lauantai 3. kesäkuuta 2023

COSRX - Aloe Soothing Sun Cream

 Sis.mainoslinkkejä.

 

Tämän vuoden alkukeväästä mua alkoi kiinnostaa aurinkosuojavoiteet eri tavalla kuin ennen. En oikeastaan tiedä miksi. Olenhan aurinkovoideinhoaja ja silti haluan niitä käyttää. Faktahan on, että laadukas aurinkosuojavoide on paras anti-agetuote, mitä ihollensa voi tarjota. Plus ne muut terveyshyödyt mitä UV-suoja iholle antaa.

"Täydellisiä" tuotteita moni metsästää ja niin teen minäkin. Varsinkin kosmeettisesti miellyttävän UV-suojan löytäminen on mun mielestä aika haastavaa. Markkinoilla on aivan kamalia, ei todellakaan miellyttävän tuntuisia tuotteita. Ja sitten välillä löytyy niitä, jotka on omassa kategoriassaan supermiellyttäviä. 

 


 

 

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50 on tällainen miellyttävä tapaus. Esittelin ja arvioin tämän jo aiemmin keväällä Instagramissa.

Halusin ostaa tämän testiin, koska se oli niin hehkutettu ympäri nettiä. Tuotteen arvostelut vakuuttivat mut ja kun tuote tuntui olevan joka verkkokaupassa lopussa, se oli viimeinen niitti. Loppuunmyyty tarkoittaa usein sitä, että tuote on todella haluttua tavaraa. Eli hyvä/toimiva tuote tekee kauppansa.

COSRXin aurinkovoide suojaa ihoa kemiallisilla UV-filttereillä, joskin mukana on myös titaanidioksidia (mineraalifiltteri).
Aurinkovoiteen incista ei mitään kummallisempia juttuja löydy punoitusta hälventävän lakritsijohdannaisen lisäksi. Paitsi tuotteen nimessäkin esiintyvä rauhoittava aloe vera. Aloe veraa tässä taitaa silti olla aika mitätön määrä, mutta se kuulostaa extra-kivalta tuotteen nimessä. Aloe veran maininta tuotteessa tuonee useammalle kuluttajalle välittömän mielleyhtymän "hyvään juttuun". 😊

Arskavoiteen tuoksu on miedosti yrttinen ja sellainen raikas. Tuoksu on omaan nokkaani ihan miellyttävä. Ei tule ollenkaan mieleen klassinen aurinkovoiteen tuoksu (jota en voi itse hlökohtaisesti sietää).

 


 



Eka fiilis tuubia tursotellessa oli oikeastaan järkytyksen ja pettymyksen sekainen tunne. Tuubista ulos tuleva tavara kun näyttää maailman perinteisimmältä aurinkovoidekoostumukselta. Valkoista ja paksun oloista voidetta. Tämäkö on tosiaan muka yksi ostetuimpia korealaisia aurinkovoiteita?

Iholle voidetta levittäessä huomaan heti, että kyseessä on ehdottomasti aurinkovoide ja ensivaikutelma ei vakuuta. Mutta kas vain voide jotenkin hulahtaa ihoon helposti muutamalla sipaisulla. Jälkituntu iholla on erittäin miellyttävä. Ei tahmea tai nihkeä. Jälkifiilis on hyvinkin huomaamaton, riippuen onko alla muita tuotteita. Silti fiilis iholla on samalla kosteuttava. Ehdottomasti parhaimpia aurinkovoiteiden jättämiä ihotuntuja. COSRX ei myöskään jätä iholle lainkaan valkoista kajoa. Ja tämä on niitä harvoja aurinkovoiteita jotka eivät tarraudu ikävinä valkoisina viiruina esim. kulmakarvojen reunoihin tai hiusrajaan. Ja mun tapauksessa partaan. Voin kertoa, että naamakarvoitus - tässä tapauksessa parta- voi olla todellinen murheenkryyni aurinkovoiteita naamaan laittaessa.

 Puolisen tuubia COSRXin aurinkovoidetta käytettyäni voin yhtyä muiden käyttäjien hehkutuksiin. Onhan tämä varsin miellyttävä tapaus ja voisin aivan helposti ostaa uudestaankin.😎🌞

 COSRX Aloe Soothing Sun Cream 50ml saatavilla esim: Bearel (19,90€), Lyko (20,50€) ja Eleven (15,60€)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)