perjantai 5. helmikuuta 2016

NaamioitumistaOon itse tosi laiska käyttämään kasvonaamioita. Syynä se, että musta tuntuu, että ne ei juuri koskaan tee iholle mitään näkyvää tulosta. Vuosien varrella on tullut kokeiltua monenmoista naamiota ja aina naamion pois pesun jälkeen fiilis on ollut "plääh" sen toivotun "wow!" sijaan. Silti kokeiltujen naamioiden joukosta on yksi säilynyt käytössä jo useamman vuoden. Toisen käyttöön jääneen naamion löysin viime vuonna. Nämä kaksi, näkyvän tuloksen tekevää naamiota esittelen tässä postauksessa.

Daiso Charcoal Peel-Off Mask tuli joskus vuosia sitten tilattua ulkomailta kokeiluun. Ja se kannatti!
Tämä oikeasti tekee iholle jotain. Yleensä välttelen peel-off (pois revittäviä) naamioita. Ne sisältävät yleensä polyvinyylialkoholia, joka ei tee kenenkänä iholle hyvää. Toiseksi olen kokenut, että varsinkin peel-off naamiot ei tee iholle mitään. Daison naamio siis poikkeus. Tämäkin sisältää polyvinyylialkoholia, mutta olen pitänyt tämän käytössä silti.
Daison naamio on väriltään mustaa, johtuen naamion sisältämästä hiilestä. Koostumukseltaan naamio on tahmeaa ja liisterimäistä. Naamiota levitetään ohut kerros iholle ja annetaan kuivua. Kannattaa varoa partaa, hiuksia ja kulmakarvoja! Tököttiä on hankala saada karvoituksesta irti :D
Vaikutusajan jälkeen naamio kuoritaan iholta irti, repäisemällä se.  Tämä naamio todella imaisee itseensä hurjasti mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa ja muuta töhnää. Naamion poistamisen jälkeen iho on aivan silminnähden paremman ja puhtaamman näköinen. Lisäksi naamio supistaa ihohuokosia paremmin kuin mikään kokeilemistani naamioista. Toivottavasti tämä pysyy markkinoilla. Daisonia ei Suomesta saa, mutta jos sitä silti haluaa kokeilla, sitä voi tilata esim täältä 

Naamio kustantaa ostopaikasta riippuen n. 4-5€.

Water, polyvinyl alcohol, alcohol, charcoal powder, magnesium aluminum silicate, microcrystalline cellulose, PEG-60 hydrogenated castor oil, methylparaben , cellulose gum, xanthan gum, butylparaben, disodium edta, fragrance, morus alba bark extract, coix lacryma jobi ma yuen seed extract
naamio


Kaikkihan tietää tämän merkin? Taisi olla kesä kun bongasin tämän viime vuonna kaupan hyllyssä.
Freeman Facial Polishing Mask vetosi muhun kivan näkösellä tuubilla. Olen tylsä ja tykkään harmaasta ja mustasta värinä :D Tuubia tutkiessa kiinnitin huomioni myös yläkulmassa olevaan punaiseen merkkiin, jossa kerrottiin tuotetteen olleen testivoittaja vuonna 2013. Juu, heikkoina hetkinä muhunkin tehoaa tehokas markkinointi. Siispä ostin tämän kokeiluun.Freemanin naamio on myöskin mustaa väriltään ja hiilipohjaista.  Seassa on myös sokeria runsaasti.
Koostumukseltaan siis rakeista ja helppo levittää iholle. Levityksen jälkeen naamio tuntuu lämpenevän kasvoilla joka tuo heti fiilistä, että nyt tapahtuu jotain. Vaikutusajan jälkeen kasvoja hierotaan muutama minuutti. Näin naamion sokerirakeet kuorivat kuollutta ihosolukkoa. Naamion pois huuhtelun jälkeen iho tuntuu aivan erikoisen sileältä ja pehmeältä. Tuntuu, että naamio on todellakin tehnyt jotain iholle. Tätä tulee varmaan ostettua vielä monesti. Freemanin naamioita on tarjolla montaa eri sorttia ja niitä saa hyvin varustetuista kaupoista n.5 euron hintaan.

Sucrose, Propylene Glycol, Carbon*, Kaolin, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract , Cocos Nucifera (Coconut) Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Maranta Arundinacea Root Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Nasturtium Officinale Extract, Aleurites Moluccana Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Carbomer, Fragrance (Parfum), Iron Oxide (Ci 17749)1.

Mikä on teidän lempparinaamio?


2 kommenttia:

  1. Freemanin naamiot ovat kyllä hyviä, isot tuubit, edullinen hinta :) Omia suokkareita myös. Toinen suosikkini on ehdottomasti Supermoodin Baby Face-naamio, joka on vertaansa vailla. Mulla on tulossa juttua siitä lähiaikoina blogiin.

    VastaaPoista
  2. Pitääpä tsekata toi Supermood. Ei haittais jos löytys kolmaskin kelpuutettava naamio :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)