perjantai 21. huhtikuuta 2017

Kreetalaisia hiusjuttuja ja Vita Liberataa Rulalle

Maltoin taas hetkeksi istahtaa kirjoittamaan. On jotenkin ollut sellainen fiilis, etten jaksaisi yhtään haaskata ainutlaatuista loma-aikaa läppärin tuijottamiseen. Mutta tänään tuli kirjoitusfiilis :)





Kävin eilen tutustumassa Haniaan. Kirjoitan myöhemmin Haniasta enemmän fiiliksiä, mutta näin äkkiseltään sanoisin että olihan se erittäin viihtyisä paikka. Rannalla tosiaan tuuli niin lujaa, että tukka meinasi irrota päästä :D Mutta muistattehan vielä Rulan? Kävin häntä eilen illalla moikkaamassa täällä Malemessa.

Kerroin Rulalle, että kirjoitin jo postauksen missä hänetkin mainitaan. Rula tuumasi postauksen kuvasta, että kylläpä on huono kuva hänestä. No ei kyllä ollut mun mielestä :) Selitin myös hänelle suurpiirteisesti mitä tekstissä on. Kehotin kokeilemaan googlen kääntäjää, mutta kyllähän se tiedetään minkälaista siansaksaa sillä saa käännökseksi :D




Rulan kanssa tuli puheeksi myös rusketus. Hän valitteli, että tuntee olevansa kovin kalpea ja hänellä ei ole tarpeeksi aikaa makoilla auringossa. Itseruskettavat tuli luonnollisesti heti seuraavaksi puheenaiheeksi. Monen muun tapaan myös Rula moitti, että ne haisee aina niin pahalle että niitä ei vaan jaksa käyttää. Tuli heti mieleen mainita Vita Liberatasta hänelle. Kerroin Vita Liberatan ominaisuuksista ja korostin tuotteen ainutlaatuista ominaisuutta, juuri sitä hajuttomuutta. No eihän se ihan täysin hajuton ole, mutta melkein. Vita Liberatasta hän ei ollut koskaan kuullutkaan, eikä sitä varmaan täällä missään ehkä myydäkään. Mutta Rula innostui ja vakuuttui puheistani siinä määrin, että hän aikoo tilata sitä netistä :) Tällä kertaa Rula tajusi myös hyödyntää tilaisuutta mainostaa suomalaisille ravintolaansa :D Hän lykkäsi mulle ravintolan käyntikortin käteen ja hymyillen tuumasi, että olisipa kiva jos blogissa mainitsen ravintolan nimen. No mikä ettei. Mythos on paikan nimi ja se sijaitsee Malemessa alakylän rannan läheisyydessä. Jos joskus päädytte Kreetalle Malemeen, niin lämpimästi suosittelen kyseistä ravintolaa. Siellä on todella ystävällistä palvelua ja muutenkin paikka on viihtyisä ^_^





Paikallinen hoitoainekin on testattu. Valitsin Herbolive merkkisen hoitsikan. Inci vaikutti simppeliltä mutta toimivalta. Hoitsikan tuoksu on ihan  ok. Vähän sellainen perus palasaippuamainen. Voisin käyttää sanaa "dovemainen" :) Koostumus oli yllättävän lirumaista ja ekalla käyttökerralla truuttasin vahingossa hoitoainetta aika valtavan määrän kämmenelle. Herboliven hoitsikka levittyi hiuksiin näppärästi ja huuhtoutui helposti. Ja kyllä. Se teki mitä halusin. Selvitti hiukset oikein ansiokkaasti ja kuivauksen jälkeen hiukset tuntui tosi pehmeältä. Siis mä voisin ostaa tätä jatkossakin mutta vähän epäilen, että tätä ei varmaan Suomesta löydy.


Hoitoaineen inci.


Poikaystäväni lähti matkaseuralaiseksi tänne Kreetalle. Sain häneltä luvan käyttää postauksessa hänen lempinimeään, Jake :) Jakella on samantyyppinen ponnaritukka kuin mulla ja hän valitteli että hiukset on aivan mahdottomassa takussa koko ajan. Kokeiltiin hänen hiuksiin Aphrodite merkkistä hiusseerumia. Tämä on siis hiuksiin jätettävä tuote. Putelissa on maininta "97,3 % natural content" eli melkein luonnonkosmetiikkaa, mutta ei ihan ;)

Jake kehui hiusseerumin erittäin hyväksi. Kuulemma selvittää hyvin ja tekee hiuksista tosi pehmeät. Ei tee hiuksista lähmäisiä tai likaisen tuntuisia. Jake aikoo ostaa toisenkin tuubin - Tai siis ostikin jo :D. Eli ilmeisesti hiusseerumi toimii ainakin hänen päässään. Hiusseerumi tuoksuu "kermaiselle". Tosi mieto ja neutraali tuoksu.
 

Hiusseerumin inci.

Fa ^_^

Kreetalla on joka paikassa tyrkyllä kaikenlaista kookoskivaa niin paljon, että mulla menee ihan pasmat sekaisin. On kookoshoitsikkaa, suihkugeeliä, shampoota, suklaata ja vaikka mitä. Ja varmaan miljoonalta eri brändiltä! Tekisi mieli ostaa vaikka mitä, mutta ei ne mahtuisi mitenkään matkalaukkuun. Pitäisi ostaa toinen matkalaukku kookostuotteille :D

8 kommenttia:

  1. Voi, kun pääsisi jonnekin etelän maahan hamstraamaan kosmetiikkaa:) Paikallisista marketeista löytää aina kaikkea kivaa. Nyt alkoi erityisesti kiinnostamaan nuo kookosjutut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis sun pää räjähtäis! Täällä on niin paljon kaikkea kookoshärdelliä. Ja siis kaikkee muuta kosmetiikkaa. Et sä kestäis, koska mäkään en kestä :D Täällä täytyy hillitä itsensä.

      Poista
  2. Mäkin tahdon FA:n Coconut Milkiä, kuulostaa ihanalta! Jotenkin kaikki kookos iskee nyt lujaa kesää odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonna toi Fa tuoksu on ihan sikahyvä!! Ja siis oikeesti täällä on niin megapaljon näitä outoja brändejä ja mä nuuhkutan kaikki kookokset toki läpi. Muutaman ovenkin sulle olen kuvannut <3 Oot ollut mielessä :)

      Poista
  3. Moi Jusu! Kookosmaito on ihanaa ja mun ehdoton lemppari :D Ja ihanalta vaikuttavat noi shampoot ja hoitoaineet <3 Toivotan tulle mahtavaa lomaa Kreetassa, aiotko kauankin siellä olla? Hei muuten mun pitää joku pv laittaa sulle spostia liittyen yhteen ihonhoitotuotteeseen, jota kosmetologi ehdotti (en nyt tietysti nimeä muista!!) Mutta palataan asiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista ^_^ Olen palannut jo maanantaina "keväiseen" Suomeen. Räntäkuuroja ja harmaata näkymää taas havaittavissa. Kreetalla olisi siis voinut ihan hyvin viipyä pidempäänkin :D

      Poista
  4. Heti tuli Fa-pullosta flashbackit ysärille :D. Suihkedeodorantteja, suihkugeeliä sekä vartalovoiteita myytiin Suomessa jonkun aikaa. Vahva muistikuva persikan tuoksuisesta suihkedeosta ja oranssista pullosta. Ja sillä läträttiin :D -Jenni-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin tulee aina Fa:sta ysärifläsärit. Itse fanitin silloin Fa Menin suihkedödöjä, jotka oli ainakin silloin mun mielestä ihan supereita :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)