maanantai 28. maaliskuuta 2016

Rahkaa kookoksen ystäville


Eilen ruokaostoksilla huomasin ihan sattumalta uuden rahkamerkin, josta en aiemmin ollut kuullut.
Kylmäaltaassa oli tarjouksessa 2 purkkia 1 eurolla Lindahls merkkistä rahkaa. Rahkoihin olen kyllästynyt jo ajat sitten, mutta nyt oli otettava ostoskoriin. Ei niinkään tarjouksen vuoksi, vaan maun.  Maku oli siis kookos, ja armottomana kookos-fanina oli maistettava tätä :)
Kyseessä tyypillinen rasvaton "terveysrahka" vähäisellä hiilarilla. Hiilareitä tässä on muuten vain 3,1g/100g siis vähiten vastaantulleista.  En yleensä lämpeä rasvattomille rahkoille, sen "kurkkuun takertuvan" fiiliksen vuoksi. Lindahlsin rahkassa tätä fiilistä ei ollut havaittavissa ehkä niin voimakkaasti.  Kookoksen maku on mieto, omaan makuun saisi olla voimakkaampikin. Makean sijaan rahka taittaa mielestäni aavistuksen enemmän happamaan makuun.

Lindahlsin kookoksen makuinen rahka oli "ihan ok". Ei yllä ihanan Eilan kookosrahkan tasolle, mutta se ei olekaan terveysrahka :)  Lindahlsin rahka on ikävä kyllä makeutettu monien muiden rahkojen tapaan asesulfaami K:lla ja aspartaamilla. Koska markkinoille saadaan esim. stevialla makeutettu rahka?  Olen pistänyt merkille, että moni kuluttaja ei halua syödä synteettisesti makeutettuja rahkoja.Lindahls kookosrahkan ravintoarvot.


Lindahlsilta löytyy myös muista makuvaihtoehtoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)