lauantai 9. helmikuuta 2019

Bybi Swipe Clean - Öljyputsareiden parhaimmistoa




Brittiläinen Bybi kuuluu niihin luonnonkosmetiikkabrändeihin, joita fanitan suuresti. Bybin olen kokenut erittäin laadukkaaksi ja onhan se Bybin pakkausdesign myös aivan erityinen ilo silmälle. Innostuin heti, kun huomasin, että Bybiltä on lanseerattu uusia tuotteita. Tänään kirjoittelen Bybin uudesta puhdistustuotteesta :)



(Bybi muuten komeilee kaksi kertaa viime vuoden parhaat- listalla ^_^ )








Swipe Clean Puhdistusöljy 100ml



Olen ehdottomasti puhdistusöljyfani ja nehän kuuluvatkin olennaisena osana kaksoispuhdistukseen,  joka on nykyään hyvin suosittu puhdistusmetodi. Kaksoispuhdistusta harrastan itsekin ja luulenpa, että kyseinen ihonputsausrituaali tulee pysymään aina omissa tottumuksissani. Bybiltä on nyt lanseerattu puhdistusöljy ^_^  Puhdistusöljy on pakattu pirteän keltaiseen lasipulloon.


Keltainen huurrelasipullo tuo tuotteelle ehdottomasti heti luksusfiilistä. Mutta pakko sanoa, että vierastin aluksi tämän tyyppistä pakkausta. Jotenkin aina pelottaa, että lasipakkaukset tiputtaa lattialle ja sehän se olisi katastrofi, varsinkin jos kyseessä arvokkaampi tuote. Toisaalta en muista juuri koskaan tiputelleeni niitä muovisiakaan puteleita lattialle :D Puhdistusöljyä ensimmäisen kerran kokeilessani tajusin, että eihän lasista purkkia voi puristella. Pumppumekanismikin uupui. Eka ajatus oli, että johan on erikoinen tapaus. Purkin sisältöä saa kuitenkin helposti "hölskyteltyä" kämmenelle ilman sen kummallisempia kikkailuja.








Inci: Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Vitis vinifera (Grapeseed) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Polyglyceryl-4 Oleate, Prunus Domestica (Plum Kernel) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carica Papaya Seed Oil, Polyglyceryl-2 Sesquioleate, Nigella Sativa Seed Extract, Tocopherol, Calendula officinalis (Calendula) Flower Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Bisabolol, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract



Swipe Clean sisältää useampia kasviöljyjä, kuten seesami-, viinirypäleensiemen-, jojoba-, luumunkivi-, ja oliiviöljyä. Mukana on myös mm. ceyloninmoringa- ja mustakuminaöljyä, jotka ovat ominaisuuksiltaan antibakteerisia. 

AHA-happoja sisältävät hibiscus ja papaija lupaavat kirkastaa ihoa. Jaksan kuitenkin aina ihmetellä, voiko vain hetken iholla viivähtävät puhdistustuotteet toteuttaa kemiallisesti kuorivat funktionsa? 


Monipuolisen öljycocktailin lisäksi Swipe Cleanin raaka-ainelistasta löytyy pari kappaletta emulgaattoreita. Emulgaattoreiden ansiosta puhdistusöljy kykenee huuhtoutumaan iholta veden avulla. Swipe Cleanin käyttöohjeistuksessa on kehotettu hieromaan öljy kuivalle iholle ja poistamaan se veteen kostutetulla musliiniliinalla tai vanulapulla. Itse kuitenkin olen käyttänyt tuotetta perinteisemmin huuhtomalla kasvot vedellä, samalla sormin hieroen.




 



Puhdistusöljyillä ei kannata vain nopeasti "pyyhkäistä" kasvoja, vaan fiksuinta on antaa putsaushetkelle oma aikansa. Kasvoja on hyvä muhitella ihan useampikin minuutti, jolloin öljyinen koostumus pääse tehokkaasti liuottamaan iholta meikit, epäpuhtaudet ja muun liian. Saan itse suuresti kiksejä, kun huomaan huolellisen öljymuhittelun aikana irtoavan muutaman mustapäänkin nenänpielistä ^_^  Yleensä ottaen pidän öljyputsausta suorastaan terapeuttisena pikkuhetkenä iltaruutineissani :) Saako joku muu kiksejä öljyputsaushetkestä? :D


Bybin Swipe Cleanin incistä ei löydy eriteltynä hajusteita. Näin ollen se on aika neutraalin tuoksuinen. Jotain raaka-aineiden ominaistuoksuja voi havaita. Jos on käsitellyt erinäisiä kasviöljyjä, voi ehkä saada ajatuksen Swipe Cleanin tuoksusta. Jännästi sitten iholla tätä työstäessä nenäni aistiikin jotain hieman pähkinäistä/hedelmäistä aromia. Ehkä hieman marsipaanimaista?








Kuvitelkaapa nestemäinen sametti. Sellaisella termillä tekee mieli kuvailla Swipe Cleanin tuntua iholla. Ei mikään jäykän tahmea liisteri, vaan päinvastoin pehmeä ja vaivatta liukuva koostumus. Nestemäistä samettia onkin mukava muhitella ja pyöritellä iholla :)

Swipe Cleanissa on monta ominaisuutta joista pidän, mutta yksi on aina itselleni erityisen tärkeä kriteeri, mitä tulee öljyputsareihin. Se veteen liukenevuus. Swipe Clean täyttää kyseisen ominaisuuden erittäin kiitettävästi. Bybin öljyputsaria ei todellakaan tarvitse lotrata ja huuhtoa pois iholta useita minuutteja. Öljy irtoaa iholta erittäin hyvin jo minimaalisella vedellä huuhtomisella, eikä se jätä jälkeensä kalvontuntuja. Tästäkin syystä joillekin putsausoperaatio voi olla tällaisenaan riittävä ja ei ole pakko jatkaa kakkosvaiheeseen, poistaaksen iholle jääneet öljytuntumat. 

Brändin takana olevat Dominika ja Elsie kehittelivät Swipe Cleania kokonaiset 18 kuukautta ja itse voisin sanoa, että tuotekehittelyn lopputulos on erinomainen. Tämä oli itselleni ihan hitti :)

 Swipe Clean pähkinänkuoressa: Luksusmainen, hellä ja erittäin hyvin pois huuhtoutuva.

***

Bybi Swipe Clean Puhdistusöljy Twistbe verkkokaupassa* 29,90€/ 100ml.







Ihan pakko vielä laittaa kuva Bybin uusista boostereista (näistä tulossa tarkemmin myöhemmin).  Onko vähän kivat pikkuputelit ^_^  (Joista yksi on erityisen mielenkiintoinen tapaus!)




Pr-näyte. 
*mainoslinkki



Olisi mielenkiintoista kuulla, mikä on teidän lemppari puhdistusöljy? :)






3 kommenttia:

  1. Tässäpä hyvä vinkki ensi syksyn reissuun! Oletan että toimii hyvin myös aurinkovoiteen perusteelliseen poistamiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti toimii aurinkovoiteenkin poistamiseen :) Itse käytän ehdottomasti öljyputsareita aurinkovoiteiden poistamiseen ja varsinkin jos on fysikaalisia filttereitä sisältävä aurinkovoide :)

      Poista
  2. Öljyputsari kuulostaa tosi kivalta, varsinkin tuoksu alkoi kiehtoa, mähän rakastan marsipaania. :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)