keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Luonnonkosmetiikan tehokkaimpia kuorintoja




Viime vuoden puolella esittelin teille luonnonkosmetiikkabrändi KORA Organicsin. KORAlta jäi tuolloin vahvasti kivat fiilikset sitrussuihkeesta ja superhellävaraisesta puhdistusgeelistä

Kertauksena: KORAn tuotteissa on tähtiroolissa Noni-hedelmää, ovat vegaanisia ja vieläpä energisoitu ruusukvartsilla (joka omaan korvaani kuulostaa edelleen varsin höpöltä).

KORA on lanseerannut uutuuksia, joihin kuuluu myös tässä postauksessa esittelyssä oleva  kuorintanaamio. Ja voin sitten heti kertoa, että tämä on tehokasta tavaraa. Supermood Youth Glo Luxury Peel on kohdannut haastajansa ^_^ 









Turmeric Brightening & Exfoliating Mask 2-in-1 n. 49€/ 100ml



Inci: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Quartz, Rosa Canina (Rose Hip) Seed Powder*, Maranta Arundinacea (Arrowroot) Root Powder*, Lactobacillus Ferment, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Camellia Sinensis Leaf Powder*, Glycerin^, Cetearyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Oil*, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Populus Tremuloides Bark Extract, Lactobacillus, Morinda Citrifolia (Noni) Fruit Powder*, Sclerotium Gum, Curcuma Longa (Turmeric) Root Powder*, Sodium Stearoyl Glutamate, Cetearyl Glucoside, Juniperus Virginiana (Cedarwood) Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Salicylic Acid, Water/Aqua/Eau, Sodium Phytate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate, Glucose, Alcohol, Sorbic Acid, Limonene**, Linalool**




Hankalan kuuloisella nimellä paiskattu tuubi on nätti näky, säihkyvää kuparia :) Kuorintanaamion ominaisuuksista löytyy sekä kemiallisesti, että mekaanisesti kuorivat funktiot. Papaijauute kuorii kemiallisesti ja mekaanisesta puolesta vastaa mm. ruusunmarjan siemenjauhe.

Kuorintanaamion muita tehoaineita ovat mm. antioksidanttinen kurkuma ja muutamat epäpuhtauksiin tehoavat eteeriset öljyt, kuten piparminttuöljy, jonka aistii myös tuotteen tuoksussa. Kuorintanaamion pohja on rauhoittavassa aloe verassa.








Hauskan värinen naamio levitetään kasvoille vaikuttamaan 5- 15 minuutiksi. Oma ihoni ei ole erityisemmin herkkä voimakkaidenkaan kuorintojen suhteen, joten annoin tämän pohista iholla maksimiajat. Tuoksu on tosiaan miltei suuvesimäisen raikas piparminttu ja kuorintanaamio tuntuu myös iholla kevyesti viileältä. 


Vaikutusajan jälkeen iholle lisätään vettä, jolloin on mekaanisen kuorinnan vuoro. KORAn kuorintanaamiossa on runsaasti ja tiheästi kuorivaa partikkelia, ja se on rouheaa. Ensimmäinen vahva ajatus tämän kuorintanaamion suhteen olikin; ei herkälle iholle. Mekaaninen kuorinta tässä on ehdottomasti tehokkaimpia mitä olen kokeillut. Toisaalta myös ilmeisesti kemiallisen kuorinnan osalta tässä on potkua. Naamion jäljiltä naamassa oli nimittäin ihan selkeät punaiset rajat. Ja siitähän tulikin sitten mielleyhtymä kotimaisen Supermoodin supervoimakkaaseen kuorintaan ja KORA voisi ihan helposti hypätä haastajan saappaisiin. Luonnonkosmetiikkahan profiloituu vahvasti hellävaraiseksi ja harvemmin tulekaan näin tehokkaista tuotteita siltä osin vastaan :)







Kuorintanaamion jäljiltä iho tuntui todella sileältä. Ihan kuin tehokkaan mikrohionnan olisi iholle suorittanut. Punoitus katosi iholta arviolta 20 minuuutin sisään, jonka jäljiltä iho kyllä näytti älyttömän kirkkaalta, tasaiselta ja hehkuvalta (mitä näitä adjektiiveja nyt on). Ei sinänsä yllättävä tulos, kun miettii millaista potkua tässä tuubissa on.  Harmi vaan, että näin tehokkaat ei kaikille sovi.

Erittäin herkälle iholle tätä ei voisi suositella parhaalla tahdollakaan, vähemmän herkkä ihoista kehottaisin olemaan vaikusajan ja mekaanisen kuorinnan suhteen erityisen maltillinen. Myös tuoksuherkkien kannattaa ottaa huomioon kuorintanaamion melkoisen voimakas piparmintun tuoksu.

Itsehän toki ihastuin tähän saman tien suuresti, mutta jopa itse rajoittaisin tämän käyttöä pariin kertaan kuukaudessa. Jäikö kellään epäselväksi, että tämä on tehokasta? :D







Jos omaa ihon, joka ei ole turhan herkkä, eikä saa pienistä hepulia tämä voi olla varsinaisen ihastuksen  tekevä tuote. Ja ehdottomasti tämä on niille, jotka haluavat näkyviä tuloksia heti (niitähän tämä nimittäin antaa).



KORA Organicsia löytyy Kickseiltä*, Sokoksilta ja Stockmanneilta.




*Mainoslinkki
Pr-näyte



Onko teillä kokemuksia supertehokkaista kuorinnoista? Ovatko olleet liiankin tehokkaita?


2 kommenttia:

  1. Joo ei todellakaan paria kertaa kuussa enempää, en vaan tajua miten joku voi hangata tällä muka naamaansa 2-3 kertaan vkossa mitä pakkauksessa sanotaan. :D Tekisi melkein mieli sanoa, että älkää missään nimessä kokeiltu tota kotona. :D Itseäni eniten häiritsee tuotteen voimakas piparminttu, joka saa silmä vuotamaan. :( Muuten huippu naamio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo katsoin kans, että pakkauksessa kehotettu 2-3 kertaa kuulostaa vähän liian tiheältä tahdilta. Jos noin usein käyttäisi, niin menis kyllä nopeasti iho huonoksi :o Kävinkin lukemassa sun postauksen tästä samasta tuotteesta. Tuoksu on kieltämättä voimakas, mutta mä en ole sillai herkkä, että olisi ottanut silmiin. Mutta kyllä varmasti monella voi ottaa. Piparminttu on vähän hankala raaka-aine :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)