotetuntu on iholla miellyttävä, ei niljakas tai rasvainen
 • Kuorii tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa
 • Tuote tehoaa jo lyhyessä ajassa
miinukset
 • Hinta on melko korkea

Exuviancen tuotteita myydän kauneushoitoloissa. Lisää tietoa Exuviancesta ja jälleenmyyjistä löytyy täältä
Onko teillä kokemuksia Exuviancen tuotteista?

2 kommenttia:

 1. Moi! Missä sun liity lukijaksi-nappula on? Tää on ihana blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, en oo tajunnu lisätä sellasta. Nyt pitäs näkyä tuolla oikees kulmas :D

   Poista

Kommentit piristävät aina :)