perjantai 15. helmikuuta 2019

Lumene Arktis - Intensiivihoitoa ääriolosuhteisiin







Kotimaiselta Lumenelta on lanseerattu hurjaa vauhtia uusia ihonhoitolinjoja. Uutuuksiin kuuluu myös Arktis- linja, jonka ideologia perustuu ihon tasapainottamiseen ääriolosuhteissa. Ja näitä ääriolosuhteitahan tarjoaa Suomessa kylmä ja kuiva talvi-ilmasto. Iholle saattaa olla erityisen raskasta voimakkaat lämpötilanvaihtelut. Pahin skenaario lienee kovasta pakkasesta suoraan kuumaan saunaan heittäytyminen. Ihon pintaverisuonisto järkyttyy moisesta ja tuloksena on helposti punoittava iho ja pahimmillaan esim. couperosa.

Arktis tarjoaa helpotusta edellä mainittuun. Arktis on suunnattu kuivalle, kosteusköyhälle ja herkälle iholle.  Arktis- linjan tuotteista löytyy mm. rauhoittavia kauraa, mustikkaa ja rypsiä. Tuotteet ovat vegaanisia ja hajusteettomia.

Arktis- linja koostuu seuraavista: Öljyseerumi, päivävoide, käsivoide, silmänympärys- sekä huulivoide. Sain itse pr-toimistolta testattavaksi öljyseerumin, sekä päivävoiteen. Pakkaukset ovat Lumenemaiset ja mielestäni tyylikkäät. Mitä mieltä olette? :)










Tehokosteuttava & Rauhoittava öljyseerumi  32,90€/ 30ml




Inci: AQUA (WATER), GLYCERIN, BETAINE, PROPANEDIOL, CANOLA OIL, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT JUICE, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, HEPTYL UNDECYLENATE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) SEED OIL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SACCHARIDE ISOMERATE, TOCOPHEROL, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, ACACIA SENEGAL GUM, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SUCROSE LAURATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM GLUCONATE, LACTIC ACID, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, CARBOMER, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM CARRAGEENAN, MARIS SAL (SEA SALT), ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CERAMIDE EOP


Arktis öljyseerumi voi olla ehkä nimensä puolesta hieman harhaanjohtava. Kyseessä ei siis ole sellainen vedetön, pelkkiin öljyihin pohjautuva koostumus, joka itsellä tulee ensimmäisenä mieleen öljyseerumista tuotenimikkeenä. Kyseessä siis öljyä-vedessä tyyppinen koostumus.

Öljyseerumin raaka-ainelistasta löytyy kosteudensitojina mm. glyseriiniä, betaiinia ja hyaluronihappoa sen suolamuodossa, sekä hydrolosoidussa muodossa, joka pääsee imeytymään syvemmälle ja täten sitomaan kosteutta ihoon erityisen tehokkaasti. Mustikkamehu tuo iholle antioksidantteja ja kauraöljy rauhoittaa tehokkaasti. Seerumista löytyy myös useampia keramideja. Keramidit vahvistavat ihon suojamuuria ja parantavat sen kosteuspitoisuutta. Kaikki ihotyypit hyötyvät keramideista, mutta aivan erityisesti kuiva ihotyyppi.


Arktis öljyseerumin koostumus on kevyen maitomaista. Koostumusta voisi heti kuvailla "ihoonhulahtajaksi". Tehokosteuttavan fiiliksen iholla voi ihan samantien allekirjoittaa. Iho jää seerumin jäljiltä pehmeäksi ja sileäksi. Ei nahkeaa tai tarramaista fiilistä. Vaikka seerumi sisältääkin öljyjä, ei jälkituntumasta sitä osaisi heti sanoa, sillä tunne iholla ei ole ollenkaan rasvainen tai öljyinen. Tykkään tosi paljon tästä. Laadukkaat raaka-aineet ja loistava ihotuntuma :)










Tehokosteuttava & Rauhoittava päivävoide 26,90€/ 50ml




Inci: AQUA (WATER), PROPANEDIOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, HEPTYL UNDECYLENATE, JOJOBA ESTERS, CETYL ALCOHOL, CANOLA OIL, BETAINE, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT JUICE, SQUALANE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, CANDELILLA/JOJOBA/RICE BRAN POLYGLYCERYL-3 ESTERS, GLYCERYL STEARATE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) SEED OIL, PHENOXYETHANOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, SACCHARIDE ISOMERATE, TOCOPHEROL, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM GLUCONATE, LECITHIN, ACACIA DECURRENS (MIMOSA) FLOWER WAX, POLYGLYCERIN-3, CERAMIDE NP, SODIUM HYALURONATE, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, CARBOMER, SODIUM CARRAGEENAN, MARIS SAL (SEA SALT), ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CERAMIDE EOP



Arktis päivävoiteessa on hyödynnetty pitkälti samoja raaka-aineita, kuin öljyseerumissa. Mukana on myös mm. jojobaa ja tehokkaasti ihoa hoitavaa skvalaania. Myös päivävoide on ladattu täyteen keramideja.

Arktis päivävoiteen koostumus on yhdellä sanalla kuvattuna luksus. Kermainen, täyteläinen ja pehmeä voide. Täyteläisen hoitavasta koostumuksesta huolimatta, se ei tunnu rasvaiselta tai raskaalta. Aluksi olin hieman epäluuloinen, että mahtaakohan olla turhan tuhti tapaus omalle rasvoittuvalle ihotyypilleni, joka toisaalta kyllä on myös pintakuiva. Talvi on piiskannut omaakin ihoa erityisesti alkuvuodesta, kun oli pakko pouhottaa päivittäin lisälämmitintä (Ah, Suomen talvi).

Arktis päivävoide kuitenkin yllätti. Muina vuoden aikoina tämä olisi varmastikin tarpeettoman täyteläistä ihollani, mutta juuri nyt se on tuntunut hyvältä ja hellivältä. Päivävoide imeytyy ongelmitta ja jättää iholle pehmeän ja rauhoittuneen tunnun. Eikä se jätä iholle rasvaista tuntua, saatika kiiltävä pintaa.  Turhien epäilyksien jälkeen tykästyin tähänkin suuresti ^_^








Lumenen ihonhoitotuotteet ovat tosiaan vuosien varrella jäänet itseltäni kovin vähille kokeiluille. Kuitenkin olen nyt melkoisen kovasti tykästynyt näihin kokeiltuihin Lumenen uusiin tuotteisiin ja varsinkin koostumuksiin. Harmonia- sarjan koin varsin loistavaksi tapaukseksi ja sieltähän päätyi monien fanittama turveputsari viime vuoden parhaat- listallekin. Myös Lähde-sarjan loistavan hinta-laatusuhteen omaava hoitovesi oli itselleni hitti. Lähde hoitovesi taitaa myös olla todella monen muunkin suosikkituote :)




Oletteko kokeilleet Lumene Arktista?


7 kommenttia:

  1. Arktis-sarja on vielä koluamatta, joten kiva lukea näin tuoreeltaan vaikutelmiasi. Seerumi vaikuttaa hyvältä juuri "öljyvesi" -koostumuksen vuoksi. Kuulostaa myös hyvältä, että hulahtaa ihoon nopsasti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mullakin olisi paljon Lumenea koluttavana, niitä hoitolinjoja kun on "muutama" :D

      Poista
  2. Seerumin ostin ja käytin jo loppuunkin.
    Kuiva, talvella kenkkumaiseksikin heittäytyvä ihoni tykkäsi kovin.
    Voisin hyvin ostaa uudelleenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin seerumista myös siinä määrin, että voisin ihan hyvin ostaa jatkossa ^_^

      Poista
  3. Mulla on tuo seerumi ja ei oo enää naama rutikuiva, vaikka en joka päivä muista sitä käyttää. Jännää, että mulla aina hetkeksi lehahtaa naama punaiseksi ton laiton jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumissa on ilmeisesti jokin ainesosa, josta sun iho saa jonkin ärsytysreaktion. Voisiko olla seerumin sisältämä rosmariiniuute? Se voi joillakin hieman ärsyttää.

      Poista
    2. En tiedä vielä. Pitäis jaksaa tutkia asiaa. :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)