torstai 11. tammikuuta 2024

The Ordinary - Rypyt pois 10€ tuotteella?

 Sisältää mainoslinkkejä.





Mulla on pitkä lista tuotteista joita haluaisin kokeilla ja lista kasvaa vuosittain. Tämän jutun tuotteesta kiinnostuin jo varmaan -öh- 3 vuotta sitten 😃 Asia aina unohtui, kunnes vihdoin viime vuoden lopulla asia muistui mieleen ja kävin hakemassa tuotteen Kicksistä. Kyseessä on The Ordinary - Argireline Solution 10.


The Ordinary kiinnosti kovasti jo silloin aikoinaan, kun brändi nousi isoon hypetykseen. Ja The Ordinaryn tuotteista useimmat ovatkin tehneet suuren vaikutuksen. Tuotteet ovat edullisia ja toimivia, koska niissä käytetään tutkittuja ja oikeasti vaikuttavia aktiiviaineita. Argireline Solution 10 tuotetta on hehkutettu netissä sen verran paljon, että sitä oli ihan pakko päästä kokeilemaan. Kyseinen tuote lupaa häivyttää botoxin lailla iholta juonteita ja ryppyjä. Kova lupaus☺



Mihin sen teho perustuu?


Argireline Solutionin vaikuttava aine on Hexapeptide-8. Sen vaikutus perustuu kasvojen ilmelihasten rentouttamiseen, eli vaikutusmekanismi on tosiaan verrattavissa botuliiniin, joskin teho on tietysti merkittävästi miedompi. Tämä on suunnattu dynaamisten juonteiden (ilmehdinnästä johtuvat juonteet) häivyttämiseen. Tämä ei siis toimi kronologisesta ikääntymisestä johtuvien juonteiden hoitoon.

Tulokset paranevat mitä kauemmin tuotetta malttaa käyttää. Jotkut ovat kertoneet kuukausien käytön jälkeen esim. otsan jähmettyneen siten, että kulmakarvoja ei ole enää pystynyt nostamaan. Kuulostaa aika hurjalta 🙊 Sitten on se toinen osapuoli käyttäjistä, jotka eivät ole huomanneet mitään vaikutusta. En tiedä mihin tämä perustuu, että joillakin toimii paremmin ja joillakin huonommin. Jonkin lähteen mukaan tämä hälventäisi ryppyjen näkyvyyttä parhaimmillaan 30% kuukauden käytön jälkeen. Pidempi käyttö lupaa myös tämän samaisen peptidin stimuloivan kollageenisynteesiä.





Inci: Aqua (Water), Propanediol, Acetyl Hexapeptide-8, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Gellan Gum, Sodium Chloride, Isoceteth-20, Dimethyl Isosorbide, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin


Yksinkertainen raaka-ainelista perustuu vesipohjaan ja mukana on vaikuttavan aktiiviaineen lisäksi mm. liuottimia ja säilöntäaineita. Tuote on viskositeetiltaan lähellä vettä ja siten erittäin hankala annostella iholle. Totesin, että tätä on fiksuinta annostella pipetillä suoraan otsalle tai sy-iholle hieman pää kallellaan. Sormien kautta annosteltuna tämä lurahtaa lattialle turhan helposti. Geelimäisempi koostumus helpottaisi käyttöä paljon. Syy tämän nestemäisen olomuotoon on se, että se pääsee vaikuttamaan tässä muodossa iholla kaikista optimaalisimmin. 

Vesimäinen koostumus on ällistyttävän riittoisaa. Olen käyttänyt esim. otsalla 3 tippaa, joka riittää paremmin kuin hyvin. Tuotetta saa hieman hieroa ihoon, sillä imeytyminen vie hetken.




Mun kokemus.


Odotukset olivat tosi korkealla netin hehkutusten myötä. Tunnelma lässähti kun en parissa päivässä todennut otsani olevan juonteeton 😁 Kuitenkin huomasin sitten parin viikon käytön jälkeen selkeitä vaikutuksia. Otsan vaakajuonteet ovat pehmeämpiä. Tulos ei ole tässä vaiheessa mitenkään dramaattinen, mutta eron kuitenkin huomaa. Toinen asia minkä huomasin oli aivan selkeä. Otsalihakseni ovat ns. yliaktiiviset. Eli rypistelen otsaani helposti huomaamattani ja toinen kulmakarvani on tästä syystä usein hieman koholla ihan tiedostamatta. The Ordinary Argireline Solution on selkeästi vaikuttanut lihaksiin rentouttavasti, sillä toinen kulmakarvani on nykyään samalla tasolla toisen kanssa 😅 Kun harrastaa vähemmän kurtistelua ja otsan rypistämistä, dynaamiset juonteet alkavat pehmentyä ja olla vähemmän havaittavissa. Silmänympärysiholla en ole juurikaan havainnut mitään näkyvää muutosta, mutta toisaalta tällä alueella mulla ei olekaan (ainakaan omasta mielestäni) dynaamisia juonteita. 




Tämä on todella mielenkiintoinen tuote johon olisi pitänyt tutustua jo paljon aiemmin! 💎

Suunnitelmissa on käyttää tämä ensimmäinen pullo loppuun (joka kestää varmaan puoli-ikuisuutta) ja palata aiheeseen uuden postauksen myötä. Tarkoituksena olisi myös julkaista silloin ennen-jälkeen kuvat.

Ostopaikkoja netissä: Kicks* (11,70€/ 30ml), Eleven* (11,50€/30ml), Cocopanda* (10,90€/30ml), Lyko* (10,90€/30ml)



Oletteko käyttäneet tätä tuotetta? Oliko hitti vai huti?












4 kommenttia:

  1. En ole kokeillut mutta kiinnostusta olisi. Mahtaakohan toimia marionetti-juonteisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääkseni marionetteihin ei toimi, koska ne muodostuvat ihonalaisen rasvan ja kollageenin katoamisesta.

      Poista
  2. Tää on ollut noin 3 vuotta käytössä, alkanut sibeliusjuonne hävisi puolen vuoden käytön jälkeen lähes kokonaan, joten en ole uskaltanut olla enää ilman x) otsan vakajuonteet ovat samanlaiset kun käytön aloittaessa, eli luotto on kyllä kova että ainakin hidastaa juonteiden syvenemistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan on loistava tulos jos sibelius kadonnut käytön myötä! :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)